He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Így neveld a sárkányodat

2019.12.24. 06:15 guma

A történet a vikingek világában, a Hibbant szigeten játszódik, ahol ezeknek a kemény legényeknek minden egyes nap vad és félelmetes sárkányokkal kell megküzdeniük. A főszereplő Hablaty kicsit szerencsétlenebb, mint a korabeliek, ezért nem is engedik harcolni. Titokban ám egy olyan szerkezetet alkot, amivel sikerül a sziget leggyorsabb sárkányát elfognia. Egyre közelebb merészkedik a sárkányhoz, és szép lassan rájön, hogy semmi oka nincs félni tőle. Megpróbálja a többieknek is bebizonyítani, hogy Fogatlan és a sárkányok nem ellenségek, viszont ez nem lesz egyszerű feladat.Képtalálat a következőre: „Így neveld a sárkányodat”

A vikingek miután rájöttek, hogy a sárkányok nem az ellenségeik nagy békességben élnek együtt velük a Hibbant-szigeten. Amíg Astrid, Takonypóc és a többi fiatal a sárkányok versenyzésével ütik el az időt, Hablaty, Fogatlan hátán fedezi fel a nagyvilágot. Útjuk során találnak egy helyet, ahol még idomítatlan sárkányok élnek, és megismerik Drákót, aki gonosz dolgokra veszi rá a sárkányokat. Hablaty vele kapcsolatban különös titkokat derít ki, így igazán veszélyes helyzetbe keveredik.

A következő rész, egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát..

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1815269606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása