He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Rezeda: A nagy provokáció + Szíjjártó a Kossuth Rádió Vasárnapi újság műsorában

2021.06.27. 10:45 guma

Most képzeljük el, midőn álldogál a jámbor magyar kereszténynáci a sorosista Münchenben, és a libsi német rendőr cukkolja őtet, provokálja, ahogyan azt Szijjártó et. előadta nekünk, új dimenzióba, fénytörésbe helyezve mintegy a valóságot. A bajor rendőrök végig a magyar szurkolókat provokálták, mondta szó szerint a futsalos, amiből így első ránézésre az fakad, hogy nagy valószínűséggel a nemzeti ifjak ott imádkozgattak, zsoltárokat énekelgettek békésen a téren, a rendőrök pedig mondták nekik, lendíccsed a karodat náciul, hogy bevihesselek, mongyad, hogy heil, ilyesmi. Mert a bajor rendőrt arra dresszírozták, hogy szemétkedjen a kisebbel, enélkül élete neki nincsen is.

Mondanám, hogy Szijjártó terhelt, de tudjuk úgyis. Ennél sokkal érdekesebb, hogy Csizmadia, cöfös et. előadásában azért van szükség újabb békemenetre, mert a baloldal provokálja őket, amiből kitetszik, hogy a provokáció a kulcsszó. Mindenki, az egész nyüves világ a NER vitézeit provokálja ezek szerint. Ismerjük ezt a típust a kocsmák mélyéről, aki szokás szerint így nyilvánul meg: mit nézel, akarsz valamit, hozzám szóltál, és más hasonló, az utcára hívó jelszavak, ahol aztán vasvellával, férfiasan el lehet intézni a dolgokat, mint az utcai harcos kedves vezető, midőn szintén szabadtéri küzdelemre hívta Goodfriend, amerikai külügyi szóvivőt annak idején, mint emlékezhetünk.

Ezen túl nemzeti láblabda csapatunkat is provokálták – szintén Szijjártó et. gőzölgéseiben – a német-magyar meccs előtt, mert a szent himnusz éneklése közben egy szivárványos zászlót lobogtató ember rohant a gyöpre. Gondolom, a rendőrök bérelték fel, hogy így megalázva nemzetünket aztán az utcáról bevihessenek a fogdára néhány kereszténynáci magyar hazafit. Mindebből kitetszik, nem jött ki valami jól ebből a láblabdás buliból a nemzet. Mióta elkezdődött, azóta tart az artikulálatlan ordítás, a nagyvilág pedig értetlenül figyel, hogy mi az anyám valaga baja van ezeknek, hogy mindenen megsértődnek, mialatt tiszteletet követelnek. Miközben persze folyamatosan hugyoznak bele a zongorába.

Viszont az életük iszonyú. Mint kitetszik, ülnek a keresztény-nemzeti ketrecükben, s ami azon kívül esik, az minden fáj. A nap, hold, csillagok, a tavaszi zápor nyomán a szivárvány, egy nem kellően hazafias zongorafutam, pátosz nélküli verssor, mindezek ingerlik és provokálják őket, minek következtében csak rázzák a rácsokat a ketrecen és vicsorognak. És ez nem elég, a kedves vezető mindezeket most már fizetett hirdetésben magyarázza külföldi lapokban, hogy ő ilyen rácsos Európát szeretne, amitől mi szégyelljük magunkat, hogy egy nyelvet beszélünk ezzel a degenerálttal. A NER immár turbó fokozatba kapcsolt, ha a józanságból volt benne valami szikra, az végleg elveszett, ez már olyan, mint Berlin ostroma, mindennel és mindenkire lőnek.

Vannak belső jelek is, hogy mi várható a tavaszig, a tavasszal és majd utána. Ellenzékieket kezdtek verni, gázpisztollyal fenyegetnek, ezek az esernyős kardozás és a savval riogatás egyenes folytatásai, ezek Szijjártó szavai, mert provokálják a nemzetieket. Az maga a provokáció, hogy más is létezik rajtuk kívül a világon. Itt tartunk momentán valahol, nem épp sehol, az út elején vagy már a végén teljesen. A kocka el van vetve, a Fudannak is megágyaztak, pedig a kedves vezető megígérte, hogy majd lesz népszavazás róla két év múlva. Csak hát, a szavak és tettek diszharmóniája, mint arra föl lett hívva a figyelmünk már rég. Addig provokálja a világ őket, hogy erős felindulásból mindent ellopnak.

Mert innen is lehet nézni a dolgokat, illetve hasznos volna csak innen nézni, csak az bajos. Mert ki törődik azzal, ha a kabátját elszedik, ha amúgy a létezését vonják kétségbe. Hogy megfagy, vagy a nyakát tekerik ki, az a végeredmény felől nézve édesmindegy, de mégsem egészen az. Viszont én a magam részéről a fütyörészést választom, mint provokálási tevékenység. Képzeljük el, ha már maga az, hogy vagyok, irritálja a kereszténynácikat, milyen dühítő lehet a fütyölés, mint libsi ármány. Nem biztos, hogy győzelmes taktika, de ki tudja. Ahogyan Szijjárto et. képeit nézem, s azt, ahogyan dagadnak a fején az erek, hozzá lehet segíteni egy megváltó sztrókhoz. Csak olyan aprócskához, hogy beszélni ne tudjon.

Szerző: Rezeda
Forrás: Rezeda világa

Szijjártó szerint „globális fake news" támadás indult Magyarország ellen

Ma már a nemzetközi politikai vitákat a liberális mainstream a lehető legkevésbé a tények talaján vívja meg, egész egyszerűen, globális fake news támadást indítottak Magyarországgal szemben – reagált a pedofil bűnelkövetőkkel kapcsolatos törvényt ért kritikákra a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott: „mindaz, amit mondanak, hazugság, mindaz amit mondanak, semmilyen összefüggésben nincs azzal a törvénnyel, amelyet a gyermekek védelmének érdekében fogadtunk el".

A magyar gyermekek védelméről szóló törvény kimondja – tette hozzá –, hogy egyrészt meg kell védeni a gyermekeket a pedofiloktól, másrészt a szülők kizárólagos joga a gyermekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése.

Kijelentette: az, amit a liberális mainstream állít erről a törvényről, hogy egyes társadalmi csoportokat diszkriminálna, hazugság.

Azzal összefüggésben, hogy a német-magyar Európa bajnoki futballmérkőzés és az uniós csúcs is részben erről szólt, azt mondta, évek óta világos: a liberális mainstream nem képes elfogadni, hogy Magyarországon a magyar emberek felhatalmazása alapján működő, a nemzeti érdeket első helyre helyező patrióta kormány van, amely „dacára annak, hogy szembemegy a liberális mainstreammel, sikeres".

Hozzátette: három egymást követő parlamenti választást nyertek, a világjárványt megelőzően Európa egyik leggyorsabb gazdasági növekedési ütemét érte el Magyarország, és a pandémiára adott válaszok tekintetében Európában „mind gazdasági, mind egészségügyi szempontból a legsikeresebbnek bizonyult".

Szijjártó Péter szerint „ezt nem képesek elviselni, minden létező törvényünkbe azonnal belekötnek", már akkor, amikor még magyar nyelven sem elérhető a jogszabály, ezzel leleplezik önmagukat, „a támadások egyértelműen politikai alapúak és egyértelműen hazugságon alapulnak".

A külgazdasági és külügyminiszer példátlan incidensnek nevezte, hogy péntekre virradóra egy órán keresztül szivárvány fényfestést vetített az Amnesty International a hágai magyar nagykövetség épületére, mint mondta, „a helyi hatóságok asszisztálása, sőt, támogatása mellett".

Értékelése szerint ez teljesen szembemegy a nemzetközi joggal és a diplomáciai gyakorlattal. A fogadó országnak minden ország nagykövetségét meg kell védenie az inzultusokkal szemben – hangsúlyozta –, hozzátéve, hiába kérték a holland hatóságokat, hogy előzzék meg a történteket, nem tették meg.

A gyermekvédelmi törvénnyel összefüggésben azt mondta: „kikérem magamnak hogy NGO-k, meg ki tudja, ki által finanszírozott, ki tudja, milyen szervezetek neveljék a gyerekemet a szexuális orientációjával kapcsolatban".

Hozzátette: a gyermekei szexuális orientációjával kapcsolatos nevelés az ő dolga, a szülő dolga, sőt, az ő felelőssége és kizárólagos joga. A törvény ezt rögzíti.

Szijjártó Péter szerint már sokszor előfordult, hogy Magyarország az Európai Unió szabályaival összhangban lévő jogszabályt alkotott, de akkor is támadták ezért.

Kitért arra, amit „műveltek a német-magyar futballmérkőzés előtt, miközben mindenki tudja, hogy a történelemben mindig nagyon rosszul sült el, ha politikai ügyeket, ideológiai vitákat a sporttal kevertek össze".

Úgy fogalmazott: hihetetlen volt, hogy ilyen megtörténhet, a 21. században, egy labdarúgó európai mérkőzés előtt „ilyen gátlástalan és gusztustalan politikai botrányt keltettek és Európán belül, egy másik európai országból, Magyarországról érkező szurkolókat folyamatosan provokáltak, miközben zajlott az ideológiai propaganda".

A miniszter a műsorban a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzsről is beszélt. Azt mondta: az első javaslatokat már előterjesztették ezen a héten a kormánynak, és azokat a kabinet el is fogadta. A kutatásfejlesztéssel kapcsolatos beruházások értékhatárát 3 millió euróról 1 millióra csökkentették, már tíz új kutatás-fejlesztési munkahely esetében lehet támogatást igényelni – sorolta a miniszter.

Hozzátette: biztosították az exportfejlesztéshez szükséges rugalmasabb jogszabályokat az Eximbank számára, így újabb, a magyar export fejlesztéséhez szükséges utak nyíltak meg, és a magyar vállalatok külföldi beruházásaihoz szükséges támogatási rendszert is létrehozták, valamint a munkavállalással kapcsolatos szabályokat is könnyítették, hogy még több munkahelyet hozhassanak létre.

Forrás: MTI

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr616605896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

látjátok feleim szümtükkel 2021.06.27. 11:27:57

Amikor olvastam a hírt azonnal elképzeltem a bajor rendőrt és a magyar szurkolót, azóta röhögök. Nem a rendőrön.

Egyébként ilyen melegben nem illik provokálni szegény jobboldali nerhívőket, mert melegben jobban megy vagy jön(?) az agyvérzés.

Ráadásul Matolcsy is megprovokálta a kormányt, mert azt javasolta, felezzék meg az állami beruházásokat, hogy tartani tudják a 3 %-ot. No, kell ez a sok nehavernak ilyen forróságban? Még egy jó jacht, és egy tengerparti kanalasvilla sem tudja lehűteni a hirtelen ijedséget. Talán valami esős részen egy jó ereszcsatorna hűsítené a fejüket.

habakuk000 2021.06.27. 13:59:01

@látjátok feleim szümtükkel: www.portfolio.hu/befektetes/20210627/zsiday-az-elmult-evekben-is-siman-6-7-szazalek-inflacio-lehetett-magyarorszagon-489934

Szerintem Matolcsynak elmúltak a vörös pattanásai a fenekéről a sok jóga miatt, így alkalmatlan lett a jegybank vezetésére.

A tojásfejű külügyminiszternek állítólag nagy a munkabírása, ennyi ésszel ami neki van nyugodtan elirányítgathatja az MNB-t is. Ha a forint meglódul, majd beinti a lest.

guma 2021.06.27. 18:34:22

@látjátok feleim szümtükkel:

valahogy így! :D
szerintem a magyar rendőrök majd kedvesek lesznek velük...

@habakuk000:

nagyon jól mutatna abban a beosztásban.
süti beállítások módosítása