He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Magyarország szégyene, hogy a miliárdokból tartott közszolgálat helyett, iráni, orosz vagy más "baráti" országtól tudjuk meg vezetőink üzleteléseit - gyűjtemény

2017.04.15. 16:51 guma

 Koromnál fogva nagyon ismerős ez az interjú szöveg. Szégyen, hogy a versenyhivatal a felügyeletek az ügyészség közreműködésével a magyarok nem tudhatják meg: miből élnek milliomosok színvonalán a politikusaink, hogyan jut kezükre az országos média és hírszolgálat. Nem beszél arról, hogy a közérdekű adatokat bírói ítélet esetén sem mindig adják ki?!. Nem tudhatják meg miért lesz családtag, rokon, barát milliárdos pár év alatt, és hogyan kerül Magyarország jelentős része a kezükre. Helyette rászállnak minden másként gondolkodóra, hitelrontás formájában is vegzálják őket hiszen csak a kormány meg a pártjuk által fizetett emberek lehetnek hivatalosan civilek, akik nekik tapsolnak, őket dicsérik gátlástalanul. Szerintük itt minden virág gyom, amit ki kell irtani, mert az ő magjukból nevelt virág életképessége csak így érvényesülhet, kertjüknek megszerzett, kisajátított hazánkban. Néz csak milyen szép új színes világ lett itt.

Ez is az interjúnak édestestvére:A magyar civil:

 

Ha valakinek nincs 1,5 perce, annak elárulom, mit válaszolt Szánthó:

„A Polgári Magyarországért Alapítvány, ez a Fidesznek a pártalapítványa, illetve többek között jegybanki alapítvány is, és én személy szerint nagyon büszke vagyok rá, hogy akár Balog Zoltán, akár Kövér László, akár Matolcsy György támogatásra érdemesnek tart minket.”

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Az előző posztomba is összeszedtem a magyar ügyészség munkáját pl erről az esetről:

Kovács Zoltán kormányszóvivő is tudatta a világgal, hogy garázdaságért ítéltek el politikai aktivistákat Magyarországon

Két tüntetőt ítéltek közmunkára, amiért festékbombával dobálták meg a Sándor-palotát, közölte a kormányszóvivő hivatalos, About Hungary nevű angol nyelvű oldalán, illetve Facebook-csatornáján.

Kovács Zoltán úgy fogalmaz, Varga Gergőt és Gulyás Mártont „megkérdőjelezhető tettükért” ítéltek el, amit egy békés tüntetésen mutattak be.

A kormányszóvivő idéz Gulyás utolsó szó jogán a bírónak elmondott szavaiból, ám csak azt a részt, amiben Gulyás elismeri, nem normális, ha valaki festékbombázik.

„Az nem egy szerencsés állapot, hogy polgárok, mondjuk festékes palackok dobálásával fejezik ki politikai véleményüket.”

A szöveg második felét ugyanakkor a kormányszóvivő elfelejtette közölni a világ közvéleményével:

„... de azáltal fog-e felszámolódni ez az állapot, hogy elkezdődik-e egy demokratikus párbeszéd, ha engem itt most Varga Gergővel egyetemben elítélnek, vagy attól, hogyha az ügyészség végre végzi a dolgát, és utána megy olyan bűncselekményeknek, amelyek korlátozzák ma állampolgárok széles köreit abban, hogy a legalapvetőbb szabadságjogaikat gyakorolják (...) Legyenek szívesek olyan eljárásokat indítani, amelyek ténylegesen a magyar nép károkozásait felszámolják.”

Ahogy azt sem, hogy:

Azt viszont a CEU-n végzett Kovács fontosnak tartja kiemelni, hogy kritikusai szerint Gulyás Márton egy magamutogató politikai exhibicionista, aki kevésbé sikeres showmanként csak a sajtónyilvánosságot keresi.

https://444.hu/2017/04/14/kovacs-zoltan-kormanyszovivo-is-tudatta-a-vilaggal-hogy-garazdasagert-iteltek-el-politikai-aktivistakat-magyarorszagon

Visszaemlékezés '89-re: festékkel tiltakoztak, nem ítélték el őket

Bogád Zoltán, az Index egykori újságírója, az Együtt aktivistája egy történettel üzent azoknak, akik szerint Gulyás Márton és Varga Gergő enyhe büntetést kapott, amikor a bíróság 500 óra közmunkára ítélte őket, mert egy tüntetésen festékes flakonnal megdobálták a Sándor-palotát.

Azt írja, lemoshatatlan festékkel leöntötték Münnich Ferenc szobrát, ami a festékmáz miatt azóta is vörösen áll a szoborparkban. Lefestették a Münnich Ferenc utca tábláját és Nádor feliratot ragasztottak a helyére. Münnich szobrát le is döntötték. Bogád azzal folytatja, 

"(...)   indult is bírósági eljárás történetesen rongálás miatt, s képzeljétek a pártállam prüszkölése közepette nem közérdekű munkát kaptak az akcióban résztvevők, hanem semmit" 

"Napok óta azon tűnődöm, hogy mi van itt? Egy újságíró haver egy akciózás előtt azt mondta, a mai helyzetet értékelve, hogy tiszta '89 hangulata van a manapság történteknek. És tényleg, hiszen akkoriban a Magyar Október Pártban ténykedtem, amelyik sokkal súlyosabb dolgokat tett, mint Gulyás Marci és Varga Gergő. Vajon Krassó, vagy én ma letöltendőt kapnánk? Példának okáért lemoshatatlan festékkel öntöttük le Münnich Ferenc szobrát, a szoborparkban ma is megtekinthető a szobor és tök vörös az egész. Lemoshatatlan festékkel lefestettük a Münnich Ferenc utca tábláját, és nehezen lekaparható ragasztóval átragasztottuk Nádor feliratokkal. 

Ki is cserélték a táblákat, s indult is bírósági eljárás történetesen rongálás miatt, s képzeljétek a pártállam prüszkölése közepette nem közérdekű munkát kaptak az akcióban résztvevők, hanem semmit. De ennél is súlyosabb dolgok történtek, szobrot döntöttünk, méghozzá Münnich Ferenc szobrát. Nyilván említeni sem érdemes, hogy nem indult eljárás csak a rendőrök fellépése ügyében, mert durvák voltak a szobordöntőkkel, de persze vádemelési szakig nem, csak néhány ügyészségi kihallgatásig jutott az ügy. Szóval értetlenül állok azok előtt a rendszerváltás körül még az ilyen akciókban résztvevők előtt, akik arról írnak a facebookon, avagy egyéb helyeken, hogy milyen enyhe ez az összesen 500 órás közérdekű munka. Hát lófaszt! Ha '89-ben belefért, akkor ma miért nem?"

https://444.hu/2017/04/15/visszaemlekezes-89-re-festekkel-tiltakoztak-nem-iteltek-el-oket

Egy EU-tagországban könnygázzal fújnak le, ha ki akarod tűzni az unió zászlaját

https://444.hu/2017/04/14/egy-eu-tagorszagban-konnygazzal-fujnak-le-ha-ki-akarod-tuzni-az-unio-zaszlajat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5812428543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása