He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Vásárhelyi Mária odacsapott: Varga Judit és Magyar Péter ezt nem teszik zsebre

2024.03.26. 16:45 guma70

Vásárhelyi Mária nem finomkodott.

Vásárhelyi Mária szociológus tabudöntögető írással jelentkezett, amelyben Varga Judit bántalmazással kapcsolatos bejegyzéséről beszél.

Vásárhelyi Mária posztja:

Nem tudom, hogy Varga Judit a bántalmazott nők csoportjához tartozik-e. Talán igen, de inkább nem. Mert ahogyan felépül ez az egész diskurzus és ahogyan ő elmeséli a történetet, az inkább gyengíti, mint erősíti az általa előadott bántalmazási esetet. Leginkább pedig miniszteri tevékenysége gyengíti állításait.

Hiszen ha őt 16 éven keresztül gyötörte, bántalmazta, ütötte-verte a férje, akkor hogy nevezhette hisztinek az Isztambuli egyezmény aláírása körül folyó vitát??

És igazságügy miniszterként miért nem állt ki nyilvánosan az egyezmény ratifikálása mellett. Hogyan tűrhette, hogy az EU tagországok közül egyedül MO nem csatlakozott az egyezményhez, amely a családon belüli erőszak megakadályozását, szigorúbb büntetését próbálta kikényszeríteni. Ha ő maga is bántalmazó kapcsolatban élt, akkor miért nem tett többet miniszterként azoknak a nőknek a védelme érdekében, akiket nem védenek a nap 24 órájában testőrök az erőszak ellen, akik közül minden héten meghal egy nő?

És ha a férje valóban egy ilyen vadállat volt, akkor miért egyezett bele váláskor a három gyermek közös felügyletébe, abba hogy egyik héten az egyikük, másik héten a másikuk neveli a gyermekeket. Milyen felelőtlen szülői magatartás ez?

És az általa leírt bántalmazási eset is sok sebből vérzik. Miközben ő a takaró alatt kuporgott reszketve, a férje könyveket dobált a hátához, volt amelyik eltalálta, volt amelyik elrepült fölötte. (A ló meghal, a madár kirepül) Aztán összeszedegette. Azt írja azaz ember bántalmazta, akit „három gyermekkel ajándékozott meg”. Csaxólok, hogy ez kölcsönös volt, Magyar Péter is megajándékozta Varga Juditot három gyermekkel. Egyedül ugyanis még egy igazságügyminiszternek sem megy.

Varga Judit saját bevallása szerint már egy éve tud a felvétel létezéséről és könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Rogánnal ezt a bántalmazó férj stratégiát dolgozták ki, hiszen ez ellen lényegében nem lehet védekezni és óriási hitelvesztést jelent.

Varga Judit és Magyar Péter.
fotó: MTI

Mondom ezt annak ellenére, hogy elfogadhatatlannak tartom Magyar Péter eljárását, hogy hangfelvételt készít a feleségével folytatott beszélgetésről és azt nyilvánosságra hozza. Így gondolom annak ellenére, hogy maga a másfél perces hangfelvétel, a beszélgetés stílusa is hagy maga után kérdéseket.

Finoman szólva életszerűtlen a párbeszéd.

Ahogyan az is, hogy Varga Judit az általa elmondottak ellenére hitet tesz Orbán Viktor és kormánya mellett, annak ellenére, hogy a saját szájával mondja el, hogy igazságügyminisztersége idején a kormány beleavatkozott az ügyészség nyomozati munkájába, iratokat emelt ki és tűntetett el, ami köztörvényes bűncselekmény.

Magyar Péter azt állítja, hogy felesége és családja védelme érdekében készítette a hangfelvételt. Most azonban nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a legtöbbet éppen volt feleségének árthat. Hát mit mondjak; védjen meg téged Magyar Péter!

Summa summarum, itt valóban egy szerteágazó maffia irányítja az országot. Amelynek Varga Judit ugyanúgy a tagja volt, mint Magyar Péter, és most egy maffia leszámolásnak vagyunk a szemtanúi és elszenvedői. Miközben minket, egyszerű magyar állampolgárokat belekényszerítenek abba, hogy tehetetlenül és megalázva nézzük végig ennek a botránynak a leggusztustalanabb, legintimebb részleteit és biztosak lehetünk benne, hogy soha nem fogjuk megtudni az igazságot.” – zárja sorait Vásárhelyi Mária.

https://ellenszel.hu/2024/03/26/vasarhelyi-maria-odacsapott/

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4418364315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.03.26. 20:04:27

"Most azonban nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a legtöbbet éppen volt feleségének árthat."
Télleg, pubi? Ezt gondold át még egyszer. Amikor germán bőring azt javasolta hitler szaktársnak (a háború vége felé), hogy egyezzenek ki egy gól nélküli döntetlenben a szövetségesekkel, akkor ki a retek fasz érdekét képviselte, vajon. Elárulom, te nagyon barom. Egy valag ártatlan emberét első helyen, aztán még az is lehet, hogy ők is megússzák élve. Ez nem biztos, de az esély meglett volna.

Juditkával az a kurva nagy baj, hogy még mindig hülye. Lenyelt egy ilyen hülye vagyok tablettát, és ivott rá egy hülye leszek koktélt. Ezért most hülye.

"Miközben minket, egyszerű magyar állampolgárokat belekényszerítenek abba"
Most mindjárt megsajnállak. Lett volna 14 kibaszott éved, hogy mást csinálj, de te, mint magyar kurva okosnak képzelt választó mégsem csináltál lófaszt sem. Menjetek a picsába!

BiG74 Bodri 2024.03.28. 12:15:20

Nos, engem nem kényszerítettek bele. Ezek számomra senkik, illetve a senkiknél is kevesebbek. Az undorom csak attól van, hogy hazug senkiháziak, hazudoznak sírva, ártatlan arccal, bölcs, érzelmes kijelentésekkel és még mindig van ember aki hisz nekik, meg felnéz rájuk. Tehát istenigazából egy természetfilmet nézek, melyen paraziták épp egymást zabálják, nem csak a gazdatestet.
Juditka nem hülye, csak egy megszokott takonygerincű, elvek és erkölcsök nélküli szemétláda fideszes tolvaj gazember.
Péterkét pedig épp szeretem, mert amíg árt a fidesznek, hasznos kis parazita, olyasfajta fonálféreg amit a meztelencsigák ellen vetünk be a biokertben, csak hát elvárjuk, hogy csigazabbantás után, pusztuljon el ő is.

Ilyen helyzetben pedig értelmezhetetlen számomra ez a mondat:
"elfogadhatatlannak tartom Magyar Péter eljárását, hogy hangfelvételt készít a feleségével folytatott beszélgetésről és azt nyilvánosságra hozza."

Az meg, hogy Vásárhelyi szerint nem életszerű, az egy dolog, mások szerint meg az.

BiG74 Bodri 2024.03.28. 12:20:01

@s:
"Most azonban nyilvánvaló, hogy ez a felvétel a legtöbbet éppen volt feleségének árthat."
Ilyenkor mindig felmerül bennem, hogy hányféle és milyen "intelligencia" létezhet a Homo Sapiens -ek között.

látjátok feleim szümtükkel 2024.03.28. 13:52:03

@BiG74 Bodri:

Valahol olvastam egy ügyvéd nyilatkozatát, miszerint nem tiltja semmi a nem tudott/titokban felvett/ hangfelvétel bizonyítékként történő felhasználását. Ezt csak a hatóságnak tiltja törvény, és csak bizonyos feltételek és engedély birtokában hallgathatnak le bárkit. A fidesz most ezt valamilyen hivatalról hozott törvényben, talán szuverenitásról szólóban mintha átlépte volna, de érdekes módon nem hallani nagyobb tiltakozást sehol. Mivel különösebben nem érdekelnek az ilyen törvények, ezért pontosan nem tudom mi van benne, de el lehet olvasni a neten.

s 2024.03.28. 22:46:33

@látjátok feleim szümtükkel: A fásgyártomit nem éppen egy titokban készített - ráadásul bűnöző által készített - hangfelvétel alapján baszták meg?
Itt jogok ütköznek. Ám az egyik mindig erősebb a másiknál. A titokban készített hangfelvétel tilalma nem érvényes gyilkossági ügyekben. Amiként állami hivatali befolyással űzérkedés esetében sem. Ezek a bűncselekmények nagyságrendekkel múlják felül a titokban készített hangfelvétel vétkét. Szerintem. Illetve nem kívánok olyan társadalomban élni, ahol nem így van. Nem biztonságos, ha az elbaszott jog a bűnösöket védi.

látjátok feleim szümtükkel 2024.03.29. 08:29:32

@s:

Ne velem perelj, Orbán is azt mondta, nem kell jogászkodni, csak el kell a dolgokat intézni. Nem lehet könnyű jogászkodni, ha már neki ez a véleménye. Meg akkor nem élhetne a kivéve a gyevi bírót és annak rokonait, haverjait passzus.

s 2024.03.29. 22:48:48

@látjátok feleim szümtükkel: "Orbán is azt mondta, nem kell jogászkodni, csak el kell a dolgokat intézni"
Ez a ő szájából inkább tűnik fenyegetésnek, mint bármi másnak. Törvénytisztelő emberként nehezemre esik tisztelni hazánk törvényeit. Aztán még ezek megszegése is szükségesnek mutatkozik, hogy a srácok úgymond hatékonyan intézkedhessenek, ami az ő esetükben a lopás eufemizált megnevezése. A jogbiztonság nem egy álomkép csupán, az egy valódi fogalom.

látjátok feleim szümtükkel 2024.03.30. 07:39:11

@s:

Nekem, nekem, meg még sokaknak, de nem a gyevi bírónak,és a nerben idvezült fidesznek.

látjátok feleim szümtükkel 2024.03.30. 11:24:55

@s:

@látjátok feleim szümtükkel:

Nekem, neked akart lenni, elütöttem.Nézzétek el nekem, ha már én elnéztem.

s 2024.03.31. 00:44:46

@látjátok feleim szümtükkel: Jó volt az eredeti is. Nyomatékosította, hogy igaz ember vagy. Ha nem cseréled ki a betűt, hanem egy felkiáltójelet teszel utána, még annál is jobb lehetett volna.
De örülök, hogy befurakodhattam a csapatba. Tudom, hogy sokaknak ez a véleménye, de ez nem elég. Objektív igazságról beszélünk, ennél több bizonyítékunk van. 1 + 1 nem azért 2, mert sokan elhiszik. Valóban annyi, attól függetlenül, hogy ki mit gondol ezzel kapcsolatban.

s 2024.03.31. 01:07:39

Azért az is egy szép kávéház, hogy Juditkánk, a kedves, éppen windisch lacinak ajándékozza megsebzett szívét.

Az ász (nem ész) elnökéről beszélgetünk, aki függetlenül - kackackac - vizsgálja a közpénzek költését. Kibaszott egy rettenet büntetést az ellenzéki pártokra, de a cöf ténykedésével kapcsolatban ennél sokkal lágyabb szívűnek mutatkozott. Ki érti ezt? - kérdezhetné a költő, ha az ő költései nem esnének kurva kemény elbírálás alá. A költő ilyen módom kussol, mert tudja, hol a helye. Hülye.

telex.hu/belfold/2024/03/09/varga-judit-windisch-laszlo-egyutt-kez-a-kezben-allami-szamvevoszek-volt-igazsagugyi-miniszter

Hanem azonban, elnézve windisch fotóját - nincsen női szemem, a szerelem meg amúgy is vak (de ennyire?) - annak a szívnek nagyon össze kellett törnie, ha már egy ilyen pacák is jó lesz. (Az sem baj, ha nyúl, csak röfögjön. - Hofi).

Összeférhetetlenség természetesen kizárva - már a feltételezés is, arany bogaraim . . . jogállam, baszod . . . . . Tehát a közélettől való visszavonulás nem sikerült annyira jól, mint ahogyan az talán tervezve lehetett, vagy az is elképzelhető, hogy ez is csak egy jópofának gondolt hazugság a többi végeláthatatlan sorában. Egy biztos. Semmi sem biztos.

jaegtoer 2024.03.31. 11:31:05

Nem jól látják. Valójában két (vagy több) boldog ember szenvedélyes szeretettel szenvedi szerelmének szertelenségbe szökő szarságait Még valóságosabban: A Kupolában, akarom írni a Karmeliták katyvasztó konyhájában komoly képességű kakakeverők kaptak-kaptak kezükbe kanalat. Számuk növekszik.

jaegtoer 2024.03.31. 11:36:30

@s: Köpcös a divat. (Szóljatok a köpcösnek! (film), ezért aztán szóltak. És lőn romantikus szerelem. (a szenvedély után mindig nyerő a romantika, hát még a könyveléshez a Számvevőszék.)
süti beállítások módosítása