He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Ez történt március 15-én ahol beszédek (videó) is voltak. Hallgassunk, nézzünk meg pár eseményt ami érdekes volt

2015.03.16. 16:07 guma

Elég keményen megy a kommunistázás vs fasisztázás a kormányellenes tüntetők és a fideszes felvonulók között. Megérkeztek a biztonságiak, néhányukat kezdik kiszorítani. A fideszes ünneplők ezt nagyon helyeslik, és lengetik piros-fehér-zöld zászlóikat.

Alábbi képen a fotós, akit bizony csúnyán megvertek. A helyszínt véresen hagyta el... Rugdosták, fejét betonba verték, és mindezt azért, mert a munkáját próbálta végezni. Nem ütött vissza – felemelte a kezét. Akkor is ütötték. Eközben egy szem és fültanú szerint:Orbán kislattyogásakor ment a "viktorviktor" ordítozás, DE! - felvételről a hangosításon át meg közvetlen kimenettel a közvetitésbe. Teljes csend a nézőtéren, erre jön a "viktorviktor" és mindenki nézi a másikat, hogy ki ordít... Gratulálok a virtuális rajongótábornak, ha ez a "rásegítés" igaz!

MTI Fotó: Mohai Balázs

MTI Fotó: Mohai Balázs

- A magyar sajtó egy hatóság alá került.

- Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

És ugye a szabadság és a szabadosság nem ugyanaz, a piros lámpa pedig nem azért van, hogy korlátozza a szabadságot. És közmunka és romák, akiknek itt sokkal jobb mint Olaszországban vagy Franciaországban. És menj a picsába haza, baszd meg, Izraelbe!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr567275475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása