He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Borul minden: Varga Judit ex-férje betámadta a kormányt

2024.02.10. 20:05 guma70

Varga Judit volt férje kitálalt.

Megdöbbentő bejegyzést tett közzé Varga Judit volt férje. Nekirongyolt a kormánynak, és név szerint is említett többeket. A hozzászólásokat pedig kikapcsolta.

Novák Katalin lemondása után Varga Judit volt igazságügyi miniszter is távozik a közéletből. A hírek megjelenése után meglepő Facebook-posztot tett ki Varga Judit volt férje, Magyar Péter.

Magyar a posztban azt írja, hogy benyújtotta lemondását mindkét állami társaságban betöltött pozíciójáról, és lemond a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságáról.

Varga Judit lemondása mögött azonban nem szakmai okok állnak.

„Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak” – írja a posztban Magyar Péter

A posztot szó szerint, teljes terjedelmében idézzük.

„Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: „Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.” „Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.„

https://ellenszel.hu/2024/02/10/varga-judit-2/

1 ó. 
A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról. Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.
Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.
Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon. De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.
Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.
12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”
Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké.
Az összes reakció:
https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/7670871222947259?ref=embed_post

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8418323435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2024.02.10. 21:16:03

Csak megtudjuk végre, hogy a magyar narancs belülről is romlott? Vagy csak savanyú a narancs? Mert emlékeim szerint ennek a nertársnak sem volt rossz sorsa eddig. No majd meglátjuk, hogy mit oszt neki ezek után a ner, és Orbán. Tóniról nem is beszélve.

BiG74 Bodri 2024.02.12. 08:42:48

Semmi sem borul!
Rengeteg kommentet végigolvastam kíváncsiságból. Az emberek 90 %-nak a véleménye, hogy semmi olyat nem mondott amit nem tudunk, de egyértelműen nem ítélte el a rendszert. Akinek elege van a fideszből, az mind tudja ezt, aki meg birka, azt most sem érdekli!

jaegtoer 2024.02.12. 11:27:31

@BiG74 Bodri: Várj még. Magyar Pétert feljelentették.

A lehetőségekből sokat levon az, hogy Gyurcsány megint nem bírt magával és megszólalt, biztos, ami biztos. Így a Fidesz máris hivatkozhat, bezzeg a Gyurcsány.

BiG74 Bodri 2024.02.12. 12:14:07

@jaegtoer:
Nem látok lehetőségeket, az ellenzéki pártoldalon semmit, jelenleg. Ebből nehéz levonni bármit is.

guma70 2024.02.12. 12:33:25

@jaegtoer:

@BiG74 Bodri:

" Simicska gondolhatta, hogy Orbán Viktorral egy súlycsoportban van, Magyar viszont nem. Nem lett volna kötelező posztolnia, emögött személyes motiváció állhat, ami kőkemény. Ez egy hadüzenet

– fogalmazott Stefano Bottoni.

A történész hozzátette: nagy kérdés, hogy egyeztetett-e kirohanása előtt Vargával. Az is kérdés, hogy tovább mennek-e ezen az úton, hiszen „a rendszer működéséről nagyon sokat tudhatnak”.
Arról is beszélt, szerinte a jelen helyzetben a volt igazságügyi miniszter az, akit a leginkább megroppantottak.

A történész szerint Novák és Varga azért bukott, hogy Orbán Viktornak ne kelljen. Hozzáfűzte, K. Endre kegyelmi ügye az egész rendszer lakmuszpapírja, amiben felvetődött az Orbán-család esetleges érintettsége."

BiG74 Bodri 2024.02.15. 16:25:51

@guma70:
Magyar Péter által elmondottakból én levágom azokat a dolgokat amiket az ország értelmesebb fele tudott, akkor az alábbiak maradnak:
- amikor kiemelte a fiatal, nyelveket beszélő komoly, nyugaton eladható politikusokat előbb négyre, majd korrupciós érintettség miatt kettőre csökkentve.
- hogy nincs baja orbánnal
- hogy nincs baja a nerrel
- csak a viktátor alattiakkal van baj
Miután ezek szerintem rohadt nagy csúsztatások, hazugságok, de tényként szerepelnek mondókájában, hát szerintem valami bűzlik Dániában!
Ráadásul a koncepcióm megerősítése/elvetése miatt vártam a balog maradását/lemondását.
Mert, szerintem itt az ifjúság egy belső puccsra készült, a rendszer és a viktátor megtartása mellett. Csak a második vonal közbelépett és bevitte őket a málnásba. A két csajt látványosan kinyírták, a háttéremberekre pedig csendes kivégzés várt. Igy péterke utolsó sansszal előre menekült.
Aki pedig tudtával, vagy tudta nélkül a csapdát előkészítette még mindig a pozíciójában van.
Hogy a viktor tudott-e róla? Passz, ha tudott akkor ő sem gondolta, hogy itt az ideje egy elitváltásnak, ha nem tudott róla, akkor meg, hogy ne bukjon megint csak ez az egy út maradt.
Persze ez csak az én agymenésem.

jaegtoer 2024.02.16. 10:01:32

@BiG74 Bodri: Igen, van abban valami, hogy a veteránok nem akarnak osztozni a tortán, pedig csak akkor tarthatják meg, még ha kisebb szelet is jut, ha az új szájaknak is jut falat. Persze egyrészt nem tudni milyen az étvágy, másrészt az uniós források apadásával egyre kisebb a torta, mindeközben az a fránya nép sem akar éhezni.
Mindenesetre a tekintély oda. Már csak Orbán és/vagy Orbán család személyes érintettsége vár vár bizonyításra. Bizony-bizony, csalárd család.

látjátok feleim szümtükkel 2024.02.17. 08:27:43

Ez a kormánybetámadás jobbat teljesült, mint Varga exférje gondolta:

24.hu/belfold/2024/02/16/kegyelmi-botrany-gulyas-gergely-magyar-peter-kormanyinfo-video/

Erre szokják mondani, hogy Szegény Gulyás. Ha válaszol a kérdésre, akkor is neki fáj, ha nem válaszol az is.

BiG74 Bodri 2024.02.17. 08:42:39

@látjátok feleim szümtükkel:
És akkor is a végtelen aljas, arrogáns, szemét hazudozás megy. És újra és újra bebizonyosodik, hogy akárhányszor, akármekkora aljasságot is bizonyítasz, egy általuk leuralt média ellenére is rájuk, ez nem vezet számukra a hatalom elvesztéséhez.

látjátok feleim szümtükkel 2024.02.17. 11:30:34

@BiG74 Bodri:

Ők nem hazudnak, nekik a kúria már évekkel ezelőtt megmondta, hogy ami hazugságnak látszik, az magyarul nem tényszerű közlés. Csak a Gyurcsány hazudott, egyszer, és a birka azóta is ezt rágja.
No meg a 13-ik havi nyugdíjat, de az nem jut eszébe, hogy csak 12 haviért dolgozott, és nem azért kapta, mert ennyivel több járulékot fizetett, hanem azért meg az a kormány, amelyik korábban adta, úgy ítélte meg, hogy kicsik a nyugdíjak. Aztán jött a gazdasági válság, és nem futotta rá.
Orbán meg előbb a sok-sok pénz a haverjainak adta, majd csak 12 év után adta vissza a 13-ik havi nyödgíjat. Igaz, most sincs rá pénz, ha Brüsszelből nem küldik. Ezért van akkora költségvetési hiány, meg infláció. Persze az sem jut eszébe a birkának, hogy a magas fogyasztói árakban megfizette 27 % áfa is a kormány bukszáját tölti. Azt pedig minden nyugdíjas fizeti.
süti beállítások módosítása