He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Hadházy Ákos: Ez legalább akkora botrány, mint amit a kegyelmes asszonyok hoztak össze

2024.02.24. 11:35 guma70

Ez legalább akkora botrány, mint amit a kegyelmes asszonyok hoztak össze, és nem "csak" azért, mert a kikapcsolt nyomkövetőt kihasználva egy pedofil meg is szokott. A hírek szerint a két miniszter vetélkedése (veszekedése a koncon) miatt állhatott elő a helyzet, hogy hosszú ideig nem gondozta senki a rendszert.
Egy ilyen ügy miatt minden normális demokráciában lemondana a miniszter, de hát nagyon messze vagyunk a normalitástól és a demokráciától is.
Levéllel fordultam Pintér oktatási és rendőrminiszterhez, hogy hány nyomkövetős elkövető ugrott meg a pedofilen kívül?
Részletek a 444 cikkében:
https://444.hu/…/azert-szokhetett-meg-a-pedofiliaval-gyanus…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3118338247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2024.02.26. 11:56:00

Csak nyugodtan kérdezz, az arrogáns, mindenki felett álló szarzsákok úgysem fognak válaszolni. A nincstelen birkák bégetése meg simán elnyom minden értelmes hangot.
süti beállítások módosítása