He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

megmondják csillagok (!?) milyen heted lesz...

2011.12.12. 11:40 guma

Kos

Nagyon önfejű és makacs leszel, nem hallgatsz senkire. Hatalmas lendületed senki sem tudja megállítani, határozottan haladsz célod felé. Túlságosan szókimondó vagy, próbálj nem megbántani másokat. Légy kitartóbb, ne add fel hamar az álmaidat! Úgy tűnik, a kapcsolataidban hoz alapvető változásokat a hét. Egy munkatársad vagy rokonod távozhat a környezetedből, talán elhagyja a céget, vagy más helyre költözik. Arra is számíthatsz, hogy valaki, akit szeretsz, vagy aki iránt nagy reményeket tápláltál, most kimutatja a foga fehérjét, és kissé másnak mutatkozik, mint amilyennek hitted.

Bika

Sokat dolgozol, nagyon lelkiismeretesen, hatalmas kitartással végzed a munkád. Ennek természetesen meg lesz az eredménye, anyagilag stabilizálhatod az életed, még az is elképzelhető, hogy valami szép és értékes tárggyal gazdagodsz. A sok munka mellett nem sok időd jut párodra, gyermekeidre. A héten érdemes fodrászhoz vagy kozmetikushoz menned, kedvező alkalom arra, hogy változtass a külsődön. Ezekben a napokban könnyen elbizonytalanodhatsz a terveidben és az érzéseidben, mindenekelőtt a pároddal vagy a kiszemelteddel kapcsolatban táplált, romantikus érzelmeid változhatnak. Nem ez a legjobb időszak, hogy fontos döntéseket hozz.

Ikrek

Mozgalmas lesz ez az időszak, sok a munkád, ráadásul ismerőseidet is meg kell látogatnod. Kedves, közvetlen embernek tart a környezeted, ezért sokan szeretnek. Talán egy kicsit sokat beszélsz a héten, ne fecsegj ki másokat a hátuk mögött. Szakíts időt a pihenésre is. A héten olyasmi történhet veled, ami alaposan átalakítja a képességeidről és jelenlegi lehetőségeidről alkotott képet - méghozzá elsősorban pozitív irányban. Lehet, hogy formát ölt egy alkotásod vagy terved, mellyel felhívhatod magadra munkaadóid figyelmét. Egészségügyi kérdésekben legyél óvatos, kúráld magad, ha betegség támad meg, és ha teheted, ne utazz ezen a héten.

Rák

Figyelmed most elsősorban otthonodra, gyermekeidre irányul. Szépítgeted otthonod, meghívod családod ebédre, esetleg meglátogatod szüleidet. Sokat gondolkozol gyermekeid jövőjén, ha nincs még gyermeked, megérik benned rá az igény. A héten nem titkolhatsz tovább egy nyomasztó kérdést. Akár kíméletből, akár szégyenből akartad elrejteni, most kipattanhat, ezért jobb, ha tőled tudják meg. Meglátod, milyen megkönnyebbülést tapasztalhatsz, és sokkal pozitívabb következményei lesznek, mint amire számítottál. Ne küzdj tovább azzal a problémával, amit egyedül eddig nem tudtál megoldani, hanem kérd egy barátod segítségét.

Oroszlán

Nagyvonalú és elnéző leszel, bár valaki mindent elkövet azért, hogy kihozzon a béketűrésből. Szeretsz játszani, és a héten nem is fogod vissza magad, szívesen kockáztatsz szerencsejátékon, de gyermekeiddel is szívesen töltöd az időt. A hét új szakmai feladattal lephet meg a munkahelyeden vagy azon kívül. Fogadd el az ajánlatot, mely révén extra bevételre tehetsz szert, mert lehet, hogy váratlan kiadásra is számíthatsz. Úgy érezheted, a pároddal vagy valamelyik szeretett személlyel elbeszéltek egymás mellett, de ne próbáld mindenáron meggyőzni a saját igazadról, inkább hallgasd meg még egyszer az ő szempontjait.

Szűz

Nagyon ügyelsz a tisztaságra, valószínűleg nagytakarítást tervezel. Szigorúan őrzöd a rendet és tisztaságot magad körül, egy kicsit talán túl szigorúan is. Kritikusan szemléled a világot, aminek köszönhetően rendszeresen megbántasz valakit, légy elnézőbb az emberi tökéletlenséggel szemben. A héten érdemes áldoznod a külsődre és arra, hogy megjutalmazd magad. Menj el masszázsra vagy táncolni, pezsdítsd fel magad - ha így teszel, megújult energiáiddal pozitív benyomást gyakorolhatsz a környezetedre. A héten egy élmény hatására sikerül lezárnod egy kapcsolatot, melyben nehezen jutottál dűlőre, de az utóbbi időben felforgatta az energiáidat.

Mérleg

Fodrászhoz mész, vagy nélkülözhetetlen kozmetikai terméket szeretnél megvásárolni magadnak. Egy társasági esemény lehetősége felvillanyoz, talán még új ruhadarabot is beszerzel erre az alkalomra. Nagyon jól fogod magad érezni, hiszen kiváló társalkodó vagy, és az ellenkező neműek tekintetét is magadra vonod. Ezen a héten különösen társasági és csevegős hangulatban leszel, és sok új emberrel ismerkedhetsz meg. Érdemes is keresned az újdonságokat, ezek ugyanis könnyen kirángatnak a rád támadó nyomasztó hangulatból. Nem kizárt, hogy új tanulmányokba kezdesz, vagy ilyesmit fontolgatsz. Családtagjaid időt kérnek tőled, akkor is, ha nem mondják nyíltan.

Skorpió

Szexuális kisugárzásod mindenkit lenyűgöz, valami titokzatosság leng körül. Nem ismersz kegyelmet, ha valakit nem kedvelsz, megtalálod a gyenge pontját, és egy mondattal keresztülszúrod. A héten irreális érzések vagy érzelmek ragadhatnak el, de jobb, ha kordában tartod őket, hiszen nincs sok alapjuk. A lelkesedést ugyan használhatod arra, hogy előrelendítse az életed érintett területét, az eredményt azonban a reális tervezésnek és a gyakorlati tetteknek köszönheted. Egy kissé rosszindulatú ismerősödet bravúrosan leszerelheted, és ez megkönnyebbüléssel tölt el.

Nyilas

Ellenállhatatlan erőt érzel, hogy valamilyen sportolási lehetőséget keress magadnak, mostanában sokat lustálkodtál. Szerencsés vagy, bármibe belefogsz az sikerrel kecsegtet. Tervezd meg nyaralásod, a legjobb lehetőséget fogod megtalálni. Valószínűleg most sokkal inkább az önkifejezésre fókuszálsz, mint a magánéletedre, és ez változásokat indíthat el, illetve fejezhet be a párkapcsolatodban is. Lehet, hogy elválnak az útjaitok, de az sem kizárt, hogy még szorosabbra fűzitek a szálakat, attól függően, hogy az elmúlt időszakban milyen irányba haladtatok. Lehet, hogy a döntést egy, a párodról kiszivárgó információ könnyíti meg.

Bak

Kicsit melankolikus leszel a héten, túl sok a munkád és nincs belőle annyi bevétel, mint megérdemelnéd. Nem vagy azonban nagyravágyó, tudod, hogy amid van a te érdemed és épp elég az életszínvonalad fenntartásához. Elfoglaltságokkal teli hét elé nézel, és könnyen túlterhelheted magad - légy óvatos, különben az egészséged bánhatja. Körültekintően oszd be a kötelességeidet a hét napjaira, és ha végeztél a napi adaggal, add át magad teljes mértékben a pihenésnek - így megelőzheted a kellemetlenségeket, sőt, az otthoni konfliktusokat is.

Vízöntő

Valami rendkívüli, szokatlan dolog kelti fel a figyelmed, és mindent elkövetsz, hogy kielégítsd kíváncsiságod. Sajnos nem tart sokáig érdeklődésed, hiszen hamar megérted ennek a szokatlan dolognak a hátterét. Érzéseidet elrejted, nem szereted megmutatni magad, félsz hogy kihasználnak. A hét örömhírt tartogat a számodra: nem kizárt, hogy egy alkotási folyamat betetőzik, és learathatod munkád gyümölcsét. Nyugodtan álmodozz arról, hogy hogyan képzeled el a jövődet, mert ily módon most könnyen megteremtheted a megvalósulást is. Érdemes energiát szánnod a lakásod szépítésére, akár felújításról, akár csak takarításról van szó.

Halak

Érzelmileg rendkívül szélsőséges és érzékeny vagy. Környezeted nem mindig tudja tolerálni ezt a viselkedést, hiszen ők nem élnek meg mindent ennyire mélyen. Ne hagyd, hogy depresszióssá válj, inkább menj el vásárolni, az jót tesz a lelkednek, és a környezetedtől is nagyobb figyelmet kaphatsz ha jókedvű vagy. Ígéretes fejlődés vár rád az anyagiak terén, és könnyen lehet, hogy gazdag karácsony elé nézel. A héten tisztázódhat egy félreértés, amiről talán nem is tudtad, hogy mennyi mindenben akadályoz - ám így végre szabad utat kaphatsz. Érdemes társaságba menned, és elkezdheted tervezni azt is, hogy töltöd az ünnepeket.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr253456949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandika gazdája 2011.12.12. 14:38:54

Na bammeg! Sikeresen fogok takarítani. Ehhez kell a horoszkóp!
süti beállítások módosítása