He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Diákok tüntetnek a tanárokért Budapesten - kövesse élőben! + Megtelt a Szent István tér, elindult a diákok tüntetése a tanárokért és a közoktatásért – Percről percre a Mércén

2022.09.02. 17:55 guma70

"Évnyitó - Az oktatás nemzeti ügy" címmel hirdetett demonstrációt a Diákok a Tanárokért nevű szervezet. A pedagógusok melletti kiállás a Szent István Bazilikánál kezdődik, innen mennek a Belügyminisztériumhoz, majd a Fővám térre, ahol beszédet mond Molnár Áron, valamint több diák és tanárszakos hallgató. Kövesse velünk percről percre!

https://hvg.hu/itthon/20220902_Diakok_tuntetnek_a_tanarokert_Budapesten__kovesse_eloben

A Diákok a Tanárokért diákszervezet tart tüntetést ma délután 4 órától Budapesten a pedagógusokkal való szolidaritásuk kifejezése és a közoktatás elkeserítő állapotára való figyelemfelhívásképp.

Mint a szervezők írják, a diákok már a saját bőrükön tapasztalják a kormány tanáraikhoz való méltatlan viszonyulását; a diákokra egyre súlyosabban nehezedő tantervi elvárásokat; az épületek és azok körülményeinek olykor kritikán aluli állapotát és nem utolsó sorban az oktatásra jutó (kormányzati) figyelem, szakmai párbeszéd és egyeztetés teljes hiányát.

A diákok szeretnének megoldást a tanárhiányra, tanítható és tanulható mennyiségű és minőségű tananyagot, élhetőbb körülményeket az iskolákban és figyelmet az oktatásra. Ezért álltak a pedagógusok mellé márciusban, és ezért folytatják a küzdelmet továbbra is.
https://merce.hu/2022/09/02/megtelt-a-szent-istvan-ter-indul-a-diakok-tuntetese-a-tanarokert-es-a-kozoktatasert-percrol-percre-a-mercen/
A diákok fél 5-kor indulnak a Szent István Bazilika elől, érintik a Belügyminisztériumot, majd 19:30-tól beszédek hangzanak el a Fővám téren. A tüntetést élőben közvetítjük a helyszínről:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6717922611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása