He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A NER kedvenc magángépe gondoskodik a vírus utánpótlásról???

2020.11.26. 03:43 guma

Az országunk határai le vannak zárva - de nem mindenki számára

Luxus embereink ide, oda röpködve fertőznek országokban, itthon pedig a kontakt keresést mellőzve, segítségükkel, megint megállíthatatlan a vírus terjedése?

Az Átlátszó cikkéből kiderül, hogy a nyári útjainál kevesebbet tartózkodott a magánrepülő Szíjj László luxusjachtjával egy helyen. Nézzük az úti célokat:

  • Szeptemberben Zürichbe mindössze egy röpke napra ruccant át a gép, de Nizzában például háromszor is megfordult.
  • Bordeaux-ban közel egy napot volt, október 16-án.
  • Rijekába november 10-én jutott el, itt parkol a Lady Mrd, Szíjj luxusjachtja, amelyen Szijjártó Péter vakációzott.
  • Velencében egy teljes napot töltött, november 11-től 12-ig, aztán
  • Berlinbe repült 12-én, ahol jelenleg is tartózkodik.

Szerintem kicsit sem magánügy, mert a korábbi években, a repülőgép, idén nyáron is többször tartózkodott egy helyszínen Szíjj László luxusjachtjával - amit kormánytagok is szeretnek használni, épp úgy mint a repülőt...

A Népszava írta meg, hogy összesen 256 millió forintot költöttek az adófizetők pénzéből 2019 év elejétől idén szeptemberig Orbán Viktor miniszterelnök és stábjának utazásaira. Orbán egyébként ez idő alatt 55 alkalommal utazott külföldre. 

Ha tehát kiszámoljuk, Orbán átlagosan több mint 4,6 milliót költött el egy-egy utazásra.

Orbán a tisztességes magyar emberektől sajnálja a rendes fizetést. Sajnálja az ingyenes koronavírus-teszteket. A nyugdíjasokat, a tanárokat, az egészségügyi dolgozókat nem becsüli meg. 

Ez azért érdekes, mert a polgárokat arra kérték, hogy menjenek a Balatonra ami szinte a tulajdona lett pár embernek, ezért is (termeljék ott nekik a maradék forintjaikkal a nyereségüket, ezért se, ill.), ne csavarogjanak a járvány alatt a világban - nekik viszont a hazai viszonyok lepukkant és drága világa unalmas. Tehát megállás nélkül, ősszel is repkednek a luxus gépeken luxus világba, hogy a bezsebelt forintoknak helyet találjanak, üzleteljenek?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr5216302052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása