He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

„Szépen kérem Önt, mint többgyerekes családanyát, tegyen érdemi nyilatkozatot” – írta Novák Katalinnak az egyik bicskei áldozat

2024.02.06. 07:30 guma70

A köztársasági elnök közösségi oldalán, egy poszt alatt szólalt meg a bicskei pedofilügy egyik áldozata. Ezt írta.

Novák Katalin Facebook-oldalán, egy poszt alatt szólalt meg a bicskei pedofilügy egyik áldozata – vette észre az rtl.hu.

Nemrég derült ki, hogy Novák Katalin még tavaly adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének. Az intézmény igazgatója 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút zaklatott, míg helyettesét, K. Endrét kényszerítés miatt ítélték több mint 3 év börtönre, mert a volt igazgatóhelyettes megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, amit a pedofil igazgató jelenlétében akart aláíratni a gyerekkel.

Az egyik áldozat, Pop Mert Julián ezt írta Novák Katalinnak.

"Hallgatása a kegyelmi döntésről, az áldozatokban es a társadalomban bizonytalanságot eredményez.

A kommunikáció hiánya növelheti az érzést, hogy az áldozatok igazságtalanul elhanyagoltak és további kérdéseket vet fel az elnöki döntéssel kapcsolatban.

Szépen kérem Önt, mint többgyerekes családanyát, egykori családügyi miniszter, tegyen érdemi nyilatkozatot! Az Ön gyermekeinek már nem kell találkoznia V. Jánossal, az egykori igazgatóval, gondoskodtunk róla. K. Endrével viszont lehetséges, pedig tettünk róla, hogy vele se találkozzanak gyerekek (jó pár évig), legalább is ne a munkájából fakadóan. Nagyon elszomorító, hogy ezt pont Ön, az elnöki hatalmának gyakorlásával tette újra lehetővé. Ilyen fokú döbbenetet még nem éreztem a bicskei ügyünkkel kapcsolatban, pedig aztán voltak kemény helyzetek."

- írta az egyik áldozat a köztársasági elnöknek.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/szepen-kerem-ont-mint-tobbgyerekes-csaladanyat-tegyen-erdemi-nyilatkozatot-irta-novak-katalinnak-az-egyik-bicskei-aldozat/

„Pedofilvédő Novák Katalin” – a köztársasági elnök hivatalánál akciózott a Momentum

Azért tiltakoztak, mert Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját fedező helyettesnek. Egy tüntetést is meghirdettek.

Elbontották a Karmelita előtti kordont, és átvitték a Sándor-palota elé a Momentum politikusai vasárnap. Ezután

egy molinót is ki függesztettek rá azzal a felirattal, hogy „Pedofilvédő Novák Katalin”.

Az ellenzéki párt az ellen tiltakozott, hogy a köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját fedező helyettesnek. A férfi írt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében, amit a saját irodájában, az igazgató jelenlétében akart aláíratni az érintett fiatallal. Az igazgatóhelyettest 3 év négy hónapra ítélték el.

A Momentum elnöke szombaton elmondásra szólította fel Novákot. A párt vasárnap akciózott is a Várban: elbontották a Karmelita előtti kordonokat és azokat átvitték a köztársasági elnöki hivatalhoz.

Az akció során Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője a többi között arról beszélt, Novák Katalin elvesztette maradék méltóságát is a köztársasági elnöki szerepében.

Az is kiderült,

a párt jogászai már vizsgálják, hogyan lehet elérni azt, hogy a mindenkori köztársasági elnöknek indokolnia kelljen, kinek és miért ad kegyelmet.

Az ügy miatt jövő hétre tüntetést is szerveznek a Sándor-palota elé.

A Momentum akciójáról készült videót ITT tudod megnézni.

via HVG

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3118319337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.02.08. 23:52:53

Katinka, húzzál el innen a retek faszba! Egy baráti jó tanács: ne Iránba menjél. Ott a magadfajtát fellógatják, de előtte még felnégyelik.

A hülye orbán ilyet szól: "Gyanús identitású szexaktivistákat küldenek az iskolákba, ezzel kapcsolatban is van egy óriási vita. Nekem ettől feláll a hátamon a szőr"
Aha, bazdmeg!
Nos, ez nem gyanús identitású. Ez konkrétan pedofil.

A semjénzsótti már nem is meri mondani: Engedjétek hozzám a kisdedeket.
Helyette inkább ezzel jön: Engedjétek hozzám a rénszarvasokat. Az udvari fővadász, aki szerint a megvalósult homoszexualitás bűn. Télleg, pubi? És akkor ez szerinted mégis mi a kurva rohadt anyád? Nem vallásilag, csak úgy simán.

Összefoglalva: Rohadjatok el mind ott, ahol éppen vagytok!

jaegtoer 2024.02.09. 09:39:54

@s: nem jól szemléled ezt az eseményt. Tudhatnád, ha az erkölcs lépcsőjének megfelelő fokán állnál, hogy a 'mi' a 'mi' pedofiljaink, a 'mi' transzneműjeink, a mi tolvajaink, a 'mi' megtévedtjeink, a 'mi'stb-ink születésüknél fogva eredendően jók, húségesküjük után pedig akkor is jók, ha mégsem*. A másén persze példát kell statuálunk, és akkor elmondhatjó, hogy de hiszen mindenkivel akként bánnak, ahogy megérdemli, különben meg soros, brüsszel és balsors, továbbá különben se ugasson, aki nem tud tűrhetően hátrafelé nyilazni lóháton ülve.
*A Schadl bagázst is milyen igyekezettel próbálkák kimosdatni a szarból.
[Amúgy meg az a köztársasági elnök, amelyik fideszfülbevalóval a fülén flangált egykoron, elég beteges alkat lehet mentálisan. Pont pásszol a NER-be.}

jaegtoer 2024.02.09. 09:41:51

bocs, egy két karakter elütöttem. lehet, hogy ennyire beteges ez az ügy?

s 2024.02.09. 13:40:45

@jaegtoer: Nem probléma, a lényeg átjött. Csak éppen nem akarok egy ilyen országban élni. A megdöbbbentő, hogy 40% viszont igen.
süti beállítások módosítása