He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Ha az alábbi kérdésre elmész népszavazni, akkor megszavazod a további ország fosztogatást

2016.05.23. 06:47 guma

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Miért gondolom a címben leírt véleményem helyesnek? Mert erre a kérdésre JÓ válasz nincs! Próbáld értelmezni. Szerinted a magyar országgyűlés szabályozhatja az EU bármelyik hatáskörét? NEM!  Az a durva, hogy ezt a kérdésfeltevő is jól tudja, de szereti a népét forradalmi hangulatba hozni, pedig tavaly  el is ismerték, hogy mivel az ügy nemzetközi szerződésben foglalt jogokat érint, nem valósulhat meg ilyen irányú népszavazás.

Továbbá, csak erre a piszok drága látszat tevékenységre adsz vele felhatalmazást:

Elszivárognak a kiutasított menekültek Magyarországról?

Márciusban írt arról a Népszabadság, hogy

rejtélyes módon eltűnnek a menekültek Magyarországról.

Hiába fogják el ugyanis a migránsokat a déli határszakaszon kerítésmászás közben, majd utasítja ki jogerősen az országból a Szegedi Járásbíróság, a valós kitoloncolás nem történik meg. A Helsinki Bizottság szerint ez úgy történhet meg, hogy miután megtörtént az ítélethozatal a szegedi bíróságon, azt lehetetlen végrehajtani,

mert Szerbia egyszerűen nem fogadja vissza ezeket az embereket.

A kitoloncoltak így az egyik nyílt menekülttáborba kerülnek, ahonnan egyszerűen továbbállnak. Kikértük a legfrissebb számokat a szegedi járásbíróságtól ill. az ORFK-tól és valóban nem stimmelnek.

A 2015. szeptember hó 15. napjától 2016. május hó 11. napjáig összesen 2639 személyt utasított ki Magyarország területéről - határzár tiltott átlépésének bűntette miatt a szegedi törvényszék - gyorsított bírósági eljárásban.

Az ORFK szerint május 18-án 15 óráig Szerbia 84 főt fogadott vissza Magyarországról, és május 18-án 15 órakor a rendőrség őrzött szállásain összesen 354 külföldi vár arra, hogy kitoloncolják Magyarországról.

2639 vs. 354

A Bevándorlási Hivataltól is megkérdeztük, hogy hányan várnak kiutasításra a táboraikban, de mindeddig nem válaszoltak. Lázár János múlt csütörtöki beszámolója szerint a befogadótáborokban alig több mint ezren vannak, akik nagy része valószínűleg a tranzitzónákból felszállítottak, akiknek a menekültügyi eljárásuk még zajlik.

http://444.hu/2016/05/18/elszivarognak-a-kiutasitott-menekultek-magyarorszagrol

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr78720252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása