He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Dili-vízió (1991)

2019.01.25. 07:56 guma

A szókimondó Sweet, miután majdnem kirabolják, a kocsija dugóba kerül és lekési a reggeli adást, dühében a kaszinóban próbál szerencsét és megnyeri a jackpot-ot: másfél millió dollárt. De ebben a pillanatban a fejére esik egy kétbalkezes betörő, Sweet pedig kómába esik. Két év után, mikor magához tér, úgy érzi, teljesen meggárgyult: Nelson Mandela az elnök, körülötte pedig egy fekete kisfiú tüsténkedik, aki következetesen "Dzsinnek" szólítja.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2714019914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2019.01.25. 13:39:48

szörföztem a tv-n unalmas perceimben és elkeveredtem a vv világába az egyik nap...

meghökkentem, mennyire, számomra ismeretlen "mulató" nótákat fújnak részegen, valamint a hiszti és a "bölcsesség" magas foka sem igazán volt számomra ismert eddig.
volt szó egy előző vv szereplő látogatásról, akinek létezéséről (igaz azt a szériát sem követtem...) szintén fogalmam sem volt.
majd elém került az indexen a műsoról szóló poszt ahol több száz fő kommentel!
na itt jöttem rá - nem e világra való vagyok.
süti beállítások módosítása