He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Nem épít, hanem rombol

2024.09.10. 07:30 guma70

A Keresztény Hit Alapítvány közleménye

Ezúton fejezzük ki tiltakozásunkat a párizsi olimpiai megnyitón történt, a kereszténységet teljességgel megvető és kigúnyoló, LMBTQ-„balliberális”-neomarxista istenkáromlás ellen, amely egyben támadás az emberi faj ellen is. A bocsánatkérésük sem őszinte, mert ez egy szándékos, minden kontinensre kiterjedő folyamat része. A világ több pontján egyházi vezetők testületileg is tiltakoztak. Jó lenne, ha a magyar keresztény egyházak is megtennék ezt, és megfogalmaznák tiltakozásukat a globális „balliberális” ideológiák és hatalmak e tendenciájával szemben. Az elenyésző ellenállás miatt e mára globális, terrorista irányzat a kereszténység, illetve az ember ellen, szinte már bármilyen aljasságot megtehet.

Azzal, hogy Jézus Krisztus megmondta, hogy mindig lesznek, akik támadni fogják a kereszténységet, még nem adott felhatalmazást arra, hogy cinkos némasággal és hallgatással e támadások előretörését segítsük. Bangha Béla – az 1938-as Eucharisztikus Világkongresszus főszervezője – szavait idézve, a védekezés helyett sokszor egy „meghunyászkodó gyáva defetizmus” lesz úrrá a keresztényeken. A keresztényeknek tehát minden erejükkel és akár jogi eszközökkel is kötelességük fellépni az ellenük zajló aljas támadások és megbecstelenítések ellen, ahogyan azt annak idején például XI. Pius pápa a kommunizmussal szemben, vagy XIII. Leó pápa a szabadkőművességgel szemben tette enciklikáiban.

Kiadó: Keresztény Hit Alapítvány (MTI)

Isten malmai lassan őrölnek. Azt hiszem, ez a kijelentés immár bizonyítást nyert. Hetekkel ezelőtti esetre reagálnak, és természetesen tökéletesen figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy az emlegetett esetnek a világon semmi köze nincs, nem is volt a kereszténységhez. A támadás az emberi faj ellen minimum barokkos túlzás, melegek, transzneműek mindig voltak és mindig lesznek, szemben mondjuk az egyházakkal és papokkal, mert ezek nem voltak mindig. De mióta vannak, azóta kikiáltották magukat mindenhatónak és elvárják, sőt, megkövetelik, hogy minden és mindenki hozzájuk alkalmazkodjon. Fárasztó, unalmas és egyre röhejesebb. Be kellene fejezni az erőszakoskodást, mert ez nem épít, hanem rombol.

https://www.kolozsvaros.com/rovidek/nem-epit-hanem-rombol/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr7118488333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.09.10. 13:59:38

Friedrich Nietzsche mondja valahol: Az istenek halottak. Tudom is, hogy mibe haltak bele. A nevetésbe, hogy az egyikük kijelentette, hogy csak ő létezik.
süti beállítások módosítása