He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

“Gyűlölöm a kormány népszavazási reklámját” | Majka, az én Magyarországom

2022.03.30. 06:00 guma

Az országgyűlési választás hetében egy új minisorozatot indítunk Az én Magyarországom címmel, melyben közéleti szereplőkkel beszélgetünk hazánk legfontosabb politikai kérdéseiről, Magyarország jövőjéről. Első adásunkban Majoros Pétert, azaz Majkát kérdezzük arról, milyen Magyarországon szeretne élni.

Hogyan alakuljon a hatalom és a művészek viszonya? Megfelelően védelmezi az állam az elesetteket? Mit feleljen a magyar kormány az orosz agresszióra? Megfelelően megbecsüli az állam az egészségügyi dolgozókat, a tanárokat vagy a rendvédelmi dolgozókat? Milyen állapotban van Magyarországon a gyermekvédelem? Miért fontos elmenni szavazni? Majka, az én Magyarországom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6617792163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása