He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Karácsonyi filmmaraton: Karácsony a kastélyban

2016.12.24. 08:02 guma

Jules Daly (Katie McGrath) egyedül neveli árván maradt unokahúgát, Maddie-t (Leilah de Meza) és kamasz unokaöccsét, a mindig dühös Milót (Travis Turner), akivel egyre több probléma van az iskolában. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő Jules-t újabb sorscsapás éri, amikor felmondják az állását. Az összeomlás küszöbén váratlanul megjelenik a milliomos nagybácsi komornyikja, hogy meghívja a családot az európai kastélyába karácsonyra. Castlebury hercege, Edward bácsi (Roger Moore) azonban megkeseredett öregúr, aki ki nem állhatja a zajos gyerekeket. Jules félve lép be a fényes kastélyba, ahol belebotlik a sármos Ashton hercegbe (Sam Heughan).

A Karácsony története

Sok száz évvel ezelőtt, Lappföldön, a 7 éves Nikolas szülei és testvére egy tragikus balesetben meghalnak. Az árván maradt fiú így senkire nem számíthatna, de a falubeliek megsajnálják, és elhatározzák, hogy szűkős lehetőségeik ellenére felnevelik őt, úgy hogy minden család befogadja egy évre. Nikolas, amellett hogy jól viselkedik és szorgalmasan tanul, hálából apja bicskájával apró ajándékokat készít a többi gyereknek, amit karácsony este rak le a házaik elé. Amikor a fiú a mogorva asztaloshoz, Isakkihoz kerül, mégis úgy tűnik, hogy ismét rosszra fordul a sorsa. Hamarosan azonban kiderül, hogy a zord külső mögött érző szív rejtőzik, és Isakki úgy dönt, segít Nikolasnak a hagyományos ajándékosztásban...
A karácsony története szívmelengető családi film, ami a sokszor elmesélt Télapó legendát hozza közelebb a csodákban már hinni nem tudó nézőkhöz is. 

A karácsonyi cipő

"Ha nyitottak vagyunk rá, a legkisebb csoda is megváltoztathatja az életünket. Egy nevető gyermek, egy jó marhasült, egy lerobbant autó, vagy akár egy pár cipő."
Több ember története fonódik össze a filmben karácsonykor. Az ügyvéd Robert Layton a válás szélére sodródik amiatt, hogy túl sokat dolgozik álmai megvalósításáért, miközben felesége és lánya alig számíthat rá. Édesanyja, Helen is hiába próbálja szembesíteni azzal, hogy inkább szép emlékeket gyűjtsön magának, mintsem minél több pénzt. Közben a felesége elvállalja az iskolában az énektanítást a súlyos szívbetegséggel küszködő Maggie Andrews helyett. Maggie férje és kisfia aggódva figyeli az asszony hanyatló állapotát. Amikor a kisfiú megtudja, hogy édesanyjának milyen szép emlékei fűződnek egy régi tánccipőjéhez az áruházban kinéz egy gyönyörű cipőt, és gyors gyűjtésbe fog, hogy meg tudja vásárolni karácsonyi ajándékként.

Ha eljönnek az angyalok

A "Város karácsony nélkül" és a "Karácsonyi csodavárás" Max arkangyala (Peter Falk) most is segíteni próbál bajba jutott embereken. Csakhogy nagy hibát követ el, amikor véletlenül az öccse felügyeletéért harcoló fiatal nőnek, Sally-nek kezd el segíteni az adósságban úszó, karácsonyfadíszeket gyártó és árusító Karl helyett. A szálak egy idő után mégis összeérnek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5612046547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2016.12.24. 12:25:04

boldog karácsonyt margarita!
köszönjük eszt a sok baba posztot, amit egész évben nyomtál nekünk:)

u.i.: valami ákciós-szerelmeset nem tucc ajánlani?:))

ja és, én is adok neked egy ajándékot!

www.youtube.com/watch?v=aZjHr7sQGo4

guma 2016.12.25. 06:44:41

@taga20: :))))

akcióst??? és még szerelmest is? :DDDDD

benned nem lehet csalódni!
:)

békét, boldogságot - neked is! :))))))))))
süti beállítások módosítása