He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Targoncával akart megöletni egy koreai egy magyar dolgozót a komáromi akkumulátorgyárban

2023.08.16. 18:45 guma70

Zsákba kényszerített, majd kis híján halálra nyomatott a targoncással egy takarítót egy dél-koreai Komáromban. Az áldozat lebénult.

A targoncás nem tudta, hogy ember van a zsákban. Amikor meghallotta, hogy valaki kiabál, abbahagyta a műveletet, valószínűleg életet mentve ezzel. dr. Borbély Veronika, a megyei ügyészség illetékese szerint a dél-koreai állampolgárságú férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését – írja a 24.hu.

Komárom Koppánymonostor városrészében a dél-koreai SK Innovation épített akkumulátorgyárat, a helyiek határozott tiltakozása ellenére, viszont a fideszes kormány erős támogatásával.

„Azt állította a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy csak viccelődött, és úgy tudta, hogy a férfi nem volt már benne a zsákban akkor, amikor ő odahívta a targoncást. A terhelt Dél-Koreába szökött a kihallgatása után, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik" – mondta az ügyész. Arról nem tudni, hogy a Szijjártó Péter-féle Külügyminisztérium dolgozna a büntetés elől megszökő, magyar embert meggyilkolni akaró koreai Magyarországra hozatalán.

A vádirat szerint a dél-koreai állampolgárságú férfi és a későbbi áldozata három évvel ezelőtt együtt dolgozott egy komáromi csarnok építési területén. A sértett takarítóként végezte a munkáját, amelyet a vádlott felügyelt.

Forrás: 24.hu
https://hirklikk.hu/erdekes/targoncaval-akart-megoletni-egy-koreai-egy-magyar-dolgozot-a-komaromi-akkumulatorgyarban/419964

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr10018194877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BiG74 Bodri 2023.08.17. 08:22:35

Körülbelül annyira dolgoznak rajta, mint annak idején a gyerekeket halálra gázoló ír bankár esetében.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.17. 09:42:45

@BiG74 Bodri:

Egyébkénmt meg ezek a magasan képzett ázsiai vendégmunkások úgy kellenek az országnak, mint annak idején Orbán Fárao nevű barátja.

s 2023.08.17. 10:47:45

Keleti nyitás + pontért munkavédelem. Kell Európába egy ekkora fasz, mint orbán? Mert Magyarországra a választások alapján kell, mint egy falat kenyér. Csak azt nem értem, hogy orbán hívei miért nem mennek Koreába, egy szemetes zsákban, targoncával. Magyarország sokkal kellemesebb vidék lehetne utána.

!!444!!! 2023.08.17. 10:50:46

@BiG74 Bodri: Jó napot kívánok Bencsik Márk vagyok a 444-től.
Tehát Szijjártó Péternek kéne kinyomozni hol tartózkodik az illető és hazahozni?

!!444!!! 2023.08.17. 10:54:36

@látjátok feleim szümtükkel: Nézze én mint laikus úgy gondolom, hogy akár egy dél-koreai, akár egy kínai szakmunkás magasabban képzett mint ön. Önnek menne az akkumulátor gyártás hogy érzi?

!!444!!! 2023.08.17. 10:59:19

@s: Jó napot kívánok!
Ha tételezzük fel egy magyar embernek borul el az agya, de csak tételezzük fel mert megeshet és egy magyar ember követi el ugyanezt, akkor ön szerint azért is Orbán Viktor lenne a hibás?

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.17. 13:51:40

@!!444!!!:

Menne annyira, mint az ide hozandó külföldiek nagyobb részének. Talán egy idő után a jól képzettekkel is együtt tudnék haladni. Mellesleg én dolgoztam már gyárban, és sok fizikai munkakörben is, ráadásul a diplomás munkámban is sok mindennek, pl. Veszélyes hulladék kezelésének ügyével is foglalkoztam, van némi ismeretem a témáról. Miért gondolod, hogy te helikoffer vagy a jól képzett kínaival együtt, más meg semmihez nem ért?

Egyébként nyugtasd meg magad, az akkugyárban nem sok jól képzettre lesz szükség, az kell otthon Kínában is. A tapasztalás szerint nagyon sok összeszerelő üzemben még a romák is tudtak, és tudnak dolgozni a nyolc osztályos képzettségükkel. Csak tudod el kéne beszélgetni ezekkel az emberekkel és kiderülne, amit nem látsz. Mert nem mégy oda, talán nem is hívnak. Azért megnyugodhatsz, autót nem szerelnék.

Az, hogy Orbán miért hibás és miért nem, nem az okos kérdésedtől függ. Ő a miniszterelnök, ő nevezi ki a minisztereit. Ha azokat nem jól választja meg, az ő felelőssége a rossz munka. Mellesleg sok évvel ezelőtt valaki azt mondta, hogy magánrendezvényen Orbán szájából hallotta, ő nem foglalkozik a belügyekkel, őt a külpolitika érdekli. Meg is látszik az elmúlt 13 és fél év kormányzásán. Ezért vagyunk sok mutatóban hátul, és ezért legmagasabb nálunk az infláció. Igaz van annyi fűtött füves stadijonyunk, hogy az még a Holdról is látszik. Kérdés, hogy a tao pénzekből tudják-e fűteni a füvet, és ez tettszik-e majd a népnek, mint kormányzati tevékenység?
Van még kérdésed?

!!444!!! 2023.08.18. 12:08:12

@látjátok feleim szümtükkel: Először is köszönöm a kimerítő választ. Értem.
Tehát nem csak Orbán a hibás, hanem a miniszterek is na meg a mű fű.
A saját riportunkat meg ne nekem mutogassa, ismerem, mi vágtuk így össze. Pesti László meg olyan interjút adott nekünk, ami a mi szellemi színvonalunkhoz igencsak közel áll. Neki is innen köszönöm hogy a rendelkezésünkre állt.
Minden jót! További szép napot!

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.18. 14:03:54

@!!444!!!: "Tehát nem csak Orbán a hibás, hanem a miniszterek is na meg a mű fű."

Ha ezt tartod a leglényegesebbnek, akkor te kb. úgy vagy a 444 újságírója, mint én.

!!444!!! 2023.04.07 13:13:27
@Malac van eladó: Jó napot kívánok Urfi Péter vagyok a 444-től.

Nos akkor most Urfi Péter, vagy Bencsik Márk vagy? Esetleg a kamugép.

guma70 2023.08.18. 19:12:49

@látjátok feleim szümtükkel:

csak a 100 nevű eszetlen bujkáló nem tud nélkülünk élni... :D

különben igen, orbán is felelős, hiszen külön törvényekkel biztositják a nyerészkedő haveroknak, hogy kiket hoznak ide.
felelőség - szokás szerint nincs...

taga20 2023.08.18. 19:44:09

@guma70: ha sztálin evtárs tutta volna, biztos nem engedte volna!:)))

AZ ÖSSZES FITYESZBŰNÖZŐ A SITTEN FOG MEGROHADNI, EZÉRT A 13 VAGY..ÉVÉRT!

s 2023.08.18. 21:37:47

@!!444!!!: Feltételezhetjük éppen, de nem ez történt. Tehát van a feltételezés, és van a megtörtént tény. Szorítkozzunk csak erre az utóbbira, jobban járunk vele. A koreai faszkirályokat orbán szállíttatta ide, nem a hozzáértésük, hanem a kifizetendő alacsony munkabér alapján. Náluk nyilván az a szokás divatos, hogy a munkahelyi konfliktusokat egy targoncával történő szétlapítás által tekintik elintézettnek. Errefelé ez még nem annyira elterjedt szokás, és meglehetősen sok kritikát vont maga után. Eddig. A magam részéről nem szeretném, ha ebben a tekintetben számottevő változás állna be. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez az ország jobb hely lenne nélkülük. Megkockáztatom, orbán nélkül talán még ennél is jobb hely lehetne.
A kérdésre a válasz - mert a kissé hosszú kitérő nem arra szolgált, hogy megkerüljem a lényeget - igen. A miniszterelnök hozta ide őket, ezért ő is felelős bizonyos mértékben. Ha magyar merészelne ilyet tenni, azért is okolható lenne, mert a munkahelyi viselkedés normáinak fellazítása is részint a közélet eldurvulásának lenne betudható. Elég sok nálunk a sajnálatos munkahelyi baleset. Ez azért van, mert a munkaadók szarnak a munkavédelemre, és azért szarnak rá, mert megtehetik. Nincsen büntetőjogi következmény. Ez kinek a bűne? A kormányé, mert kinyalja a munkaadók valagát, csak hogy ne kelljen segélyt fizetnie, és megkapja a járulékokat. Ha megdöglik egy szerencsétlen, akkor nyugdíjat és orvosi ellátást sem kell már fizetnie. Ez a baj, és ezt a bajt minden rendelkezés és törvény végső mozgatója, orbán maga csinálja. Remélem érthető voltam. Van felelősség, kibújni alóla nem lehet. Persze megpróbálja minden fasz idióta zsarnok, de aztán kinyílik egyszer a népek csipája, és elzavarják a gecibe. Jobb esetben. Van másik út, azon is páran végigmentek már, bár egyikük sem úgy akarta befejezni dicstelen pályafutását.

!!444!!! 2023.08.18. 23:20:43

@s: Szerintem egy dél-koreai fizetésből elég jól meglehet élni. Mondom szerintem. Ezek szerint megelőztük Dél-Koreát?
"Náluk nyilván az a szokás divatos, hogy a munkahelyi konfliktusokat egy targoncával történő szétlapítás által tekintik elintézettnek."
Ha tényleg ez volna, akkor onnan naponta jönnének az ehhez hasonló durvábbnál durvább hírek. De mi a szarkesztőségben nem kapunk ilyet. Lehet hogy Soros meggátolja hogy eljusson hozzánk? De mért tenne ilyet?
Ön szerint a közel keletről érkezőőő, fogalmazzunk úgy bevándorlókkal Magyarország jobb hely lenne?
Ön szerin a munkahelyi viselkedési normák felvannak lazítva? Itt a 444-nél nem ezt tapasztalom. Nálunk úgy egy éve ki van tűzve a faliújságra hogy nem szabad nemi, vallási, származási, szexuális beállítottsági stb stb megkülönböztetni munkatársainkat, mert aki ezt megteszi egyéb szankciók elé nézhet, aminek akár kirúgás is lehet a következménye.
Fel kell jelenteni a munkaadót! Mi az hogy szarnak rá? Legalább tartanak évente munkavédelmi oktatást? Nézze amíg nem jelentik nem is lesz következmény. Ne hagyják annyiba. Ezek igazi mocskok. Már bocsánat hogy véleményt mondok nem tisztem. Menjenek a hr-hez meg van valami zöld szám is amit ilyenkor lehet hívni.
Nézze értem én hogy azt gondolja mindenért Orbán a hibás, de nem tud minden munkahelyen ott lenni, mindent ellenőrizni, nem is ez a feladata, kismillió egyéb dolga van. Ez a balesetvédelmis dolga. Vagy önöknél nincs ilyen?

!!444!!! 2023.08.18. 23:24:53

Jajj guma! Ne csinálja már! Az előző kommentemet töröltee! Így nem fog soha nekünk dolgozni, pedig már régóta kinéztük magát.

!!444!!! 2023.08.18. 23:28:05

Na mindegy. Nem írom meg még egyszer a szümütüknek, az E-mail-jében talán ott van. El tudja olvasni.

guma70 2023.08.18. 23:29:25

@!!444!!!:

unalmasan beszűkült hülye vagy.

unlak.

s 2023.08.18. 23:44:48

@!!444!!!: "Szerintem egy dél-koreai fizetésből elég jól meglehet élni."
Igen, Dél-Koreában. Ide nem azok jönnek, akik ott jól élnek. Miért is jönnének? Ide azok jönnek, akik ott nem kellenek. Itt pedig lófasz pénzt kapnak.

"De mi a szarkesztőségben nem kapunk ilyet."
Az, hogy te miről tudsz, és mi van a világban, az két különböző dolog. Arrafelé nagy a munkafegyelem. Elő sem fordul, hogy beosztott ellentmondjon a felettesének. Családon belül felnőtt utód nem mer ellentmondani a szüleinek. Egész más világ. Az ellenkezés megtapasztalása irracionális viselkedést eredményez. Erről volt itt is szó.

"Ön szerint a közel keletről érkezőőő, fogalmazzunk úgy bevándorlókkal Magyarország jobb hely lenne?"
Németország rosszabb hely? Elég sok keleti van ott. Lehet együtt élni úgy is, hogy nem megyünk át a másikon kamionnal. Egy nyitott társadalom minden szempontból jobb, mint egy zárt. Az együttélés sazbályait kell komolyan venni és betartani csupán.

"Ön szerin a munkahelyi viselkedési normák felvannak lazítva?"
Igen. Főként a tisztán magyar tulajdonú vállakozásoknál. Azok gondolják úgy, hogy minden belefér. Egy nemzetközi cégnél nem lehet bármit megtenni. Kényesek az ilyesmire.
Ahogy írod: "Nálunk úgy egy éve ki van tűzve a faliújságra hogy nem szabad nemi, vallási, származási, szexuális beállítottsági stb stb megkülönböztetni munkatársainkat, mert aki ezt megteszi egyéb szankciók elé nézhet, aminek akár kirúgás is lehet a következménye." Nem olyan nehéz ám ezt betartani. Egy kis jóérzéssel az ember szankciók nélkül is tudja ezt.

"nem tud minden munkahelyen ott lenni, mindent ellenőrizni"
Amit sugall, az a lényeg. Az alapvető hozzáállás az, hogy az emberélet szart sem ér. Ez van ma Magyarországon.

"Vagy önöknél nincs ilyen?"
Van, de nem érdekel. Otthonról tolom, a legnagyobb veszély, hogy megvágom magam egy A4 -es papírlappal. Nem mindenki enyyire szerencsés.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.19. 06:54:19

@guma70:

Ez a kamugép legalább próbál megdolgozni a béréért. A többségük még erre sem képes.

!!444!!! 2023.08.19. 10:12:34

@guma70: Ha un ne olvasson engem nem kötelező.

!!444!!! 2023.08.19. 10:37:53

@s: Nemrég jött ki egy kimutatás miszerint Németország lefelé csúszik a gazdasági világranglistán. Persze ettől még jó hely, de meddig? 50 - 20 - 10 - 5 év? Ön szerint Ahmedék komolyan veszik és betartják az együttélés szabályait?

A 444-es állásom mellett egy tisztán magyar vállalkozásnál is dolgozom és ott k*rvára bevannak szabályozva a viselkedési normák.
Na most nálunk van meleg munkatárs és van olyan roma etnikumú is, aki már kezdte terjeszteni a buzizást. Többek között ezért is lett kitűzve a faliújságra ez a szabályzat.

Ilyet tapasztaltam hogy az ember élet szart sem ér, de nem tudtam visszavezetni Orbánig. Ezért a mondatomért most lehet hogy nem kapok évvégi prémcsit, de vállalom.

Örülök hogy szerencsés. Mit gondol ezért a szerencsés helyzetért nem lehet hogy Orbán a felelős? Csak azért kérdezem, mert ha minden bajt visszavezet Orbánig akkor megpróbálhatná ezt a szerencsés szituációt is.

!!444!!! 2023.08.19. 10:41:28

@látjátok feleim szümtükkel: Megdolgozok és gurulnak is a dollárok rendesen.

!!444!!! 2023.08.19. 10:44:11

@s: Előbb várjuk meg a vizsgálati eredményeket.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.19. 11:12:43

Csőlátással hogy lehet valaki újságíró?

Vajon a rákosi rendszerért MIÉRT Rákosi Mátyás volt a felelős? Meg mondjuk a német nácizmusért és sok egyéb másért MIÉRT Hitler, aki ugyé a felelősségre vonás elől gyáván öngyilkosságba menekült? Meg ugyébár Horthy rendszerben ki is volt a főnök?

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.19. 11:18:18

@!!444!!!:

Talán csak nem te vagy a törvénytervezet írója, mely szerint a munkavédelmi szabályok betartásának minden felelőségét a kormány a dolgozókra akarja hárítani?

A szerencsétlenül járt nő, még ha óvatlan is volt, akkor is az a felelős, aki egy forróvizes aknát a munkahelyen nem biztosít olyan módon, hogy abba senki ne tudjon beleesni. Mondjuk ráccsal.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.19. 11:19:17

@guma70:

Ne und már, hiszem még a dollárok is gurulnak hozzá.;Đ

taga20 2023.08.19. 18:07:49

@!!444!!!: "Ha un ne olvasson engem nem kötelező."

fityeszretek, központozásról hallottál már?

ja és!:)))

uploads.disquscdn.com/images/16f1e48ba84e0cb427b5691d4eb457d165c3778e17ff20cbedea68fcd93d1d37.jpg

gazoló 2023.08.19. 20:36:35

@taga20:

szasz drága tessóm és testvéreim!

haba most élvez..de hol van?
a spurs lenyomta az unitedet.

katinka megnyitotta az atlétika vébét csilliárdokért.

egy percet sem nézek belőle,pedig szeretem az atlétikát!
boldog tüzijátékot testvérem!

taga20 2023.08.19. 20:45:28

@gazoló:

cigány tezsvérem, má aszt hittem, hogy mekmurdáltál!:)))

zenét szoktál, cigány?;)

www.youtube.com/watch?v=1q_qrobPmKE

gazoló 2023.08.19. 22:16:01

@taga20:
nem muurdeltam meg csak sűrű az élet. )
tudod hova megyek ősszel getz..
Kubába wazz ))

s 2023.08.19. 22:20:07

@!!444!!!: "Nemrég jött ki egy kimutatás miszerint Németország lefelé csúszik a gazdasági világranglistán."
Valami jó érzésünk is legyen már! Mi megelőztük Németországot, ott vagyunk valahol a lista legalján.

"Ahmedék komolyan veszik és betartják az együttélés szabályait?"
Nem tehetnek mást. Ezt nevezik törvény előtti egyenlőségnek. Errefelé nem gyakoroljuk az ilyesmit, nem is nagyon hallani erről. Igaz -e poltpeti, hogy basznád véresre a buzi kurva rohadt anyád mocskos picsáját, te fattyú baromarc.

"A 444-es állásom mellett egy tisztán magyar vállalkozásnál is dolgozom és ott k*rvára bevannak szabályozva a viselkedési normák."
Hazudsz! Ha a 444 -nek dolgoznál, csak abból meglenne a pénzed. Sem szükséged, sem időd nem lenne más munkára.

"Ilyet tapasztaltam hogy az ember élet szart sem ér, de nem tudtam visszavezetni Orbánig."
A mentális képességek hiányával nem szokás hencegni.

"Mit gondol ezért a szerencsés helyzetért nem lehet hogy Orbán a felelős?"
Dehogynem. Az a rohadt kis köcsög mindenáron el akarta baszni mindannyiunk életét. Az enyimét például azért sem sikerült, mert fel voltam rá készülve, hogy ez a mocsok kis mócsing ott próbál kibaszni mindenkivel, ahol csak lehet. Ha ő nincs, talán én is elkényelmesedek, aztán mára nem tartok sehol. Talán. De azért erre ne igyunk gyufát.

s 2023.08.19. 22:23:44

@!!444!!!: Lesz vizsgálat? Újabb meglepetés. Ha lesz is, az eredménye bizonyára azt fogja mutatni, hogy öngyilkossági kísérlet történt. Gyerek vagy te még, pubi . . .

taga20 2023.08.20. 10:47:13

@gazoló: asztakurvaéletbe:)))

neked is csak megszületni volt nehéz!
remélem dobsz fényképeket majd;)

www.youtube.com/watch?v=ooo2k_4_m1Q

!!444!!! 2023.08.20. 11:16:02

@látjátok feleim szümtükkel: "Csőlátással hogy lehet valaki újságíró?"

Ha rám gondolt, nem is tartom magam annak.

!!444!!! 2023.08.20. 11:20:31

@látjátok feleim szümtükkel: A munkaadók és a munkavállalók egyformán felelősek.
"akkor is az a felelős, aki egy forróvizes aknát a munkahelyen nem biztosít olyan módon, hogy abba senki ne tudjon beleesni. Mondjuk ráccsal."
Válasz erre Itt jön elő a munkaadó felelősége.

!!444!!! 2023.08.20. 11:22:15

@taga20: Persze hogy hallottam. Minket is a központból irányítanak.

!!444!!! 2023.08.20. 11:56:31

@s: "Ahmedék komolyan veszik és betartják az együttélés szabályait?"
Nem tehetnek mást. Ezt nevezik törvény előtti egyenlőségnek."

Sajnos nem így van, csak mi nem írhattuk meg. infostart.hu/kulfold/2023/07/18/strandbotrany-nemetorszagban-migransok-miatt-ugrottak-egymasnak-a-politikusok
Ne köpjön be kérem, mert most már az állásommal játszom.

"Hazudsz! Ha a 444 -nek dolgoznál, csak abból meglenne a pénzed. Sem szükséged, sem időd nem lenne más munkára."
Maga bennfentes. A Telexesek meg tarhálnak hogy megélhessenek. Így jártak. Soros minket pénzel nem őket. Mint feljebb írtam gurulnak a dollárok de a sok sohasem elég. ;) Van még egy tisztán magyar vállalkozásom ahol én diktálom a viselkedési norma szabályait. ;)

"A mentális képességek hiányával nem szokás hencegni."
Mi már csak ilyenek vagyunk. Ön szerint magunktól vagyunk ilyenek, vagy van az a pénz?

"bizonyára azt fogja mutatni, hogy öngyilkossági kísérlet történt."
Maga is előre gyártja a választ ahogy mi szoktuk itt a szerkesztőség falain belül. Ez tetszik. Azért furcsa egy módja lenne ez az öngyilkosságnak. Főleg hogy nőről van szó.

gazoló 2023.08.20. 12:21:36

@taga20:

kiscsillag,lazulás van atlétika,tüzijáték meg orgazmus ebben a debil országban :-)

gazoló 2023.08.20. 12:24:11

@taga20:

jég,haba,szümtü és a korcsmáros naccsasszonyunk hol van,tán nem a légiparádén? :-)

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.20. 13:39:18

@gazoló:

Pont ott, csak az én parádomon a befőző fazék formálja a klímmát. Elkészült viszont egy jó nagy adag pirosbélű almából főtt lekvár, meg 7 kiló sárga húsú őszibarack ( piacon vettem ), mindegyik cukor nélkül, és bement a hűtőbe 5 cukkini.

Ha van kerted, ajánlom a pirosbélű alma ültetését, de csak a nyárit, mert az jobb, a téli nálunk nem igazán érzi olyan jó magát. Ez egy szép díszfa lila virággal, a termését jó enni, meg befőttnek, lekvárnak is. A lekvárja olyan színű, mint a friss eperlekvár. Egyébként ekkora hőségben menjen a parádéra akinek két anyja van. Kéne valamit kezdeni a vilmoskörtékkel is, mert igen csak potyognak.

látjátok feleim szümtükkel 2023.08.20. 13:43:02

@!!444!!!:

Kamugéppel nem vitázok. Légyíves kopj le róla!

!!444!!! 2023.08.20. 15:34:41

@látjátok feleim szümtükkel: Örülök hogy segíthettem, továbbra is olvasson minket. Viszontlátásra.

gazoló 2023.08.20. 17:11:03

@látjátok feleim szümtükkel: DDD

gratulálok szorgos hangya,hogy így készülsz s télre ))

ha lenne még hely szívesen bevállalnék egy ilyen almát!

van egy nyàri almám azt próbálom oltogatni..eddig csak egy fogta meg,de nem adom fe,hogy mind a négy vázág más fajta legyen.
a vilmos nekem is potyog erősen..külön gyűjtögetem utóérésre,ha besárgul megy a cefrébe.

ami szép volt az a besztercei szilva,de azt a seregélyek,rigók sőt a cinkék is ritkították...

lekvár lett belőlük--szilvabűnözés))

s 2023.08.20. 18:55:22

@!!444!!!: "Sajnos nem így van, csak mi nem írhattuk meg."
Engem igazolsz. Törvényeket hoznak, amit aztán be is tartanak. A targoncás koreai hülyegyerek merre jár? Erről is énekelhetnél kicsit.

"A Telexesek meg tarhálnak hogy megélhessenek."
A hülye hugy gergely meg bezáratta a tepsi tévét. orbán nem akart már több pénzt elszarni erre. Pedig milyen lelkesen rohangált az elején egy kibaszott szobaantennával, mintha fingja sem lett volna arról, hogy a földi vétel már jó ideje megszűnt. A szakmaiság csúcsa. Úgy értem negatív csúcsa.

"Ön szerint magunktól vagyunk ilyenek, vagy van az a pénz?"
Nem is tudom, melyik lenne a rosszabb.

"Maga is előre gyártja a választ ahogy mi szoktuk itt a szerkesztőség falain belül."
El lehet tanulni az ilyesmit gulyáskommunizmus gergelytől. Meg szentkirályi vízfej alexander ragtime band -től.

!!444!!! 2023.08.21. 04:18:13

@s: "A targoncás koreai hülyegyerek merre jár? Erről is énekelhetnél kicsit."
Nekem ezt honnan kéne tudni? Nem én vagyok Columbo hogy kinyomozzam.

Legalább maga is tanul valamit. Kitől mit hogyan, de legalább tanul.

BiG74 Bodri 2023.08.21. 10:47:26

@!!444!!!:
Tipikus kis fidesznyik provokátorka! Szerintem elmész te a picsába! Jó utat!
süti beállítások módosítása