He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Heti horoszkóp: Randik, új célok és pozitívabb hangulat is várhat rád a héten

2024.03.08. 07:16 guma70

Heti horoszkóp: Randik, új célok és pozitívabb hangulat is várhat rád a héten

Horoszkópunkból kiderítheted, mit tartogat számodra a meteorológiai tavasz első hete.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem kell mindent egyedül megoldanod, hiszen ott vannak a barátaid és a családod, akikre akkor is számíthatsz, ha valamiben segítségre szorulsz. Felesleges megszakadnod a munkában, ha egy kis segítséggel sokkal hamarabb el tudnád végezni a feladatot. Ideje megtanulnod, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha az ember belátja, hogy van, amit nem tud egyedül elintézni. A következő héten sok változás történhet, aminek előszelét már akár érezheted is. Az elmúlt időszak terhei végre lekerülnek a válladról, és sokkal felszabadultabban, derűsebben látod majd a világot, mint korábban. Érdemes kicsit fejlesztened a kommunikációs készségeidet, mert könnyen lehet, hogy egy rosszul megfogalmazott mondat miatt kerülsz konfliktusba valakivel. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem érdemes a múltban ragadni, hiszen ami megtörtént, az megtörtént. Fontos lenne, hogy a következő heteket úgy töltsd el, hogy jelen vagy a saját életedben, és nem azon morfondírozol folyamatosan, hogy vajon mi lett volna, „ha“, mert ez már sosem derül ki. Töltsd az időd hasznos dolgokkal, a munka mellett próbálj meg valami olyan tevékenységet végezni, ami leköti a gondolataidat, és aminek segítségével tanulsz is valamit. Ha sikerül elengedned a múltbéli történéseket, elkezdődhet a gyógyulási folyamat, és csak rajtad múlik, hogy mennyi ideig tart majd. A héten a kulcsszavad legyen az elengedés.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Legyen benned egy kis hit, Ikrek! Ne gondold, hogy semmi sem jön össze, amit elterveztél, lehet, hogyha más irányból közelíted meg a dolgokat, máris sokkal nagyobb eredményeket érnél el. Legyél kicsit optimistább, és tarts ki az elképzeléseid mellett! Jó vezetői képességeid vannak, bárkivel megtalálod a közös hangot, így nem lesz gondod a munkahelyeden a következő héten. Ha változtatni akarsz a karriereden vagy az életmódodon márciusban, a bolygók változásának köszönhetően most sokkal több energiával és lelkesedéssel köszöntheted a változást az életedben, mint korábban. Vágj neki a kalandnak, amire mindig is vágytál, hiszen mikor máskor lenne megfelelőbb az alkalom!?

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az intimitást ugyanúgy gyakorolni kell, mint bármi mást. Ha nehezen engedsz be valakit az életedbe, természetes, hogy kicsit kényelmetlenné vagy erőltetetté válhat a pillanat, amikor az intimitásra kerül a sor. Adj időt magadnak és a partnerednek is, hogy megszokjátok az új helyzetet, és ne add fel csak azért, mert elsőre nem sikerült elérni a célt. Kitartással és szeretettel hamar rátaláltok arra az útra, ami elvezet titeket a kapcsolat és a bizalom mélységeibe. A következő napokban változást érezhetsz az energiáidan és a hangulatodban, így sokkal nagyobb kedvvel vágsz majd neki a munkának és a teendőidnek.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy kicsit jobban kellene bíznod az emberekben. Érthető, hogy bizalmatlan vagy, ha már sokszor megégetted magad, ennek ellenére vannak még olyan emberek a Földön, akik miatt érdemes lenne kicsit nyitottabbnak lenned. Engedd el a félelmeidet, és hagyd, hogy spontán alakuljanak a dolgok, úgy, hogy jobban megbízol a másik félben. Nem kell a dolgoknak mindig a te menetrended szerint alakulniuk, hiszen abban semmi izgalmas sincsen. A héten akár új helyeket is felfedezhetsz a barátaiddal, ha elég nyitott szemmel jártok. Ha párkapcsolatban élsz, mostanában akár még komolyabbra is fordulhatnak a dolgok, új szintre léphettek.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűzként nem kérdés, hogy az egyik legcéltudatosabb jegy vagy az összes közül, és a napokban a bolygók változásai miatt még nagyobb fókusszal tudod belevetni magad azokba a dolgokba, amik érdekelnek. Legyen munka vagy egy hobbi, amit szeretnél kipróbálni, most bármit meg tudsz valósítani, amit csak elhatározol magadban. Ha szingli vagy, most több jelentkező is akad, aki szívesen megismerne, úgyhogy készítsd a randioutfited és a pozitív kisugárzásod! Adj esélyt a másiknak még akkor is, ha az első benyomásod nem lett az igazi, hiszen kár az első percben elutasítani valakit, akit nem is

ismersz. Próbálj meg lazán hozzáállni a dologhoz!

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hidd el, bármennyire is szeretnéd elhitetni magaddal az ellenkezőjét, megérdemled! Nem baj, ha mostanában kicsit többet költöttél magadra vagy olyan élményekre, amik miatt szuperül érezted magad, hiszen mind megérte, nem?! Az elmúlt időszakban talán nem volt túl sok szerencséd a szerelemben, de ez a tendencia most megváltozni látszik, úgyhogy ne add fel a keresést! Fontos, hogy odafigyelj saját magadra, a mentális és a fizikai egészségedre is, úgyhogy kezdj el rendszeresen mozogni, egyél jókat, és próbáld meg redukálni a negatív gondolatokat a fejedben. A következő időszak pozitív lesz, ráadásul rengeteg előrelépési lehetőséget tartogat számodra.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Sokat segítene, ha kialakítanál valamilyen rutint, amit bevezethetnél a mindennapjaidba. Folyamatos káosz van körülötted, ezért fontos és egyben megnyugtató is lenne, ha mondjuk egy reggeli rutint vinnél az életedbe. Találd ki, mi esik jól, mit szeretsz csinálni, és csináld meg minden egyes nap a héten, és meglátod, sokkal nagyobb energiával állsz neki az egész napnak. Ezen a héten sokkal könnyebben vezethetsz be új változásokat az életedbe, hiszen most a bolygók állása miatt fogékonyabb vagy az újdonságokra. Meglátod, pár kis apró változtatást a kreativitásod, a munkamorálod és a mentális egészséged is megköszön majd.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elkövetkező héten koncentrálj arra, hogyan kommunikálsz a környezeteddel. Igyekezz minél nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy ki is mondd, amit gondolsz vagy amit érzel. Ne tartsd magadban a haragot, a munkahelyeden is nyugodtan mondd meg a kollegádnak, ha valami, amit csinál, neked több munkát okoz. Ne aggódj azon, hogy mit fognak gondolni rólad, hiszen ha érthetően és kedvesen kommunikálsz, pozitív élményed lesz, aminek köszönhetően legközelebb is elmondod majd a problémád. A napokban lógj egy kicsit a családoddal, hogy feltöltődhess mentálisan és érzelmileg is.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos lenne, hogy a héten sokat foglalkozz az érzéseiddel, illetve azzal, hogy hogyan kezeled azokat. Lehet, hogy mostanában olyan gondolataid vagy érzéseid vannak, amelyek nincsenek összhangban a tetteiddel. Igyekezz megvizsgálni, hogy mi állhat a héttérben, és hogyan tudnál változtatni azon, hogy harmóniába kerülhessenek. Persze a jó idő miatt alig vártad, hogy a szabadban találkozz a barátaiddal és átbulizzátok az éjszakákat, de szentelj egy kis időt saját magadra is, és próbáld meg kideríteni, hogy mit is szeretnél valójában. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem ártana, ha a tetteid tükröznék a szavaidat, Vízöntő. A következő hetekben lehet, hogy rátalálsz arra az útra, amit mindig is kerestél, és végre ki tudod találni, hogy ki is vagy valójában, és hogy mivel szeretnél foglalkozni. Nem könnyű kérdések ezek, de fontos, hogy elindulj az önismeret útján, ha szeretnéd jobban megérteni saját magad, valamint azt, hogy mit miért teszel. A kommunikációdon van még mit javítani, hiszen nehezen tudod szavakkal kifejezni az érzéseidet, ez pedig nagyon megnehezíti a kapcsolataidat. Szánj rá időt, hogy kicsit helyre tedd a gondolataidat, és eldöntsd, hogy mit szeretnél csinálni. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten sikerül megszabadulnod attól a görcstől, ami eddig nyomasztott. Legyen az egy rossz főnök, egy elhúzódó konfliktus vagy valamilyen bizonytalanság, most végre kicsit kifújhatod magad, és új, tiszta lappal állhatsz neki a számodra fontos dolgoknak. Ne engedd, hogy egy kudarcélmény elvegye a kedved attól, amit csinálsz, hiszen ezek által tanulsz. Fókuszálj a céljaidra, és ne hagyd, hogy bármi is elterelje a figyelmed, hiszen megéri a rengeteg idő és energia, amit olyasmibe fektetsz, amivel hosszú távon foglalkozni szeretnél.

https://refresher.hu/4581-Heti-horoszkop-Randik-uj-celok-es-pozitivabb-hangulat-is-varhat-rad-a-heten

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3218346065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma70 2024.03.08. 16:19:27

lazits és játssz ha már egyik luxus repülőre sem fértünk fel... :D

BiG74 Bodri 2024.03.10. 10:30:45

"Ha párkapcsolatban élsz, mostanában akár még komolyabbra is fordulhatnak a dolgok, új szintre léphettek."
Erre kíváncsi vagyok, hogy 25 év után, mi fog szintet lépni :)

guma70 2024.03.15. 09:35:52

@BiG74 Bodri: :))))

25????

az maga a szint!
süti beállítások módosítása