He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Lánczi Tamás rezsimpolitológus: a Szerbiában működő embercsempész-hálózat felett már az Iszlám Állam vette át az irányítást

2023.10.15. 16:25 guma70

Valakik (??? -szerk.) eldöntötték, hogy Európát bevándorlókontinenssé fogják tenni, és ezen még az Izraelben látott terror sem változtat

– ezt bírta mondta a Lánczi Tamás nevű ember, aki világ szégyenére politológusnak tartja magát, valószínűleg az alábbi, mindent mindennel összemosó, hazugságoktól hemzsegő, a fideszes Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában előadott szóáradata után is. Tudom, hogy most minden fontosabb ennél, mert győztünk, és azt is tudom, hogy az Origó és a sakálpropaganda egyéb bugyrai már régen túl vannak azon a hányingerkeltő uszításon, ahova Lánczi nertárs ma reggelre érkezett meg. Annak ordas sejtetésével, hogy Nyugat-Európában minden palesztin Hamász-szimpatizáns, a nyugat-európai baloldal terroristákkal szimpatizál, a nyugat-európai pártok szavazói Hamász-szimpatizánsok, csak a magyar modell működik, bár Európában az sem működne, miközben Szerbiában az embercsempész-hálózatot már az Iszlám Állam szervezi.

Ennek ellenére szeretném újra és újra felhívni a figyelmet arra, hogy ez itt már a Fidesz EP-választási kampánya, és jó lenne ennek a mocsoknak valamilyen alternatívát állítania annak, aki valóban komolyan gondolja, hogy ez a rezsim megérett a pusztulásra. Nemcsak azért, mert ezek a valakik eldöntötték kezdetű összeesküvés-elméleti sejtetések és bizonyítékok nélküli lebegtetések akadálytalanul terjednek a Rogán által uralt nyilvánosságban, hanem mert ezek a sugalmazások, az izraeli terror meglovagolása megint az egész társadalom félelembe és rettegésbe taposását szolgálja. Ami tavaly áprilisban is működött az ukrajnai háborúval árnyékában. Önmagában ezt nem tematizálni, nem rámutatni, hogy minő gyalázatos, elfogadhatatlan ocsmányság akár Putyin, akár a Hamász terrorját felhasználni a magyarok megfélemlítésére, nagy baj.

Az pedig különösen nagy baj, ha nem kerül mellé az a tény, hogy nincs magyar modell, Orbán és kormánya nem képes megvédeni a magyar határt. Ha valóban ez lenne a cél, akkor soha nem engedtek volna szabadon több mint ezerháromszáz embercsempészt a magyar börtönökből, hogy azok potenciálisan az Iszlám Állam ellenőrzése alá kerülhessenek, akkor nem lennének migránsok Szlovákiában sem, akik Magyarországon csörtettek át, és akkor az Orbán-kormány a migrációt nem a Brüsszel elleni szabadságharc eszközeként használná, hanem abban lenne érdekelt, hogy az uniós szövetségeseivel együttműködve közös erővel lépjen fel a migráció ellen. Egy globalizált világban nincs magyar modell globális jelenségek megoldására, a migráció nem megállítható, az illegális migráció viszont kordában tartható, ha közösen lép fel ellene Európa. Ebben Lánczi főnöke megint a küllők közé pakolja a botjait, az pedig egyáltalán nem véletlen, hogy a lenti súlyos állításokat egyetlen pozícióban lévő, okleveles fideszes pártkatona sem merte a szájára venni, a rezsimpolitológus szájába adták a kormány véleményét. Hogy ők majd moshassák az enyves kezeiket, hogy ők ilyet soha nem mondtak. Lánczi:

Európában palesztin zászlókat lobogtató, migrációs hátterű személyek, akik Izrael esküdt ellenségei, a brutális erőszak mellett tüntetnek, és Nyugat-Európában a demokráciára és a szólásszabadságra hivatkozva nem lépnek fel a megmozdulások ellen. Bevándorló hátterű antiszemitizmus találkozik a nyugat-európai szélsőbaloldal antiszemitizmusával. Ugyanakkor a terrorcselekmények utáni néhány napban még az európai szélsőbaloldali szervezetek is „megszeppentek”. Most taktikai okokból kicsit csendesebbek, de hallgatólagosan asszisztálnak a tüntetésekhez.

A nyugat-európai pártok – nem csak a szélső baloldaliak – csöndben vannak, mert a szavazóik között is sokan szimpátiával fordulnak a Hamász felé, és nem mernek megszólalni a terror ellen.

A kormányok attól félnek, ha betiltanak tüntetéseket, karhatalommal lépnek fel ellenük, lángba borulna az országuk, ahogyan nyár elején Párizsban és sok francia nagyvárosban történt: polgárháborús állapotok alakultak ki, és migránsok verték szét a belvárosokat. Az európai döntéshozók elgondolkodtak egy határozottabb bevándorlásellenes politikán, de nem a logikus válaszra jutottak. „Nem számítok változásra Európa meghatározó országaiban és Brüsszelben abban, hogy a migrációt hogyan lehet megfékezni, és hatékonyan fellépni a schengeni határokon a migrációs nyomással szemben”.

Kérdés, hogy a magyar modell tud-e még működni Európában, ahol a lakosság 10-15 százaléka migráns hátterű, és ahol közel-keleti országok szervezetei szervezik meg a migránsokat.

A Szerbiában működő embercsempész-hálózat felett már az Iszlám Állam vette át az irányítást, és más terrorszervezetek ágensei ott vannak Nyugat-Európában.

Európa nyugati országaiban már nem tudnak úgy védekezni a migráció ellen, mint Magyarországon, nem tudják a zéró migráció elvét követni. Ha a jelenlegi helyzet zavarná a brüsszeli politikusokat, akkor megpróbálnák megszervezni a határvédelmet, és a Frontexet nem beutazási ügynökségként üzemeltetni. (via MTI)

https://kolozsvaros.com/rovidek/lanczi-tamas-rezsimpolitologus-a-szerbiaban-mukodo-embercsempesz-halozat-felett-mar-az-iszlam-allam-vette-at-az-iranyitast/

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5318235341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2023.10.15. 21:13:01

"Szerbiában az embercsempész-hálózatot már az Iszlám Állam szervezi."

Hát Orbánnak ezt nem sikerült jobban teljesíteni ( mármint ezt megakadályozni ), pedig a szerb kormánnyal igen közeli kapcsolatot ápol. Mi lesz ebbül?

guma70 2023.10.16. 06:50:30

@látjátok feleim szümtükkel:

azt a pár száz embercsempészt nem véletlenül időzitve engedte/ték szabadon...

az meg egyenesen röhej, hogy háborús vészhelyzet idején (elmegy és viszi magával a feleségét + az egész kormányt,) kicsit kikapcsolódni...

ilyen a világon nincs.

BiG74 Bodri 2023.10.16. 12:46:17

@guma70:
Mehettek volna a Gáza övezetbe pihenni!
süti beállítások módosítása