He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az indián horószkop szerint ez vagy :D

2015.09.07. 08:04 guma

A kínai horoszkóphoz hasonlóan az indián kultúrában is az állati szimbólumok terjedtek el. Az észak-amerikai őslakosok úgy tartották, hogy az embert születésekor egy állat szelleme veszi védelmébe, és kíséri végig egész életútján. Kíváncsi vagy rá, hogy te melyik állat jegyében születtél?

Vidra (január 20-tól február 18-ig)

Nem szeretik a szabályokat, mindig letérnek a kitaposott ösvényről, azonban ennek a lázadó magatartásnak ára van, hisz az őket körülvevő emberek nem mindig értékelik újító gondolataikat. Irtóznak a hagyományos megoldásoktól, ugyanakkor éppen az újító szándékuk az erősségük. Ennek köszönhetően az intuíciójuk és kreativitásuk jóval magasabb az átlagnál, humorosak, figyelmesek, és őszinték. Nem tűrik, ha korlátok közé zárják őket, ennek hatására hajlamosak elszigetelődni a külvilágtól.

Farkas (február 19-től március 20-ig)

Mély érzelmek jellemzik őket, mind lelkileg, mind testileg folyton a párjuk közelségére vágynak, ők a legszenvedélyesebbek az összes jegy közül. Számukra a szerelem teszi igazán boldoggá az éltet, ezért mindent megtesznek, hogy megtalálják az igaz szerelmet. A Farkasok ugyanakkor független állatok is, ezért feladatuk, hogy megtalálják az örök szerelem és a függetlenség közti arany középutat. Az jegy szülöttei közül akadnak olyanok, akiknek ez nem sikerül, ezért ők gyakran váltogatják a partnerüket.

A Farkas jegy szülöttei a legszenvedélyesebbek

Sólyom (március 20-tól április 19-ig)

A Sólymok született vezetők, minden helyzetben képesek a józan gondolkodásra, és a jó döntések meghozatalára. Nagy az igazságérzetük, mindig kiállnak mások igazáért, lételemük az igazságért való küzdelem. Kitartóak, céljaik érdekében képesek a végtelenségig harcolni. Feladatuk, hogy higgadtan kezeljék a sikereket, ellenkező esetben beképzeltté, arrogánssá válhatnak, és azt gondolhatják, hogy mindenben nekik van igazuk. Ha elutasítják őket, könnyen gorombává válhatnak.

A Sólymok vérbeli vezetők

Hód (április 19-től május 20-ig)

A Hódok szeretik feltérképezni a másik embert. Akármibe fognak, teljes erőbedobással végzik el a feladatukat. Kiváló stratégia érzék jellemzi őket, mindig megtalálják a helyes utat, és többnyire győznek. Nagyon szeretnek vitázni, kevesen mernek kiállni ellenük, mert vág az eszük, mint a borotva. De sajnos ez a hátrányuk is egyben, mert a diplomácia nem az erősségük. Hiába van igazuk, nem mindig mérik fel, hogy kinek mit, és hogyan mondanak. Ha jó a kedvük segítőkészek és barátságosak, ellenben, ha feldühítik őket, akkor könnyen arrogánssá válhatnak.

Szarvas (május 21-től június 20-ig)

A bölcsesség és az inspiráció jegyében születtek ők. Humorosak, kedvesek, intelligensek, jó hatással vannak a közösségre, melyben élnek. Amellett, hogy társasági lények, általában a megjelenésük is vonzó. Sokat törődnek a külsejükkel, néha azonban a narcizmus is jellemző rájuk. Azokat, akik nem kedvelik őket, kétszínűnek tartják, de alapvetően kedves, vidám, bájos személyiségük van.

Ritkán, de jellemző rájuk a nárcizmus

Harkály (június 21-től július 21-ig)

A Harkályok az egyik legszeretetreméltóbb jegy szülöttei. Hatalmas empátiakészségük, odafigyelnek mindenkire, megértőek, rájuk minden körülmények között számíthat az ember. Ideális szülők, házastársak, barátok. Megjelenésükre a szelíd, barátságos kisugárzás jellemző, bizalomgerjesztőek, romantikusak, de ha épp rosszkedvűek, akkor hajlamosak féltékenykedni, haragot tartani és a birtoklásvágy is eluralkodik rajtuk.

Lacaz (július 22-től augusztus 21-ig)

Életrevalóság jellemzi őket, nagy bennük a tettvágy, célratörőek és energikusak. Nagy a meggyőző képességük és jól tudnak motiválni, mert igen nagy az önbizalmuk. Hatással vannak mindenkire. Magánéletükre a sikeresség jellemző, sok barátjuk van. Nagyvonalúak, mindemellett végtelenül nyugodt, intelligens személyiségek.

Medve (augusztus 22-től szeptember 21-ig)

Pragmatikus, racionális, megbízható személyiségek. Mindig a realitás talaján mozognak, emiatt mások szemében kissé száraznak, komornak tűnhetnek, de hatalmas szívük van, nagyon tudnak szeretni, és cselekedeteiket mindig a jó szándék vezérli. Nem jellemző rájuk az érzelmi kitörés, szerények, kissé félénkek is. Ha valakinek sikerül meghódítani a szívüket, megtapasztalhatják, hogy mennyire értenek ahhoz, hogy boldoggá tegyék a párjukat.

A Medvék megbízhatóak és hatalmas szívük van

Holló (szeptember 22-től október 22-ig)

Magával ragadó, lendületes, karizmatikus személyiségük van. Természetükből adódóan felhívják magukra a figyelmet. Jellemző rájuk az idealizmus, a diplomáciai érzék, ezért sokan kérik a tanácsukat. Találékonyak, szellemesek, szívesen segítenek másoknak. Megértőek és empatikusak, olyasfajta barátok, akiknek az ember elmondhatja a titkait, mert ők nem adják tovább.

A Holló megőrzi a titkokat

Kígyó (október 23-tól november 22-ig)

A sámánok csillagjegye ez. A jegy szülötteit már egész kicsi korukban a szellemi dolgok, a spiritualitás érdeklik. Jellemző rájuk az ezotériában való elmélyülés, és a képességei is megvannak hozzá. Ha odafigyelnek a saját útjukra, akkor gyógyítók, lelki vezetők is válhatnak belőlük. Vigyázniuk kell, hogy ne lépjenek a fekete mágia útjára, és ne manipuláljanak másokat. Misztikus, félelmetes erők birtokosai ők, nekik kell eldönteniük, hogy melyik utat választják.

Bagoly (november 23-tól december 21-ig)

Változékonyság jellemző rájuk. Mindenhol otthon érzik magukat a világban, teljesen jelen vannak azokban a dolgokban, amit éppen csinálnak, beleélésük határtalan. Sokszor vakmerőnek tűnhetnek, néha felelőtlenségre is hajlamosak. Rajonganak az életért, nem félnek a haláltól, ezért néha kihívják maguk ellen a sorsot. Ha időben képesek megkomolyodni, akkor kiváló pedagógusok, művészek válhatnak belőlük.

A Bagoly jegy szülöttei rajonganak az életért

Lúd (december 22-től január 19-ig)

Ezen jegy szülöttei a tisztességes és becsületesség mintaképei. Teljesítmény orientáltak, bármilyen célt képesek elérni. Ambícióik nem ismernek határokat, képesek bárkit legyőzni, ezért senki nem mer az útjukba állni. Makacsság és kitartás, ez jellemző rájuk, a teherbírásuk pedig rendkívüli. Jó üzletember, sportoló válhat belőlük, szeretteiket minden erejükkel óvják.

Ha magadra ismertél valamelyik jegyben, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr217558572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2015.09.07. 19:24:52

Bagoly vagyok:)
A Bagoly jegy szülöttei rajonganak az életért! :D
süti beállítások módosítása