He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Hadházy: Nem tehetjük meg, hogy nem vesszük észre az orosz és a magyar propaganda jelentőségét

2022.03.01. 18:25 guma

Szerintem is borzasztó és méltatlan, hogy ostobaságokkal, pláne lejárt szavatosságú celebek ostobaságaival kell foglalkozni ezekben a szomorú háborús időkben. De nem tehetünk mást. Amikor a putyinista dezinformációs propaganda úgy terjed, mint a futótűz, amikor milliós megtekintésnél járnak megtévesztő, hazug putyinista-fideszes posztok olyan oldalakon, amelyeket a nettó fideszes TV2 és a nettó fideszes Pesti TV is propagál, amikor a fideszes Médiatanács beleröfögi a pofánkba, hogy szerinte a közmédiát oroszbarátsággal vádolni alkalmas lehet a közvélemény megtévesztésére és a közhangulat felkorbácsolására (nem az a baj, hogy putyinista hazugságokat terjesztenek, hanem hogy erre egyesek rámutatnak), akkor bármilyen méltatlan Vajna Tímea feneketlen ostobaságával foglalkozni, muszáj rá felhívni a figyelmet.

Hadházy Ákos mai Facebook-posztjában erre figyelmeztet, és szerintem jól teszi. Vajna Tímea út szélén hagyott egykori NER-celebritás az egyik közösségi oldalán azzal nyomul, hogy nem is az agresszor, az emberiesség elleni bűncselekmények és háborús bűnök árnyékában pusztító orosz hadsereg oroszok rakétája, hanem gázrobbanás okozhatta egy kijevi lakóház sérülését. Ex-Vajnáné azon meditál, hogy vajon egy régebbi gázrobbanást látunk az általa közzétett képen, vagy pedig manipulálják a híreket? Bevallja, hogy ő ugyan nem szakértő, de azért van véleménye: szerinte ha egy épületet rakéta ér, akkor az egész összeomlik, vagy legalábbis lyukat hagy (???!!!), majd sokat sejtető pontok kíséretében megkérdezi a követőit, hogy szerintük mi az igazság.

Nem vagyok hajlandó én sem naponta szégyenkezni azért a rengeteg megvezetett, bűzös propagandával zabáltatott embertársamért, aki a buborékjában fuldokolva nem veszi a fáradságot, hogy utánajárjon a tényeknek, a meg nem hajlítható valóságnak, aki az áldozatot hibáztatja, az agresszort mentegeti, és beáll azoknak a szégyentelen, vállalhatatlan rezsimszolgáknak a sorába (lásd), akik természetesen teljes mértékben elítélik az orosz inváziót, akik szerint a háború nem lehet megoldás, akik szerint a háborúra nincs elfogadható magyarázat, és úgy folytatják a könnyesbús vallomásukat, hogy DE. Vagy akik „Ukrajna mellé állni hazaárulás” címmel közölnek cikket, majd Ukrajna Putyin általi lerohanása, azaz a háború kitörése után simán átírják, ahogy Schmidt Mária NER-ideológus a magyar történelmet.

A helyzet tényleg drámai, és teljesen világos: az országot az orosz érdekszférának, az önmagából kivetkőzött KGB-ügynöknek totálisan kiszolgáltató magyar kormány nemigen tehet mást, mint minden függetlennek hazudott nyúlványával és csatolmányával dezinformációs káoszba taszítani a közvéleményt, hogy lehetőleg egyáltalán ne irányuljon figyelem arra, hogy 12 éve a világ egyik főgonoszát szolgálják, hozzá járnak eligazításra, kitüntetésért, bokát csattogtatni, az ő érdekeinek megfelelően bomlasztják Európát, és ezzel el kell számolniuk. Bármilyen borzasztó, itt tartunk, és sajnos Hadházy Ákosnak igaza van. Már megint.

Sajnos nem tehetjük meg, hogy ne foglalkozzunk ilyen ostobaságokkal. Nem tehetjük meg, hogy nem vesszük észre az orosz és a magyar propaganda jelentőségét. Ennek eredménye az, hogy ilyen posztok születhetnek megtévesztett, a valóság ellenőrzésére kevésbé fogékony honfitársainktól itthon is. 

És nem tehetjük meg, hogy szó nélkül hagyjuk a cinizmus bombát, amikor az MTVA hírhamisító elnöke az MTVA „függetlenségét” féltve panaszolja be a az egyszínű Médiahatóságnál azt az ellenzéket, amelynek tagjai évek óta SOHA nem jelenhettek meg élő adásban náluk (felvételről is csak akkor, ha le kellett őket járatni).

https://kolozsvaros.com/rovidek/hadhazy-nem-tehetjuk-meg-hogy-nem-vesszuk-eszre-az-orosz-es-a-magyar-propaganda-jelentoseget/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3217769410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása