He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Rossz hírek Ronaldónak: most tudta meg, hogy Szaúd-Arábiában aki nem házas, nem élhet együtt a párjával

2023.01.06. 14:30 guma70

Több megoldás is szóba jöhet, hogy a család azért együtt lehessen.

Komoly problémával szembesül Ronaldo és családja, miután új csapathoz igazolt. Egy spanyol sajtóügynökség arra hívta fel a figyelmet, hogy a Szaud-Arábiába érkező portugál focista a jelenlegi törvények szerint nem élhet együtt a párjával, mert nem házas - írja a TWN.

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez pedig nem házasodott össze.

A sajtóügynökség azt írja:

"Bár a királyság törvényei még mindig tiltják a házassági szerződés nélküli együttélést, a hatóságok az utóbbi időben elkezdtek szemet hunyni, és már senkit sem vonnak felelősségre, bár ezeket a törvényeket alkalmazzák, ha probléma vagy bűncselekmény történik".

A focista párjának helyzete speciális. Egy különleges tartózkodási engedély szükséges számára. Ha az országba látogat, akkor minden alkalommal vagy a 90 napig érvényes turista vízummal léphet be az országba, vagy egy vízumot kaphat, amelyet Al-Nassr állít ki, és ezzel ott maradhat.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/sztarvilag/rossz-hirek-ronaldonak-most-tudta-meg-hogy-szaud-arabiaban-aki-nem-hazas-nem-elhet-egyutt-a-parjaval/

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr618019910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2023.01.06. 16:47:04

szerintem vegyen el 4 ottani bukszát, egyből ő lesz a fasza gyerek a szaúdi barmoknak:)))
süti beállítások módosítása