He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Levél a Kremlbe (1970) 16+

2019.03.17. 07:57 guma

Volt egyszer egy szigorúan titkos levél, amit a CIA küldött a Kremlbe. Arról biztosították benne Moszkvát, hogy bízhatnak Amerika segítségében, ha Kína atomfegyverhez jut. Ám miután a politikai felállás megváltozott, egy csapat válogatott amerikai ügynök indul útnak. A feladatuk: bármi áron vissza kell szerezniük a levelet, nehogy a kínaiak kezébe jusson. Az oroszok azonban felkészültek a fogadásukra, s a saját titkosszolgálatukon belüli véres leszámolás feláldozandó figuráiként bánnak velük. S egy kém számára alapszabály, hogy sohasem bízhat meg egy másik kémben, még ha látszólag egy oldalon áll is vele...   éven felülieknek! Ha nem vagy 16 éves, kérlek ne lépj tovább.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2014636096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása