He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Görbe tükörben a szexualitásunk: Andrea Kriston at TED

2017.06.09. 08:00 guma

Biológia-testnevelés szakos tanárként diplomázott, majd elvégezte a TF-et. A Kriston Intim Torna módszerének kialakítója és trénere. 26 éve döntöget tabukat, ennyi ideje foglalkozik intimtornával. Olyan területtel, amelyről, mint mondja, nemcsak beszélni nem szokás, hanem gyakran még az arról való gondolkodást is kerülik. Szakértő és kutatói munkája mellett a Női Egészségműhely vezetője, trénereket képez itthon és a határokon túl is, több könyve jelent meg.

Vallja, hogy sokkal jobb belenézni a tükörbe, bármilyen fájdalmas is, mint menekülni a "valóságunk" elől. "Felnőttként visszatekintve az átélt nehézségekre, megnyugváshoz, az életünk nagyobb elfogadásához, a korábbiakhoz képest szempontváltáshoz segít. Ugyanakkor a félelemeink megfogalmazása segít erőt meríteni az előttünk álló akadályok leküzdéséhez. Mi nők sok bátorítást adhatunk egymásnak, ami megértésből, a valóságra való rábólintásból fakad. Olyan a női lét, mint egy akadálypálya. Jó, ha tovább tudunk jutni azokon. Ezek látása adja a változás lehetőségét az életben. Mi nők foghatjuk egymás kezét, hogy sikerüljön"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr512549977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása