He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Pogátsa Zoltán: Ez nem jó kormányzás, ez rossz kormányzás

2024.01.03. 07:19 guma70

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr518289951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2024.01.03. 11:54:07

Rossz kormányzásban miért siker a foglalkoztatás és a bérpolitika?

Talán itt megadják a választ:

444.hu/2024/01/03/zsiday-viktor-a-koltsegvetesi-helyzet-legalabb-olyan-rossz-lett-mint-a-gyurcsany-korszak-melypontjan?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=zsiday-viktor-a-koltsegvetesi-helyzet-legalabb-olyan-rossz-lett-mint-a-gyurcsany-korszak-melypontjan

Persze akkor az uniós pénzek nélkül Gyurcsány volt a hibás a háta mögött egy világválsággal, most meg mindenki más hibás, csak az unortodox gazdaságpolitika, a fideszesek és haverjaik pénzéhessége, a hozzá nem értés az kinek a hibája? Ja persze, Brüsszel, Gyurcsány, Soros, a libsibolsikomcsi ellenzék, meg az ukrajnai háború, amit a haverjuk, Putyin elvtárs indított.

Szép évek elé nézünk, és lesz-e aki majd reklamál a megszorítások miatt, vagy mindenki behúzza maga alá a farkát és hallgat arról, hogy kiüresítették a nemzeti vagyont, miközben megnövelték a ner vagyont?

BiG74 Bodri 2024.01.05. 06:45:53

@látjátok feleim szümtükkel:
Én nem látok egyetlen olyan tényezőt sem, ami egy átlag magyar számára bármilyen optimizmushoz jelenhet alapot!
Persze ott elszúrtam ezt a mondatot, hogy az átlag magyart magamban pozitíve definiáltam, elhagyva azt az apró tényt, hogy az átlagmagyar most is 13 éve asszisztál kis országunk szétdúlásához.
süti beállítások módosítása