He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Nyugdíjasoktól is kér pénzt a Fidesz kampányára Orbán Viktor

2024.01.06. 03:50 guma70

Nyugdíjasoktól is kér pénzt a Fidesz kampányára Orbán Viktor Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor erkélyén (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Úgy tűnik, hogy a magyar választók postaládáit január első napjaiban nemcsak csekkek és a maradék konzultációs ívek, hanem olyan levelek is ellepik, amelyekben Orbán Viktor miniszterelnök – ezúttal a Fidesz elnökeként – arra kéri őket, hogy támogassák anyagilag a Fidesz kampányát – derül ki a nyugdíjas olvasónk által lapunknak eljuttatott küldeményből.

"Azért írok Önnek, mert június 9-én európai parlamenti választás lesz, melynek tétje nagyobb, mint korábban bármikor. Brüsszel azt akarja, hogy úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek, épp úgy, mint a Gyurcsány-korszakban – írja a 2024. januári keltezésű levelében Orbán Viktor, ismételgetve a szokásos kormányzati paneleket. Utána felsorolta, mi mindenre mondunk nemet: így az illegális bevándorlásra, a genderőrületre és a háborúra. „Meg kell védenünk a szuverenitásunkat, vissza kell verni Brüsszel beavatkozási kísérleteit! Ez a június 9-ei európai parlamenti választás tétje. Brüsszelben változás kell! – folytatja a miniszterelnök. Majd zárásképpen azt írja: „Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy amennyiben lehetőségei engedik, adományával Ön is járuljon hozzá ehhez a küzdelemhez és támogassa a Fidesz kampányát. Nekünk Magyarország az első.”

Ha úgy érzik, hogy ilyet már olvastak, a hiba nem az Önök készülékében van: Orbán Viktor kísértetiesen hasonló szöveggel küldött ki leveleket a 2018-as és a 2022-es országgyűlési választások előtt is, csak akkor főleg a Soros György elleni harcra kérte az adományokat. Íme, a mostani levél:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5518296275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2024.01.06. 09:38:08

Adjanak a fidesznek támogatást azok, akik számolatlanul veszik ki az állami megrendelésekből, és vissza nem térítendő támogatásokból működő vállalkozásaikból a milliárdos osztalékokat. Kevesebb jachtozás, helikofferezés, bulizás marad, de még mindig nem szegényednek el, és nem a gázszámla kifizetése miatt fáj a fejük. Most itt az idő arra, hogy ők is támogasság a fidesz kormányát, és a fidesz pártot.
süti beállítások módosítása