He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

június 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Orbán üzenete 14 év hatalom után: szavazz rám, vagy meghalsz Ukrajnáért

2024.06.07. 07:10 guma70

  • Egyetlen üzenet köré építette a Békemeneten tartott beszédét Orbán Viktor: Fidesz vagy halál.
  • Ehhez képest nem számít semmi.
  • Egy héttel a választás előtt ezúttal sem mondta ki főpolgármester-jelöltje nevét, az önkormányzati ügyek lényegében szóba sem kerültek.
  • Nyíltan beszélt viszont a kampánygépezet profizmusáról.

Ritkán látni olyan meghatottnak Orbán Viktort, mint a Margit-szigeten a Békemenet színpadára lépve egy BÉKE, illetve NO WAR felirat előtt, ahol többször a szemét törölgette Viktor, Viktor skandálás közepette. Hogy ez mennyire volt őszinte, azt nem tudjuk megítélni, de az biztos, hogy látványos volt a különbség például az idei évértékelő beszédhez képest, amikor a kegyelmi ügy sokkjából még éppen csak felocsúdva rémálomszerű helyzetről beszélt. Vagy akár március 15-höz képest, amikor a Fidesz váratlanul azzal szembesült, hogy a rendszerükből éppen csak kiugró Magyar Péter nagyobb tömeget tud összehozni, mint ők.

Orbánnak ismeretlen vizeken kellett eveznie ezekben a hónapokban: az elmúlt 14 évben egyszer sem fordult még elő, hogy ilyen hosszú ideig nem ők határozzák meg a közéleti napirendet, nem ők döntik el, miről beszélnek, mire gondoljanak az emberek. Ebből nagyjából mostanra sikerült visszajönni, ehhez pedig arra volt szükség, hogy minden mást félresöpörtek, és a tétet a lehető legmagasabbra lőtték be, ami emberileg lehetséges:

élet vagy halál.

https://444.hu/2024/06/01/orban-uzenete-14-ev-hatalom-utan-szavazz-ram-vagy-meghalsz-ukrajnaert

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr6618419563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Forestarius Csaba 2024.06.07. 08:33:28

ÉÉÉÉÉÉÉSSSSS............IGEN!!!!!!! Orbánék megint megszopatták a degenerált, agyhalott, butapesti romkocsmaértelmiségi liberocsürhét! Már az gyanús volt, hogy a mandiner hirtelen elkezdte ajnározni Vitézy Dávidot. Aztán jött az, ami ezek után már várható volt. Alexandra visszalépett. Na most, innentől kezdve, aki erre a súlyosan hülye, infantilis, barom, nagyikedvence, jóllakott napközis karigerire szavaz....az nem normális.

Forestarius Csaba 2024.06.07. 09:12:59

A történetnek itt mlég nincs vége. Platóspetiék ugyanis butapesten is állítottak fővárosi listát. Ez azt jelenti, hogy jópár helyet el fognak venni a butapesti romkocsmaértelmiségi gyurcsányista hazaárulóktól. Ráadásul az egyik kerület polgármester jelöltjük támogatja Vítázy Dávidot. Vitézynek kényelmes töbsége lesz. Libernyákok vigyázat! Az ajtók záródnak!

Forestarius Csaba 2024.06.07. 09:40:03

Szóval. Platóspetinek kiesett a csecs a szájából pár hónapja, és ezzel együtt a havi több milliós potyapénz. Hol tart most?
Beülhet brüsszelesbe az EP padsoraiba. Fővárosi listavezetőként beülhet a közgyűlésbe. Ismét jön a több millás havi potyapénz.
Tökéletes pálda arra, hogyan lehet mindeféle tudás, tapasztalat, tehetség, rátermettség nélkül kurva jól megélni a politikából....

s 2024.06.07. 13:49:36

@Forestarius Csaba: telex.hu/belfold/2024/06/07/bayer-zsolt-szentkiralyi-alexandra-visszalepes-taktika-szavazas

Akit bayer ajánl, az annyit is ér. Értem én, hogy szerinte a képlet egyszerű: listán fidesz, egyébként Vitézy. Kérdés, hogy a budapestiek így tesznek -e? Meglátjuk. Az éles kés mindenesetre veszélyes, könnyen megvághatja magát vele az ember. Még sztyeppei harcok közben is. Sőt, ott talán még inkább.

Más.
"tétet a lehető legmagasabbra lőtték be, ami emberileg lehetséges:

élet vagy halál."
Nekem tetszik, amikor orbán goebbels-i magasságokba emelkedik (vagy pontosabban süllyed). Ő is (goebbels) valami hasonlóval próbálkozott. 'Akarjátok -e a totális háborút?'. Az ilyen végletesen kisarkított alternatívák sosem vezettek jóra, amint azt az idézett, és jól ismert példa is kellőképpen megvilágítja. Másrész fenyegetésként is értelmezhető: 'szavazz rám, vagy megdöglesz'. Az részletkérdés, hogy miben. A putyin emberei esetleg kidobnak egy magasabb épületből, vagy felpróbálsz egy novicsokkal fehérített alsógatyát. Ki tudja? Bármi megeshet. A népek nem biztos, hogy szeretik az efféle fenyegetőzést. Kényelmetlenül érezhetik magukat miatta. Bár akik mostanság itt laknak, nos nem biztos hogy rendelkeznek avval a kognitív fölénnyel, ami felismerhtővé teszi számukra, hogy jelenleg - és ha ez még sokáig így megy, akkor tartósan is - a szopott fasz fröcskölősebbik végén helyezkednek el. Ha érted, hogyan gondolom.

Forestarius Csaba 2024.06.07. 14:47:26

Hetek óta magyarázom az agyhalott liberocsürhének, hogy a platóspeti story egy simicska2-projekt. Most már nem csak én mondom.

Hont András
·
Amennyiben létezik egy skandináv elemző vagy dél-amerikai történész, aki lelkesen érdeklődik a régiónk iránt, és elmesélik neki, hogy volt egy botrány a magyar államfő körül, amelynek során az őt megválasztó kormánytöbbség is csinálta a tűzijátékot, a miniszterelnök személyesen küldte el a selyemzsinórt, a köztársasági elnök pedig megbukott, ám ennek farvizén gyorsan leléptették a közelgő választás kormányzati frontemberét, a volt igazságügyminisztert, az attraktív női politikust (de annyira, hogy még a parlamenti mandátumáról is lemond, noha a 135 másik között simán meghúzódhatott volna csöndben), majd a rákövetkező hónapok médiasztárja, a kormány reménybeli ellenfele a volt igazságügyminiszter addig tökismeretlen, kormányközeli cégekben meglapuló exférje lesz, akkor skandináv elemző, a dél-amerikai történész vagy egy kaukázusi zsurnaliszta ott a távolban biztosan elkezd gondolkodni, hogy a két jelenség (a már szinte nem is emlegetett kegyelmi botrány és Messiás Péter eljövetele) között mi az összefüggés. Magyországon persze senki nem gondolkodik ilyesmin. Még akkor sem, amikor visszaléptetik a bitangerős kormánypárt százmilliókért reklámozott jelöltjét a legfontosabb ellenzéki által betöltött tisztség birtokosával szemben egy mikropárt addig csak közlekedési hobbistának tartott jelöltje javára, aki amúgy a kormányfő távoli rokona. Ugyan, minek ilyesmin agyalni?
A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán. Ha meghal egy római melegbárban egy influenszer: Orbán. Ha izraeliek világszerte értékesítenek egy kémszoftvert: Orbán. Ha kiszivárog egy felvétel, amelyen ellenzékiek egymásközt egymást szapulják, és saját elásatásukról értekeznek: Orbán. De ha van egy ügy, amelyik az első mozzanatától bűzlik, de pillanatnyilag csillapítja a sokéves mellőzöttség miatti keserűséget, az biztosan nem Orbán. Ugyan már, ez konteó! Jóvannakor.
Még egy megjegyzés. A Megváltó maga is elismerte, hogy nemsokkal megváltósága előtt Mészáros Lőrinc cégénél járt állásinterjún. Nekem csak egy kérdésem van, illetve kettő. Mi van, ha azt az állást meg is kapta? És az állás az, amit most látunk?

Forestarius Csaba 2024.06.07. 15:35:57

Hack Péter világosan elmagyarázza, miért nem szabad a rohadék, hazaáruló liberopatkány fajtátátokat a hatalomnak még a közelébe sem engedni.

mandiner.hu/belfold/2024/06/hack-peter-az-ep-valasztasok-tetje-hogy-a-nemzetallamok-nyernek-e-egy-kis-idot-a-megerosodesre

s 2024.06.07. 22:18:04

@Forestarius Csaba: "rohadék, hazaáruló liberopatkány fajtátátokat" Ne tátogjál, hülyegyerek!

Az volt már, hogy szájbahukkantottad a Fekete-tenger langyos hullámain ringatózó csúszós vizibiciklin 5 leváért sírva baszó anyádat? És még ki sem fizetted szegény asszonyt. Hitelbe kúrni külhonban a kifektetés tankönyvi esete. Orbán apád büszke lenne pedig rád, még ha restellené is egy kicsit, ha kiderülne. Hogy anyád az államtitkári gázsit egészítgeti ott. Fogy a lóvé, hogy ott enné meg a rosseb.

Forestarius Csaba 2024.06.08. 09:49:24

Ha jól értelmezem. Nyerésre áll a Fidesz. Nyerésre áll egy volt NER-lovag. Nyerésre áll Orbán távoli rokona. Nincs több kérdésem. Egy kávét kérnék, cukor nélkül...

jaegtoer 2024.06.08. 17:09:12

@Forestarius Csaba: tudjuk. Aki a szavazatszámláló rendszer üzemeltetőit fizeti, az nyer.

taga20 2024.06.08. 18:30:34

@jaegtoer: aki a zenét fizeti:)))

u.i.: a jobbágyok fizetik, a fideszes bűnözők élvezik!

Forestarius Csaba 2024.06.09. 06:55:06

Az emberek úgy vannak ezzel a platóspetivel, hogy ha a vándorcirkusz megáll a faluban, akkor egy páran elmennek megnézni a bohócot. De butapestre már nem utaznak ezért. A Tisza áradása után meg jönni fog az apály. Ezzel meg az a baj, hogy ugyan azt a hordalékot, szemetet hagyja hátra, amit már unalomig ismerünk. A mai Hősök tere atrakció egy valakinek hozott igazán nagy sikert. A semmirekellő, tehetségtelen nagyervinnek. Mert erre a majomra egész pályafutása során nem volt összesen annyi ember kíváncsi, mint most egy nap alatt.....

Forestarius Csaba 2024.06.09. 08:46:37

A mai EP választások tétje, hogy Európa normális fele megálljt tud-é parancsolni a liberalizmus nevű vírus, és a kozmopolitizmus nevű elmebetegség nemzetet, társadalmat, családot, embert romboló szövetségének. Miután a liberalizmus nevű vírus mára már megszállta a nyugati világ mainsream politikai formációit - szociáldemokrácia, kereszténydemokrácia -, így minden perc, minden szavazat számít. Ez a mai szavazás igazi tétje, nem a háború. Aki nem akarja, hogy az életét, a gyerekei, unokái életét, egy szűk gazember elit határozza meg, aki magyar, lengyel, angol, véd stb. polgár akar maradni a saját nemzetállamában, saját maga akar dönteni a sorsáról, aki nem akarja magát alávetni annak a liberoparazita agymenésnek, miszerint nincs más dolga, mit, hogy engedelmes, pofáját befogó szolga legyen a saját hazájában, hogy mindent amit emberinek, normálisnak, értéknek tart, azt alá keljen rendelnie, egy elmebeteg, elszabadult aberrált kisebbség akaratának, aki számára még jelentenek valamit az olyan eszmék, mint demokrácia, egyenlőség, szólás-, és véleménynyilvánítás szabadsága, nemzet, haza, család......
Azoknak a mai napon azokat az erőket kell támogatni, akik felvállalták ezt a küzdelmet. Akik meg akarják szabadítani az emberiséget ettől at aljas, élősködő vírustól. Mert ne feldjük, a vírus gazdatest nélkül elpusztul. Pusztuljon tehát a liberalizmus és a kozmopolitizmus szövetsége. Nem kell egybesült ejurópai államok, nem kellenek illegális migránsok, nem lell LMBTQHTŐTIF, nem kellenek aberráltak, nem kell nyílt társadalom. Ma ennek tudatában kell szavazni Magyarországon is. És aki ezt megérti, annak már csak egy dolgot kell eldöntenie. A Mi Hazánk, vagy a Fidesz mellé tegye az x-et.

Forestarius Csaba 2024.06.09. 10:42:52

Letudtam a szavazást. Hű maradva elveimhez, megtettem amit megkövetelt a haza.

látjátok feleim szümtükkel 2024.06.09. 15:03:33

@Forestarius Csaba:

Háb+! Ma olvastam, hogy Vitézy a jövő évi prájdon talán részt fog venni.
Még mást is írtak, hogy állítólag az info tőle származik, de én ezzel nem poénkodok, mert az nem vicc függetlenül attól, hogy kitől származik. Egyébként meg vannak magánügyei még egy politikusnak is. Mindaddig, amíg az ereszcsatornához nem dörgölődzik.;Đ

Forestarius Csaba 2024.06.09. 20:42:23

Szerintem Fidesz 12 mandátum, Tisza 7 mandátum, Mi Hazánk 1 mandátum, indultak még 3 mandátum. Platóspeti eltüntette a libernyák ellenzéket, Ahogy Simicska anno a Jobbikot.........

Forestarius Csaba 2024.06.09. 22:23:59

Ahogyan még az induláskor elmondtam. Platóspeti a fidesztől minimális szavazót fog elvinni. A libernyák ellenzéket viszont bedarálja. És most ott tartunk, hogy ez van. Gyurcsótány kivételével az összes hazaáruló liberosöpredék megy a szemétdombra. Nem a fidesz ellen szavaztak, hanem az ellenzék ellen. 14 év után az ellenzéki választók meglépték azt, amit két éve makizaj vizionált. Leváltották az ellenzéket. Magyar Péter egy sötét ló. Senki nem tudja melyik irányba indul. De ha jobbra, akkor az a helyzet fog előállni, mint a lengyeleknél. Eltűnik a ballib oldal, és lesz két jobboldali meghatározó párt.

Forestarius Csaba 2024.06.09. 22:24:39

Ja, és vigyázó szemetek Európára vessétek. Mert nagyon úgy néz ki, hogy Európa nem fél.....lásd Ausztria, Fritzland, Franciaország, Spanyolország, Olaszország, stb. Ahogyan írtam. Az utolsó pillanatban vagyunk, hogy megálljt parancsoljunk a liberofasizmusnak, és hál Istennek úgy néz ki, hogy ezt egyre több európai polgár érti meg.

IdomitottFoka 2024.06.10. 10:40:58

@Forestarius Csaba: Hát ez nem jött be. Pedig menő lett volna 21 mandátumból 23-at szerezni. Olyan magyar forgóajtós.

látjátok feleim szümtükkel 2024.06.10. 13:28:11

@Forestarius Csaba:

Látod, még az újraszámlás sem biztos Vitézynek, mert a törvényt olyan szigorúra húzták, hogy az ellenségnek nehogy eszébe jusson iylet kérni. Csak most nem láttak előre, mert rossz volt a jós?
süti beállítások módosítása