He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Mentális deficit blogról: Az ukránok önmagukat lövik, a baloldal felgyújtotta a rá adott szavazatokat

2022.04.02. 04:15 guma

Tegyük a szívünkre a kezünket. Ezt azért kevesen hittük volna. 

Amikor már teljesen mindegy, mit gondol, vagy mit mond az ellenfél, kitalálunk egy orbitális hazugságot és a szájába adjuk. Amikor már a valósággal köszönő viszonyba se hozható dolgokat, sima történelemhamisítást lehet úgy beleböfögni a nagyvilágba, hogy a célcsoport nem hogy nem küld el a picsába, hanem lelkesen tapsol. 

A baloldal gyújtotta fel a tévészékházat. 

Mi jöhet még? Szájer mindig is Gyurcsány cimborája volt? Borkai videóját Soros műtermében dublőrökkel forgatták? Két-három millióan ezt is elhiszik.

Három nappal a választás előtt csak annyit látunk, hogy a küzdelem kiélezett és a propagandából a legrosszabbat hozza ki. Pedig az se biztos, hogy az nyer, aki kormányt alakíthat. Géza már levezette, hogy az ellenzék nagyon ráfázik, ha kis többséget szerez. A legideálisabb kimenet az ország szempontjából valóban egy minimális Fidesz-győzelem lenne. 

12 évig kormányozhattak és lophattak hátszélben, világgazdasági boomban, úgy lenne illő, hogy végre rájuk dőljön az a szar, amit a gazdaságban okoztak. A szavazók nagy része magasról tett lopásra, hazugságokra, egy aljas rendszer felépítésére, de ha a buksza apad, az már kinyitja a szemüket. Azt már nehéz Gyurcsányra és az ukránokra kenni. Márpedig a brutál inflációban, visszaeső növekedés mellett esni fog az életszínvonal.

Ha kicsit buknak, a másik oldalra szakad a válság akkor is, ha ők számolhatnak uniós pénzekkel. Hamar visszajönne tehát a Fidesz, ahhoz nagyot kell bukniuk, hogy a rendszerüknek is vége legyen. Erre most nincs esély, inkább lássuk, mit kezdenek egy olyan időszakban kétharmad nélkül, amikor válságban kell evickélniük a nélkül, hogy az uniós pénzekkel számolhatnának. Európa árulóinak ugyanis pénzt többet nem osztanak, ezt már nem tudja kipávatáncolni a köpcös. 

https://mentalisdeficit.blog.hu/2022/03/31/az_ukranok_onmagukat_lovik_a_baloldal_felgyujtotta_a_ra_adott_szavazatokat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr517795409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása