He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Orbán megsemmisíti a Gólemét, mert túlnőtte magát

2022.11.24. 04:30 guma70

Palkovics László egy szörnyeteg volt, akit Orbán teremtett. Nem ember, hanem egy Gólem, akiben semmiféle emberi érzés, gátlás, megfontolás nem volt. Lélek nélküli végrehajtója volt minden aljasságnak, amit alkotója, Orbán kitervelt. Ha a NER más korszakban jön létre, a koncentrációs táborokat és a halálgyárat is szemrebbenés nélkül, technológiailag hibátlanul megtervezte és akár működtette volna. Palkovics a náci korszakban abszolút megérett volna a nürnbergi perre, és a legfőbb gazemberek között végezték volna ki. Vagy törték volna össze egy kalapáccsal.

Mert Palkovics egy műember volt, egy agyagból gyúrt kreálmány, egy ember kinézetű, lélek nélküli gép. Ha ember lenne, megrémülnénk tőle, hogy ennyi aljasság, szívtelenség és érzéketlenség hogyan lehet egy emberben, aki olyan, mint egy beprogramozott gép. De Palkovics nem ember, ezt kizártnak tartjuk, a fentiek miatt. Orbán hozta létre, és most Orbán semmisíti meg, mivel az általa alkotott Gólem túlnőtte önmagát.

Az ilyen szív és lélek nélküli kreálmányok megtervezik az aljasság tökéletes rendszerét, amit mozgatni akarnak, és ha ezt nem tehetik, megsemmisítik önmagukat vagy az alkotójukat. Az alkotó ezt csak úgy tudja megelőzni, ha ő maga semmisíti meg az általa létrehozott szörnyet. Ennek módja egyszerű: a Gólem által alkotott tökéletes rendszer valamelyik elemét el kell mozdítani, és a Gólem ezt nem fogja elviselni, mert a betáplált program szerint ő a mocsokság és az aljasság tökéletes rendszerét képes csak elfogadni és azt uralni akarja. Ez túl van az alkotó szándékán.

Orbán Góleme abba a helyzetbe kényszerült, hogy beadja a lemondását, amit az alkotó elfogadott, s amivel megsemmisíti a Gólemét. Épít majd másikat, vagy a többi hasonló Gólem közül áthelyez valakit Palkovics Gólem helyére. Palkovics túlnőtte magát, veszélyessé vált, mert a pávatáncos és rögtönzésekhez szokott mesterét korlátozza a sarkos gondolkodása. Palkovics a legkártékonyabb és a legundorítóbb műember kreálmány volt, amit el lehet képzelni. Úgy van, ahogy alkotója mondta: azokra a szemétségekre, amiket Palkovics megcsinál, megold, senki más nem lenne képes.

Palkovics üldözte el a CEU-t, nyírta ki az MTA-t, semmisítette meg az FSZE-t, sajátította ki, butította le és privatizálta a Fidesznek a felsőoktatást, kinyírta a tudományt, a kutatást, a művészetet, az oktatást. Orbán rendszerének olyan technicista végrehajtó szörnyetege volt, akit Adolf Hitler is megirigyelt volna. Orbánnak nem lesz elég eltávolítania a pozíciójából, Palkovics Gólemet meg kell semmisítenie, mert nem képes alacsonyabbrendű munkakörben és hatáskörben dolgozni. Bele van programozva az orbáni szörnyállam terve, amit gépiesen megvalósított volna, Orbán nélkül is.

Palkovicsból ki kell venni a chip-et, és egyszer ki kell állítani, ha le nem esik valahonnan és darabokra nem törik. Palkovics Gólemet alsótagozatos gyerekek nem nézhetik meg, kitömve sem, mert annyira ijesztő és félelmetes. Az ország népét viszont el kellene vonultatni előtte, megmutatni mindenkinek, hogy ez az emberformára készített kreálmány verte szét, rombolta le a magyar kultúra és tudomány fellegvárait, irtott ki minden emberséget és humánumot, tett tönkre mindent, ami technológia, tudás és szabadság, alkotója programját és parancsait tökéletesen végrehajtva.

Mégcsak örömöt sem tudunk érezni, hogy eltakarodik ez a szívtelen korcs szörnyeteg, emberformájú gép, mert annyira undorodunk tőle. A formája és a kinézete is ijesztő, amit tett, az pedig nem helyreállítható. Frankenstein hozzá képest egy érző lélek, szívet melengető szépség és intelligencia. Vigyázni kell, nehogy újra elindítsák. Annak sem lehet örülni, hogy eltűnik, mert aki létrehozta ezt a szörnyeteget, annak van másik. Van egy egész széria ebből, a Palkovics által létrehozott szörnyetegképzőkben pedig tömeggyártás indult belőle.

Palkovics nincs. Mindenki csak addig van, amíg az alkotójuk akarja. Amíg használni akarja őket, amíg nem kezdenek önállóak lenni. Erre nem kaptak jogot. Mert a legnagyobb Szörnyeteg az, aki Palkovicsot és a többi gólemet létrehozta.

https://nepszava.us/orban-megsemmisiti-a-golemet-miutan-tulnotte-onmagat/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202211

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr4317981230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.24. 08:09:34

"- Jó napot, Istók szaktárs...Már kikeverte a színeket? Mondtam várjon meg vele...
- Nem győztem várni.
- Igaz...igaz, már tizenegy óra. De a VB-n ott kellett lennem... Így is ott hagytam a a második...
A szobafestőnek újra megállt a kezében a pléhdoboz, és csodálkozva Zsákra nézett:
- Maga funkcuonárius?
- Igen.
- Értem.
A szobafestő furcsán, szoborszerűen állt a festékes edények között, és valahová Zsák Lajos mögé nézett a semmibe.
- Nem látott még eleven funkcionáriust? - kérdezte rezignált mosoly kíséretében Zsák Lajos, s ellépett az ajtó közeléből.
A szobafestő még mindig mozdulatlanul állt, s csak akkor szólalt meg, amikor a csend már zavaró lett.
- De láttam...Volt egy időszak, amikor minden
nap láttam...
- Mindennap...?
- Igen... Tükörben, amikor borotválkoztam."

Bertha Bulcsu, Pasztelszínű falak.

jaegtoer 2022.11.25. 07:47:46

Nekem inkább Gollam ugrik be a Gyűrűk urából, meg a Drágaszágom. És úgy sejtem, igazam is van. Palkovicsért elég drágán megfizet az ország, és még jó ideig fizetni fog. Még nem teljesen Mordor, de az orkok serege csak nő, csak nő. Jó Viktorunk meg azt hiszi ő Férfi, miközben nem egyéb, mint egy nadrágba bújt brókermarcsi.

látjátok feleim szümtükkel 2022.11.25. 07:54:12

@jaegtoer:

Nem ismerem sem a Gollamot sem Drágaszágom, de az biztos, hogy eccer már volt festő nagy funkciban. Meg volt a Lajos is, aztán ma már nem is emlékeznek rá. Sőt van egy funkcink, aki nem hagyja ott a második félidőt.
süti beállítások módosítása