He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ünnepi buszos kirándulást szerveztek a hatvanpusztai Orbán-birtokhoz - friss képek a majorságról

2023.10.22. 04:06 guma70

Lyukas zászlót is vittek az Orbán-család Felcsút közelében fekvő kastélykomplexumához, ahova több tucat ember kísérte el Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselőt.

Több tucatnyian tartottak Hadházy Ákossal, aki az Orbán-család hatvanpusztai birtokához (és golfklubjához, amiben nyáron szerzett tulajdonrészt a miniszterelnöki vej, Tiborcz Istán) szervezett buszos kirándulást szombaton – derül ki az ellenzéki országgyűlési képviselő Facebook-posztjából. Hadházy azért szervezte a túrát, mert mint írta, “a képek nem adják vissza a helyszín abszurditását”.

A csoport egy az 1956-os forradalomra emlékeztető lyukas zászlót is vitt magával – és hagyott ott a birtok egyik kapuján. A politikus párhuzamot is vont az akkori eseményekkel:

Ahogy 67 évvel ezelőtt a forradalmárok, úgy ma mi is egy zsarnoki rendszerrel állunk szemben, amely Moszkvából kapja az utasításokat, és amely mindenre képes, hogy megtartsa a hatalmat

– írta. A kirándulásról az RTL Híradó riportot is készített:

 

A papíron a miniszterelnök édesapja, Orbán Győző érdekeltségében álló, évek óta épülő-szépülő kastélykomplexumhoz rendszeresen ellátogat az ellenzéki képviselő, nyáron például arról számolt be, hogy már teljesen beültették a kertet. A birtokról korábban a HVG is írt részletesen:

A milliárdokból épülő Orbán-birtok fenntartása is százmilliókba kerülhet évente

Egy ekkora komplexum gördülékenyen működtetéséhez több tucat ember munkájára lesz szükség, de a béreken túl igencsak megdobják a számlát a rezsiköltségek is.

Elolvasom itt: hvg.hu >
1 ó. 
Itt kell lenned, hogy elhidd!
Túrát szerveztünk az aktivistáinknak az Orbán család golfklubjához és a hatvanpusztai kastélykomplexumhoz, mert a képek nem adják vissza a helyszín abszurditását. Ha már ott voltunk, egy lyukas zászlót is otthagytunk annak a miniszterelnöknek, aki a héten az orosz tömeggyilkossal pacsizott és a kínai kommunistáknál gazsulált hitelért.
Lassan amúgy is idegenvezetőnek érzem magamat, olyan sok külföldi tévéstáb kért már meg arra, hogy mutassam meg ezt a csodát. Magyarországon viszont nincs túl sok televízió, amely bemutatta volna ezeket a helyszíneket.
Sajnos 56-os emléktúrának is tekinthetjük ezt a kirándulást. Ahogy 67 évvel ezelőtt a forradalmárok, úgy ma mi is egy zsarnoki rendszerrel állunk szemben, amely Moszkvából kapja az utasításokat, és amely mindenre képes, hogy megtartsa a hatalmat. Azt a hatalmat, amely a hatvanpusztai luxust biztosítja a kiváltságosoknak.
Az 56-os forradalom résztvevői egy olyan rendszer elken keltek fel, amelyben az egyszerű emberek többsége nagy nélkülözésben élt. Főleg azért, mert a hatalom rossz gazdasági döntéseket hozott, például az erőszakos iparosításról. Az ország vezetői a hatalmuk megtartása érdekében kiiktatták a demokratikus intézményeket, egypárti rendszert hoztak létre, minden pozícióba az állampárt kádereit tették és durva, hazug propagandagépezetet működtettek. A propaganda a Nyugat haldoklását hazudta, a vezetők a Szovjet-Oroszország bábjává tették az országot.
Mindezek a mai kormányra is igazak, és nem túl nagy vigasz, hogy az ellenzéket egyelőre csak mérsékelt fizikai agresszió éri, nem viszik el Recskre és „csak“ kirúgják az állásukból a tiltakozó tanárokat. Ha élnének, a forradalmárok közül is sokan köpnének a miniszterelnöki luxusbirtokot látva. Sajnos az ellenzéket látva pedig szomorúan ingatnák a fejüket. Nem értenék, miért gondolják olyan sokan, hogy ezzel a hatalommal szemben nem lehet eredményesen fellépni. Ők nem csak tudták, hanem meg is mutatták, hogy ez nem így van!Az összes reakció:

166 hozzászólás

Szabián Roland
Azt mondja már meg nekem valaki, ezt a rengeteg kínai hitelt mi a jó fenéből fogják a gyermekeink, unokáink visszafizetni? Mi (lesz) a jelzálog? ...... és honnan lehet tudni, mennyinél tartunk?
Lelkes rajongó
Kisné B. Éva
Ez az ország már mindenkié, csak nem a magyaroké. Az orosz itt a legkisebb probléma. A kínai hitel sokkal több, mint amit az oroszoktól kaptak. Ne csak egyféle mutogassunk. Mi van a BlackRockkal, a WHO-val, az ENSZ-el? Nem az oroszok jönnek ide dolgozn…
Továbbiak
Horvath-Nagy Lilie
Örülök minden posztjának (már amennyire lehet). De szeretném javasolni, hogy a Debreceni Onkológiának nem ártana utána nézni és igenis nyílvánosság elé tárni, hogy RENGETEG emberen nem végzik el időben a kellő vizsgálatokat. Nem foglalkoznak semmivel, …
Továbbiak
Irén Csapóné Jurácsik
Látom esett az eső, legalább egy forró teára beinvitálhattak volna mindenkit!!
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/892056422282653?ref=embed_post
https://hvg.hu/itthon/20231021_hatvanpuszta_hadhazy_akos_orban_gyozo_orbanbirtok?s=hk

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr8018240021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma70 2023.10.23. 08:43:47

komolyan ismerd meg hazádat keretében: ide tömeges látogatást szervezni kell, mindenkinek megmutatni mennyi szépség tud egy kis pénzből megvalósulni, akkor ha a család takarékos.
süti beállítások módosítása