He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Juszt László: "ha egy dokumentumot hamisan ír alá a köztársasági elnök – hiszen “dr”-ként írta alá – az attól érvényes? (pl.: az Alaptörvény?) "

2024.01.12. 07:28 guma70

Fotó: Origo (archív)

Mondanám, hogy nevetséges, de sokkal inkább elszomorító, hogy valódi sportemberek közt vehette át az “Életmű díjat” Schmitt Pál. Nem tudom eldönteni, hogy a sportújságírók cinizmusa, vagy alkalmazkodó képessége adta a díjat?

És milyen “életműre”? Az Astoria szállóban betöltött kettős szerepért? Az örökös tartalék vívó szerepéért? A diplomahamisító szerepért? A magyar nyelv kiváló ismeretéért? Vagy azért a valóban komoly teljesítményért, hogy nem volt olyan rendszer és nem akadt olyan politikus, amelynek, vagy akinek ne tudott volna megfelelni az elmúlt évtizedekben. Így volt nagykövet az MDF idején, majd Horn Gyulánál tett látogatása után Bernben, bizva abban, hogy bekerülhet a NOB legbelső köreibe, de a 110-ből csak hat szavaztot kapott. Bejelentkezett a szociknál budapesti főpolgármesterjelöltnek, azután a Fidesznél.

És persze az is, csodás teljesítmény, ahogy hírünket vitte a nagyvilágban. Nem tudok olyan első vonalbeli politikusról, aki lemondani kényszerült diplomahamisítás miatt. Jut eszembe: ha egy dokumentumot hamisan ír alá a köztársasági elnök - hiszen “dr”-ként írta alá - az attól érvényes? (pl.: az Alaptörvény?)
Más diplomahamisítóról tudok. Például Elena Ceaucescu-ról, de ő nem lemondott...
Mindenesetre ezt a díjat is sikerült lenullázni.

https://www.facebook.com/JusztLaci/posts/962755925417590?ref=embed_post

Juszt László földbe döngölte Schmitt Pált, aki életműdíjat kapott az Év Sportolója gálán

Taroltak a focisták a 2023-as Év Sportolója díjátadón, de akadt kevésbé papírforma eredmény is. Juszt László szerint pedig egyenesen felháborító, hogy Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök életműdíjat vehetett át.

Mondanám, hogy nevetséges, de sokkal inkább elszomorító, hogy valódi sportemberek közt vehette át az “Életmű díjat” Schmitt Pál. Nem tudom eldönteni, hogy a sportújságírók cinizmusa, vagy alkalmazkodó képessége adta a díjat?

- írja Facebook-posztjában a korábbi tévés, újságíró.

És milyen “életműre”? Az Astoria szállóban betöltött kettős szerepért? Az örökös tartalék vívó szerepéért? A diplomahamisító szerepért? A magyar nyelv kiváló ismeretéért? Vagy azért a valóban komoly teljesítményért, hogy nem volt olyan rendszer és nem akadt olyan politikus, amelynek, vagy akinek ne tudott volna megfelelni az elmúlt évtizedekben

- kérdezi Juszt, majd sorolja Schmitt Pál karrierjének fontosabb állomásait:

"Így volt nagykövet az MDF idején, majd Horn Gyulánál tett látogatása után Bernben, bizva abban, hogy bekerülhet a NOB legbelső köreibe, de a 110-ből csak hat szavaztot kapott. Bejelentkezett a szociknál budapesti főpolgármesterjelöltnek, azután a Fidesznél."

Juszt László szerint az is csodás teljesítmény, ahogy Schmitt Pál hírünket vitte a nagyvilágban.

Nem tudok olyan első vonalbeli politikusról, aki lemondani kényszerült diplomahamisítás miatt. Jut eszembe: ha egy dokumentumot hamisan ír alá a köztársasági elnök – hiszen “dr”-ként írta alá – az attól érvényes? (pl.: az Alaptörvény?) Más diplomahamisítóról tudok. Például Elena Ceaucescu-ról, de ő nem lemondott...

- fejtegeti Juszt, aki úgy véli, ezt a díjat is sikerült lenullázni.

https://propeller.hu/itthon/3985065-juszt-laszlo-foldbe-dongolte-schmitt-palt-aki-eletmudijat?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4718300359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása