He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

irány a természet, egy mindent tudó autóval...

2012.04.29. 08:09 guma

Nem olcsó mulatság ma egy autó, de ami ennyit tud, (igaz nem lakókocsi minőségben de annak azért töredékébe is kerül,) azt néha 1-1 túrára érdemes a garázsból kihozni.

 

Swiss Room Box: Svájcibicskás lakóautó berendezés

 

Swiss Room Box (svájci szobadoboz) olyan, mint egy svájcibicska, berakod a kocsid csomagtartójába, és azt hajtogatsz ki belőle, amire épp szükséged van! Van/lehet benne beépített konyha, tusoló, WC (!) és persze ággyá is alakítható a dobozhalmaz. Többféle méretben és felszereltséggel rendelhető, és egészen kis kocsiknál is használható. Persze ilyenkor a csomagszállítást el kell felejteni, mert hely az ugye kell neki. Bár egy jó tetőbox-szal ez is megoldható. A holmi egyébként valóban svájci találmány, a MisC nevű cég fejlesztette ki 2002-ben, és díjat is nyertek vele egy genovai innovációs kiállításon. Előnye, hogy a lakóautóknál jóval olcsóbb, és ha az ember járművet cserél, akkor is simán átszerelhető az új kocsiba is a szett.

forrás : http://www.swissroombox.com/swissRoomBox-movie-dream.html   valamint   

http://extremesportok.blog.hu/2012/04/19/kutyuk_rovatunk_swiss_room_box_svajcibicskas_lakoauto_berendezes?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_19&utm_campaign=index

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr534462417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása