He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Ismered magad? :-)

2020.09.27. 07:45 guma

Válassz egy emblémát, és nézd meg, mit árul el a személyiségedről!

Különös, de néha egyetlen tárgy, vagy akár egy fotó is furcsa érzéseket ébreszthet bennünk. Sokszor épp az első megérzés árulhat el rengeteg érdekességet a személyiségünkről, és most épp egy ilyen játékra invitálunk. Nézd meg az alábbi képeket, hallgass a belső sugallatodra, és válaszd ki, melyik tetszik a legjobban. Aztán olvass tovább, és derítsd ki, mit árul el ez a döntés rólad!

Ha az első képet választottad

Nagyon ambíciózus típus vagy, és szereted, ha vannak céljaid. Emiatt folyton arra törekedsz, hogy te legyél a legjobb, komolyabb munkákban és egyszerű társasjátékozásban egyaránt. Mindig keményen dolgozol, de nem a pénz iránti vágy hajt, hanem az, hogy valami fontosat alkoss az életben. Noha ez jelentős szerepet tölt be a mindennapjaidban, a közeli barátaidról, szeretteidről sosem feledkezel meg. Amikor szerelmes leszel valakibe, az teljesen őszinte, de ha megbántanak, képes vagy erőt venni magadon, és nem omlassz össze.

Ha a második kép tetszett leginkább

Illedelmes személyiség vagy, aki számára nagyon fontos, hogy a szeretteire mindig oda tudjon figyelni. Egyáltalán nem bánod, ha felelősséget kell vállalnod valakiért vagy valamiért, mert 100%-ig hiszel az őszinte kapcsolatok erejében. Mivel pozitív hozzáállásod van, a környezeted nagyon gyorsan megbízik benned, és valószínűleg már észrevetted, de könnyedén meg is nyílnak előtted. Az emberek szeretnek veled beszélgetni, mert vidám vagy, és mindig akadnak izgalmas történetek a tarsolyodban.

Ha a harmadik képre esett a választásod

Bizonyos értelemben véve introvertált személyiséged van, hiszen beszéd helyett inkább a gondolatokat helyezed előtérbe. Ha támad egy ötleted, biztos, hogy többször végigmész rajta, és alaposan kidolgozod a terveidet. Könnyen kijössz azokkal az emberekkel, akik hozzád hasonlóan szeretnek elmélkedni, és nyitottak az új, ismeretlen dolgok iránt. Semmilyen területen sem lehetne téged felszínesnek nevezni, és mindig igyekszel úgy cselekedni, ahogy jónak véled - akkor is, ha a társadalom jelentős része nem ért egyet veled.

Ha a negyedik kép tetszik

Különleges lelked van, hiszen teljesen egyedi a személyiséged. Szinte lehetetlen még egy olyan embert találni, aki hasonlítana hozzád. Nagyon erősek a megérzéseid, és emiatt talán kissé különcnek tűnhetsz. Ez az oka annak, hogy a környezeted sokszor nem tud megérteni, és ezt olykor nehezen éled meg, hiszen valójában meglehetősen érzékeny lelked van. Igényled a saját teret, hogy egyedül lehess, hiszen ekkor bontakozik ki leginkább a kreatív oldalad. Egyike vagy azoknak az embereknek, akik képesek az élet sötét és vidám oldalát is meglátni.

Ha az ötödik képet választottad

"Majd én megoldom egyedül" - ez akár az életmottód is lehetne, annyi biztos. Nagyon független személy vagy, és jöhet bármilyen nehéz szituáció, mindig képes vagy megoldani egyedül, segítség nélkül. Ezt a környezeted nagyon tiszteli benned. Képes vagy arra, hogy erős maradj, és támogasd a szeretteidet azzal, hogy biztos pontként állsz az életükben. Te aztán tudod, mire vágysz az élettől, és nem is félsz szembeszállni a bonyodalmakkal, hogy megszerezd magadnak. Az egyetlen, amire igazán szükséged van másoktól, az az őszinteség. Ezt elvárod, hiszen te is nyílt vagy a kapcsolataidban, és nem is kérsz cserébe mást, csak ugyanezt.

Ha a hatodik fotó nyerte el a tetszésedet

Természetednél fogva nagyon vidám személyiség vagy. Számodra megszokott, hogy nem idegeskedsz, hanem mindig harmóniában vagy a környezeteddel. Nagyon spontán vagy, és lelkes; ha valaki kitalál egy izgalmas programot, biztos, hogy te elsőként egyezel bele. Minden nagyon érdekel, és könnyen fel is lehet kelteni az érdeklődésed, épp ezért addig nem nyugszol, míg ki nem deríted, amire kíváncsi vagy. Ezek mellett a tetteiddel gyakran megleped az embereket, ők mégis így fogadnak el téged. Sose változz meg!

Ha a hetedik kép áll hozzád a legközelebb

Nagyon együttérző vagy, bárki mesél neked valamit, te mindig képes vagy beleélni magad a helyzetébe. Sosem ítélkezel, de mindig meghallgatod az embereket. Úgy véled, mindenkinek megvan a saját életútja, és te képes vagy elfogadni, hogy mindenki egy kicsit másmilyen. Az emberek szinte csodálkoznak, hogy mennyire kiegyensúlyozott és nyugodt vagy, szinte sosem zaklatod fel magad. Szeretsz másokkal sok időt tölteni, de mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy a saját utadat járd be.

Ha a nyolcadik kép a kedvenced

Könnyen alakítasz ki kapcsolatot másokkal, épp ezért rengeteg közeli barátod van, akiket szeretsz boldoggá tenni. Az aurád szinte ragyog, hiszen mindig olyan kedves vagy az emberekkel. Nem csoda, hogy jól érzik magukat a társaságodban! Minden nap elgondolkodsz azon, hogyan lehetnél még ennél is jobb ember, és próbálsz minél érdekesebb, lelkesebb maradni. Olyan személyiség vagy, aki nagyon igényli a szeretetet, talán jobban, mint bárki más. Épp ezért sokszor előfordul,h ogy olyan embert szeretsz, aki ezt nem képes viszonozni.

Ha a kilencedik fotóra esett a választásod

Szeretsz úgy tekinteni az életedre, hogy az egy ajándék volt. Igyekszel minél többet megtenni, és élsz is a lehetőségeiddel. Emiatt nagyon büszke vagy arra, amit sikerül elérned, de ugyanakkor mindig megosztod ezt a boldogságot a szeretteiddel is. Nagyon reális világnézeted van, de ettől függetlenül próbálsz optimista maradni, és úgy tekinteni a pohárra, hogy az félig tele van. Pontosan tudod, hogy az élet túl rövid, ezért hamar megbocsátasz, igyekszel tanulni, és fejleszteni saját magadat.

https://www.bien.hu/egeszseg-es-eletmod/lelki-harmonia/valassz-emblemat-nezd-meg-arul-szemelyisegedrol/148340?utm_source=Hirkereso.hu&utm_medium=promoted_article&utm_campaign=Hirkereso&utm_content=148340

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr3415729434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgdé 2020.09.28. 00:52:07

Az 1. Gondolkodóba ejtett jött még a 9., s icipicit felmerült még a 3.

S a szövegek alapján is tulajdonképpen kb. ugyanez lenne a sorrend. Már ha leszámítom, hogy minden ábrának csak jó oldala van a jellemzés alapján. :D

Kár, hogy még így sem hiszek ezekben. ;)

guma 2020.09.28. 21:01:50

@mgdé: :-D
.
hóhó! ne becsüld le azt a játékot, amitől mindig jó ember lehetsz. :-)))
süti beállítások módosítása