He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Péter Petra, Magyar Péter színpadi konferálója Orbán Gáspár egyházának egyik vezetőjével adott riportot

2024.04.25. 07:22 guma70

Orbán Gáspár, Ember Illés és Prekopa Donát láthatók a képen.

Különös összefonódásokat találunk Magyar Péter csapata és a Fidesz között. A tüntetés színpadján konferáló Péter Petra interjút adott Rangos Katalinnak. Nem egyedül, hanem Orbán Gáspár egyházának, a Felháznak egyik alapítójával, Prekopa Donáttal.

Az interjúban arról beszélt Péter Petra, hogy Prekopa Donáttal egy Manna FM nevű rádióban kollégákként dolgoznak.

3 évvel ezelőtt még a Felház büszke tagjaiként nyilatkoztak Orbán Gáspárék, de a szervezet nem tudta kinőni magát, mert amikor elkezdett volna gyarapodni és terjeszkedni, valamilyen oknál fogva a főszervezők ezt leállították. A mai napig nem derült ki a konkrét ok, csak mendemondákat hallottunk arról.

Péter Petra Magyar színpadán a „rábaközi tudókról” beszélt. Ők egy sámáni szekta, amelyre nem igazán hivatkoznak értelmes, racionális emberek. Lehetséges, hogy Magyar Péter konferálója révén a Tisza Pártba mentik át Orbán Gáspár egyházának maradványait? Nem tudjuk, hogy így van-e, az mindenesetre különös, hogy épp a felházas vezetővel dolgoztak együtt a rádión.

Nekünk is utána kellett néznünk, hogy mi ez a sámánvallás. Egészen hajmeresztő hókuszpókuszokat tartalmaz. Bűvöletekben hisznek, táltosok és varázslók beszélgetnek nem létező dolgokról. Péter Petra tőlük idézgetett a beszédében.

Ha ezek a rábaközi mágusok Magyar Péter pártjában tobzódnak, akkor felkészülhetünk arra, hogy esetleg a „tanaikat” ránk akarják önteni. Megfontoltan szavazzunk, és vegyük észre, a NER-rel való összefonódásokat, amikor Magyar Péterben vakon megbízunk!

https://ellenszel.hu/2024/04/23/peter-petra-magyar-peter-szinpadi-konferaloja-orban-gaspar-egyhazanak-egyik-vezetojevel-adott-riportot/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3518388201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása