He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ehhez kell egy rinocéroszokat megszégyenítő vastagságú arcborítás

2024.03.15. 04:12 guma70

Nagy öröm, hogy hazaérkezett a mi eltorzult hadvezérünk a családi vakációról, bocsánat, a hivatalos kormányzati kiküldetéséről, amelynek keretében az Egyesült Államok elnökével, ja nem, bocs, a 2020-ban megbukott és azóta mindenféle bírósági perekkel a nyakában közlekedő, a Capitolium elleni ostrom egyik megkerülhetetlen okaként számon tartott, a választási vereségébe beletörődni nem hajlandó Donald Trump meghívásának eleget téve.

A nem mellesleg nem hivatalos útról. Arról az útról, ami kísértetiesen hasonlít a technikai landolással egybekötött firenzei kiruccanáshoz. Vagy ahhoz a 2021-es bravúros esethez, amikor horvátországi nyaralásról ugrott át Rómába reformátusként a katolikus törvényhozók éves találkozójára. A hivatalos program és a családi vakáció keverésének iskolapéldája volt az logisztikai kihívások elé állította az apparátust. De 2022-ben is belefért Amerika a mi pénzünkön. Amikor is egy csütörtöki napon egy republikánus szélsőjobbos rendezvényen mondott beszédet Dallasban, szombat este viszont már egy horvát étterem Instagram-posztjában tűnt fel. A repülési adatok szerint Amerikába a Magyar Honvédség egyik luxuskategóriájú repülője vitte, ami pénteken alig ért haza Dallasból, már repült is Horvátországba. Másnap a 607-es Falcon ismét elugrott Budapestről az Adriára, majd onnan Portugáliába, és hazafele megint megállt Horvátországban. 

És ez tényleg csak néhány eset, ami kiderült a radarképekről, szerintem bőven van olyan is, ami nem derült ki. Meg ugye volt már arra is példa, hogy egész egyszerűen kikapcsoltatta a jeladót, hogy ne láthassa a pórnép, merre repked a pereputty, oszt’ jónapot. Hiába, aki tud, az tud. Aki eddig is gátlástalanul nézett hülyének mindenkit, az ezután is ezt fogja tenni, mi több, meghosszabbítja Bicskéig is, ha kell. Hiszen ő 30 éve is így járt, jövő héten is így fog. Ha nem tetszik, el lehet tolni a talicskát, vagy pedig lehet tovább adózni az országtulajdonosoknak. A közpénz nála hamar elveszíti közpénz jellegét. Jelentése: a befizetett adóforintokat a sajátjaként kezeli, és arra költi, amire akarja. Ha repkedni akar, akkor repkedni fog, és ha a családtagjait is vinni akarja, akkor vinni fogja Willy Fog. 

Így éldegélünk mi itt, Európa legirigyeltebb országában, ahol mindenki minket akar utánozni, mert ilyen máshol nincs. Az biztos bazdmg. Emígyen elmélkedett erről a lopott köztévében a vasárnap délutáni kamuexkluzív kamuinterjúban: 

„Magyarországnak azért van nagy tekintélye ma az Egyesült Államokban, mert megcsinált olyan dolgokat, amelyeket ők is szeretnének, csak nem megy”.

Valóban így van. A nagyipari lopást és hazudozást demokratikus országokban komolyan szankcionálják, el sem jut a nagyipari szintig. Ott, ahol vannak fékek és ellensúlyok, ahol van független igazságszolgáltatás, ami nálunk soha nem létezett, maximum papíron. Nos, itt nem nagy tudomány színpadon lopni. Úgy lopni, hogy a közönség még tapsikol is hozzá, mintha egy illuzionista előadását nézné, aki annak idején még a Parlamentet is eltüntette a nézők szeme elől. Hello, David Copperfield, van egy rossz hírem: a csávó, aki a magasan nagyobb szemfényvesztő, mint te, már nemcsak a Parlamentet, hanem lassan az egész országot eltüntette annak ingó és ingatlan vagyonával együtt úgy, hogy a showműsorára szóló belépőjegyek árát is zsebre rakta. Ilyen a mi kivételesen tehetséges, mindenkinél okosabb, nagyon bátor fickónk, aki ott lop, csal és hazudik, ahol tud.

Hát persze, hogy szájtátva nézik mindenhol, mert nem értik, hogy a fenébe tudja ezt mindenféle következmények nélkül megtenni. Nem csoda, hogy mindenki a receptre kíváncsi. Pedig az végtelenül egyszerű. Egyszer győzz kétharmaddal a választáson, írd át a törvényeket saját magadra, titkosíts mindent, ami rád nézve kínos, nyúld le a médiát, és mutogass másokra, hogy ki mindenki tehet a sok szarról, ami a nép arcába ömlik. Ennyi. Jó, ehhez azért kell befogadókészség is, amiből itt a huzatos Kárpátok medencéjében oly mértékben rendelkezésre áll, mint nyáron parlagfű a réten. Kiirthatatlan és gomba módjára szaporodik. A hülyeség, a tájékozatlanság, a közöny netovábbja. Ezek a legfontosabb összetevői annak, hogy azokat a szemétkedéseket, amiket ez 14 éve művel, valaki megvalósítsa. Ez a nehezebb dió. De azért vannak országok, ahol ez működik, Kubától Iránon át Oroszországig, a türk államoktól Kínáig. Elegen vannak ahhoz, hogy tömörülni tudjanak, és bomlasztani a nagyvilágban. Végül is Észak-Korea is virágzik, pedig 2024-et írunk. Elvannak ők és állítom, ha holnap kinyitnák az ország határait, és rájuk szabadítanák a szabadság nevű szörnyet, inkább visszasírnák a kedves vezetőjüket. Így vannak szocializálódva. Mint ahogy mi is, csak mi valamivel lightosabb verzióban.

Mindig örömmel vegyes megrökönyödéssel hallgatom, amikor a legnagyobb szuverén szájharcos a meleg szarig benyal a nála hatalmasabbaknak, jelen esetben Trump elnök úrnak. Akivel kapcsolatban többek között azt bírta mondani vasárnap délután az M1-en: nagy segítség, hogy Donald Trump felesége szlovén származású, mert így az elnökök általános tudásához képest a férjének több ismerete van erről a térségről. Ellelkendezte azt is, hogy a találkozó családi jellegű volt, ott volt a visszatérni készülő bukott elnök feleségének édesapja is. Bennfenteskedve lamentált arról, hogy amit látunk, és a valóság nem tér el egymástól, az elnök úgy él, amilyen, és olyan a családja, amilyen a valóságban. Donald Trumpnak az a különlegessége, hogy már az elnöksége előtt is „egy legenda volt”. A kedvenc részem mégis az amerikai kampányba való beavatkozás, amit ő szigorúan nem szokott megengedni magának. Az illiberális hazugsággenerátor azt találta mondani, hogy azok a tervek, hogy nem engednének elindulni valakit, inkább a diktatúra eszköztárába sorolhatók, „amely nem méltó az amerikai demokráciához”. Tapasztalatai szerint „csak akkor nyerhetsz, ha megszenvedtél érte”, és Donald Trump „kutyául megszenved” érte, mert az, amin keresztül kell mennie, példátlan. Orbán viszont biztos abban, hogy aki keresztülmegy azon, hogy le akarják csukni, bíróság elé akarják állítani, el akarják venni a vagyonát, ki akarják zárni az indulásból, de mégis harcol és elindul, az a magyar népmesék hőseihez hasonlóan, a végén majd győz.

Ehhez azért kell egy rinocéroszokat megszégyenítő vastagságú arcborítás, bassza meg. Szegény Trumpot keresztre akarják feszíteni, teljesen alaptalanul és galád módon, ártatlanul meghurcolják, de ő nem hagyja magát, küzd a végsőkig, és ő lesz a magyar népmesék legkisebb királyfija. Szerintem nagyon sürgősen keresse fel az orvosát vagy gyógyszerészét, mert ilyeneket mondani 14 éve kétharmaddal regnáló, rendeletekkel és mondvacsinált veszélyhelyzetekkel kormányzó miniszterelnökként igencsak arra utal, hogy valami nincs rendben a fejben. Az meg külön beszarás volt, hogy ezt a hamuszürke arccal, rángatózó interjút nem sokkal azután közvetítették felvételről, miután egy fél ország láthatta, hogy a kegyelemben részesített, fényesre sikált gyermekmolesztáló bűnsegéd onnan folytatja, ahol abbahagyta, mielőtt elítélték: egy, a főnöke által molesztált gyereket próbál meg a vallomása meghamisítására rábírni. Nem vall egészséges emberre, hogy miközben mai napig nem adott magyarázatot arra, hogy K. Endre hogyan kaphatott kegyelmet, a csúfosan megbukott amerikai exelnök ellen indított büntetőjogi eljárások fölött moralizál, egy másik ország belügyeit kommentálja, és kétségbe vonja, hogy a haverja elkövette-e egyáltalán azokat a bűncselekményeket, amelyekkel gyanúsítják, amelyeket élő adásban nézett végig a világ. Aki ilyet tesz, azzal valami biztosan nincs rendben. Két hét alatt lerendezettnek tekinti a saját pártja pedofilbotrányát, amelynek szálai a saját családjáig érnek, már tudomást sem hajlandó venni a történtekről és arról, hogy az ország nem kapott magyarázatot semmire, miközben K. Endre ott folytatja az ámokfutását, mint a kegyelem előtt.

Tartózkodom attól, hogy orvosi diagnózisokat állítsak fel, de ezt az embert minél előbb el kell távolítani az ország éléről, mert ha még sokáig marad, akkor nekünk annyi. 

Hamarosan innen folytatom.

Ceterum censeo: az orbáni rendszert el kell pusztítani!

https://kolozsvaros.com/2024/03/12/ehhez-kell-egy-rinoceroszokat-megszegyenito-vastagsagu-arcboritas/

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9818352161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jaegtoer 2024.03.15. 08:17:05

Hadd repdessen, hadd gyakoroljon. Egyszer majd igazán fog repülni, de akkor nagyon.

guma70 2024.03.15. 09:40:42

@jaegtoer:

te vagy a türelem prófétája :)))

s 2024.03.16. 20:29:13

@jaegtoer: Nem minden repülő az előre eltervezett módon éri el a földet. Az ténykérdés, hogy mindegyik eléri valahogyan, az változik csupán, melyik hogyan. Ugye prigozsin sem úgy szállt alá, ahogy eredetileg gondolta. A repülés veszélyes üzem. Én legalábbis ebben bízom.

jaegtoer 2024.03.18. 07:44:45

@s: Én csak arra gondoltam, hogy a repülési terv és a tényleges landolás esetenként eltérhet. Erre már volt példa, ámde Prigozsinra még csak nem is gondoltam, bár kétségtelen, hogy az ő repülésére is illik.
süti beállítások módosítása