He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ilyen a mesében sincs: Le Palais Royal

2016.10.09. 08:01 guma

Képtalálat a következőre: „le palais royal” A Palais Royal egy francia ihletésű, Floridában található építészeti mestermű. Ehhez a mesebeli kastélyhoz még saját jégpálya és go-kart pálya is tartozik!

Képtalálat a következőre: „le palais royal”

Képtalálat a következőre: „le palais royal”

Képtalálat a következőre: „le palais royal”

Az elegancia és a régi világ kifinomultsága tárul eléd azon nyomban, amikor belépsz a hatalmas, kovácsoltvas kapun és megpillantod a vízesést és a szökőkutat. Ilyet talán még filmen sem láttál.Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”

A kastélyban 11 hálószoba (az elnöki lakosztályhoz saját, az erkélyen elterülő, fűtött medence tartozik), 17 tökéletesen felszerelt fürdőszoba, 18 férőhelyes IMAX házimozi, borospince (több, mint 3000 palackkal) és persze egy hatalmas, gyönyörűen kivilágított medence is található.Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”

A kastélyhoz saját partszakasz is tartozik az Atlanti-óceán partján, amely egy saját kikötőt is magában foglal. A vendégek számára pedig két vendégház áll a rendelkezésre a szomszédos birtokon.Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”

A szórakoztatásról pedig külön komplexum gondoskodik, ahol jégpálya, go-kart pálya, kaszinó, bowling pálya és egy éjszakai szórakozóhely található.

 Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”Képtalálat a következőre: „le palais royal”

 Képtalálat a következőre: „le palais royal”

 

Azért egy pár hétig talán meg tudná itt húzni magát az ember…

http://miferfiak.hu/le-palais-royal-ilyen-a-meseben-sincs/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2810412496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása