He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Megpróbálták megalázni a legendás filozófust, aki erre olyat adott Orbán rendszerének, mint még soha senki

2021.11.23. 03:45 guma

Sárik Zoltán, a Képzőművészeti Egyetem kancellárja eléggé magára haragította a legendás filozófus-esszéista Tillmann Józsefet, amikor hivatala bekérette a JPTE és a Képzőművészeti egyetem egykori, a MOME jelenlegi tanára, a MOME doktori iskolájának egykori vezetőjének végzettségét igazoló oklevél másolatát és egy 90 naposnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt azért, hogy kifizessék a Képzőművészeti Egyetem Doktori Védési Bizottságában kültagként nyújtott szerepléséért járó pénzt.

Tillmann a 444 által kiszúrt Facebookra is kiposztolt levelének rövidsége ellenére is szép íve van. Rögtön úgy kezdi, hogy “T. Kancellár”, majd egyből a lényegre tér:

“Ezek alapján úgy tűnik, hogy Önnek, vagy megbízóinak nincsenek megfelelő ismeretei munkahelyéről: az egyetemi közegben egy doktori bizottságban való részvételi ui. nem diplomához kötött, hanem hosszú éveken át folytatott, több fokozatú tudományos és oktatói tevékenység a feltétele, amelyet az Országos Doktori Tanács tart nyilván és dokumentál. (https://doktori.hu)”

Tillmann így folytatta:

“Ez a kvalifikáció alapjában különbözik a kancellárok kinevezésének gyakorlatával – ahol a Nemzeti Elme- és jellemerő Rendszerének való megfelelés az alkalmazás kritériuma.”

A megalázó erkölcsi bizonyítvány bekérésére pedig így reagált:

“Az pedig teljességgel érthetetlen kívánság, hogy több évtizede egyetemeken működő tanároktól ún. hatósági erkölcsi bizonyítványt kívánnak a közvagyont kirabló, az ezermilliókat elsikkasztó Nemzeti Bűnszövetkezet hallatlan hőfokon működő hivatalnokai.”

De a legjobb a levél zárása, amely így néz ki:

“Mivel ilyesféle hiábavalóságokra nem vesztegetem időmet, inkább eltekintek az amúgy is alamizsnának illő díjazástól. Erről tájékoztatom a kollégákat is.”

 

 

https://ellenszel.hu/2021/11/08/megprobaltak-megalazni-a-legendas-filozofust-aki-erre-olyat-adott-orban-rendszerenek-mint-meg-soha-senki/?utm_source=related&utm_medium=ezalenyeg.hu&utm_campaign=widget-5743371

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6016760446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2021.11.23. 05:36:24

Az édes, kedves Magyarország szépséges hétköznapjai.
Mivé is lenne drága (és egyre drágább) országunk, ha a buzgók nem buzgólkodnának, és az ostobák nem szorgoskodnának?
Ámde idiótáknak áll a zászló. Még az a szerencse, hogy önzetlen szövetségben elkövetve folytatólagosan meg vagyunk védve.
süti beállítások módosítása