He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

Víz, tűz, levegő vagy föld jegy vagy? Ezt árulja el rólad!

2020.08.10. 04:30 guma

Tűz, víz, föld vagy levegő jegy vagy? Érdekes dolgokat árul el rólad!

Mind a négy elembe három csillagjegy kerül, és ez alapján sokat megtudhatsz saját magadról is.

Aki egy kicsit is jártas az ezotériában, már biztosan sokat olvasott arról, mi jellemzi a horoszkópját vagy éppen az aszcendensét. Hiszen az, hogy az évnek melyik hónapjában, azon belül pedig melyik napján születtél, a személyiségedrőlis elárulhat bizonyos dolgokat. Legutóbb például egy cikkben annak jártunk utána, melyik az az 5 csillagjegy, akinek egy kicsit jobban oda kellene figyelnie a távolságtartásra a kapcsolatán belül:

De az is elárul pár dolgot rólad, hogy a négy nagy elem (tűz, víz, levegő és föld) közül melyikbe tartozol. Hiszen egészen más vonások jellemeznek egy víz jegyű személyt, akinek mindene a romantika, szemben például egy tűz jegyűvel, aki állandóan az újdonságokat keresi. Ez pedig egy közös párkapcsolatra is kihatással van!

Tűz jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Ez a három jegy méltán híres versenyszelleméről és energikus életviteléről. A tűz jegyek jellemzője, hogy szenvedélyesek, impulzívak, és rendkívül szociálisak. Általában őket találod meg a társaság középpontjában, mert imádnak beszélni, és ritkán jönnek zavarban a figyelemtől. Párkapcsolataik izgalmasak és szenvedélyesek, de ugyanakkor nagyon hamar kialudhat részükről a láng, ezért elsősorban inkább a rövid távú kapcsolatok jellemzőek rájuk. Egy helyben nem sokáig maradnak, mert rövid időn belül unatkozni kezdenek, és az, hogy egy hétvégét otthon töltsenek egyedül, számukra elképzelhetetlen! Ami a munkájukat illeti, szintén szükségük van a változatosságra, a feladatokban pedig szeretik átvenni az irányítást, hiszen született vezetők.

Föld jegyek: Bika, Szűz, Bak

Ezek a jegyek nem szívesen kapkodják el a dolgaikat, sőt, jobb szeretik, ha minden lassabb tempóban halad. Erről az tehet, hogy racionálisak, ezért mielőtt döntést hoznak, inkább minden eshetőséget átvesznek magukban. Noha hajlamosak lehetnek a makacsságra, és ritkán fogadják meg a tanácsokat, ettől függetlenül nagyon ragaszkodnak a barátaikhoz és családtagjaikhoz. A föld jegyek jellemzője, hogy imádják az élet szépségeit: a jó kajákat, művészeteket, zenét. Ez képes feltölteni a kreativitásukat, ezért a többségük ilyen téren épít karriert is. Párkapcsolatukban nagyon lojálisak, és általában egy életre keresnek partnert. Nem jellemző rájuk a csapongás, sem pedig a rövid távú kapcsolatok.

Levegő jegyek: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

A levegő jegyek tele vannak nagy gondolatokkal, és szuper kommunikációs készségeiknek köszönhetően ezt meg is tudják osztani a nagyvilággal. Intellektuálisak, és általában inkább az eszükre hallgatnak a döntések meghozatalánál az érzelmek helyett. Velük biztosan jókat lehet beszélgetni, mert nincs olyan téma, amiről ne lenne véleményük, ezért találnak általában karriert maguknak a kommunikáció világában. Ami a párkapcsolataikat illeti, nekik mindennél fontosabb, hogy olyan partnert találjanak, aki szintén nyitott a világ nagy dolgaira, mert az intellektuális kötődés nélkül csak rövid ideig érzik jól magukat. A tűz jegyek magabiztossága általában nagyon vonzó a levegő jegyek számára, így egyébként elég gyakori, hogy ez a két típus egymásra talál!

Víz jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A víz jegyek jellemzője, hogy rendkívül érzelmesek, és életükben minden e körül forog. Romantikus lelkek, akik hisznek a Nagy Ő-ben, imádják a megható történeteket, és rendkívül álmodozóak; utóbbi miatt sokszor teljesen belefeledkeznek saját álomvilágukba. Sosem az eszükre hallgatnak, mindig inkább a szívükre, még ha emiatt pórul is járhatnak. Megérzéseik nagyon erősek, szinte mindig bejön, amit mondanak, ezért érdemes az intuíciókra hallgatniuk. A szerelemben és a barátságban is nagyon jó partnerek, mindig lehet rájuk számítani, és tesznek azért, hogy sose érezd magad egyedül. Nem véletlen, hogy ezek a kapcsolatok hosszú távra szólnak!

https://www.joy.hu/negy-elem-viz-tuz-levego-fold-jegyek-jellemzoi-129870?utm_medium=hirkereso

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr9515974344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása