He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Az életet kilenc paróka "jelenti"...

2015.04.24. 08:05 guma

Sophie huszonegy éves, életvidám lány. Alig kezdi el az egyetemi tanulmányait, amikor az élete fenekestül felfordul, rákbetegséget diagnosztizálnak nála. A megrázkodtatást követően Sophie úgy dönt, hogy az életet választja, az álmait, a boldogságot, a szerelmet. Nem várja meg, hogy a kemoterápiás kezeléstől kihulljon a haja, önmaga leborotválja azt, majd kilenc különböző színű és fazonú parókával fejezi ki a hangulatait. Az orvosi kezelések mellett a kilenc új személyisége esténként beleveti magát az életbe.

Lány kilenc parókával

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr67170757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

húzzad neki shakespeare 2015.04.24. 12:50:13

Jó kis blog, gyakrabban fogok rákukkintani.

Horizont 2015.04.26. 06:22:27

@huzzadneki shakespeare:
Köszönjük szépen, nagyon örülünk a dicséretnek,bár ezt csak a mi @gumánk és @miről van itt nagybaszO érdemli meg fantasztikus dolgokat tudnak összehozni.
süti beállítások módosítása