He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Pottyondy Edina: Orbán Viktor olyan, „mint egy alkoholista férj, aki eljátékgépezi a családi kasszát, aztán elkezd zsidózni”

2024.06.26. 04:19 guma70

Kapott a humoristától a miniszterelnökön kívül még az Ötkertben bulizó Magyar Péter és a visszavonulni képtelen Gyurcsány Ferenc is.

Ismét videóval jelentkezett Pottyondy Edina, amiben újfent az elmúlt hét politikai (jellegű) eseményeit állította pellengérre. Ezúttal is volt mit elemeznie.

Magyar Péter elhíresült ötkertes bulizását ő sem hagyhatta ki. Szerinte a TISZA Párt politikusa a buliról kiszivárgott videókon olyan volt, mint a negyvenes apuka, aki a lánya barátnőire próbál meg ráhajtani. Arra is felhívta a figyelmet, hogy ha egy magát kormányváltó erőnek mutató, keresztény és konzervatív értékrendű politikus elmegy szórakozni, kicsit körültekintőbben is viselkedhetne – főként, hogy saját állítása szerint is van olyan, akit a provokálására állítottak rá:

„Én félve kérdezem, hogy ha legközelebb Rogán egy olyan szuperügynököt küld, aki nem árulja el Péternek a céljait, akkor vajon meddig fajulnak majd az események?”

Magyar Péter botrányba fulladt bulizása mellett a hét másik nagy eseménye, amit Pottyondy kommentálásra méltónak talált, Orbán Viktor hoppon maradása volt – már ami az európai frakciónélküliségét illeti. Mint arról korábban írtunk, miután Giorgia Meloni és a konzervatív radikálisok kikosarazták a Fideszt, szinte azonnal felvették a zsidó- és magyarellenes, szélsőjobboldali román AUR-t – amire viszont a Fidesz EP-frakcióvezetője közölte, hogy ezzel a párttal nem akarnak egy frakcióban ülni. „Milyen önérzetes kis lator. Mintha az ő döntésük lenne” – kommentálta a történéseket Pottyondy. Ezután rátért arra, hogy Orbán szerint korábbi pártjuk, a Néppárt elnöke, Manfred Weber magyarellenes, ezért nem jöhet szóba ez a pártcsalád sem.

„Olyan a fickó, mint egy alkoholista férj, aki eljátékgépezi a családi kasszát, aztán elkezd zsidózni”

– jegyezte meg a humorista.

Pottyondy Edina ezen kívül megemlítette még az ország legszegényebbé válását az Unióban és arról, hogy Gyurcsány Ferenc nem tud akkorát veszíteni, hogy elgondolkodjon a visszavonulásán.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/pottyondy-edina-orban-viktor-olyan-mint-egy-alkoholista-ferj-aki-eljatekgepezi-a-csaladi-kasszat-aztan-elkezd-zsidozni/?utm_source=vizszintes&utm_medium=web

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4018435295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.06.26. 20:51:08

"Olyan a fickó, mint egy alkoholista férj, aki eljátékgépezi a családi kasszát, aztán elkezd zsidózni."

Volt már ilyen a történelem során. Az ugye kiszopta a cuclifaszt. Nem is ez a fő gond, hanem az, hogy közben tönkrebaszott egy országot. Aminek a népe persze többé-kevésbé közönyös volt. Tanulság: Ne legyetek közönyösek! Nagyon magas az ár, amit ezért fizetni kell.
süti beállítások módosítása