He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Dupla vagy minden

2017.01.16. 08:01 guma

Néha csak 30 nap az élet, legalábbis Joe-nak ennyi jutott, miután orvosa közölte vele, hogy agydaganata van, amit egy hónapon belül meg kell operálni. Ennek, no meg az otthon történteknek a hatására Joe rövid habozás után felpakolja a motyóját, és útnak indul élete legnagyobb kalandja felé: kimegy a lovira, hogy megtegye 1 dolláros tétjét. Óriási malaca van: nyer 4000 dollárt, és ahogy az lenni szokott a pénz mellé rögtön elnyeri a dögös Hush kitüntető figyelmét. Hush megszállott hazárdjátékos, akire beton-kemény napok várnak a hitelező helyi maffiózók jóvoltából. Ebben a szorult helyzetben pedig ugyancsak kapóra jön a hölgynek Joe és a férfi lakókocsija.

Joe, Billy Connolly, Hush Mason, Sharon Stone, Elton Gil Bellows, Vivien, Jurnee Smollett. George, Ian Holm

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1312090915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása