He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Varázslatos könyvesbolt nyílt Romániában

2015.07.01. 08:01 guma

carousel-of-light-library-bucharest-16

"A Carousel of Light", egy monumentális XIX századi épület, átalakítva is csodálatos építészeti gyöngyszem lett. Bukarest szívében, hosszú élénk utcán található, amely egy olyan terület, ahol kávézók és kocsmák sora van. Körülveszi ez a bohém negyed az épületet, ahol megtalálható még a hagyományos és luxus ruházati üzlet is, de ez a könyvesbolt biztosan illeszkedik az innovatív és elegáns stílushoz is.

A könyvesboltban van 6 emelet, ahol megtalálható több mint 10.000 könyv, 5000 album és DVD-ket. Van itt egy bisztró, a legfelső emeleten, és a multimédiás alagsor mellett található még egy első emeleti galéria is, ahol a modern művészet kapott helyet. Ez a tér ad otthont számos kulturális eseménynek és koncertnek is.

További info:  Facebook

 

submission form

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr387413140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2015.07.01. 21:47:46

Románia?????? Hihetetlen!
süti beállítások módosítása