He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

II. világháború zárt ajtók mögött - 1- rész : Sztálin a nácik és a nyugat

2011.11.28. 08:25 guma

Hátha elkerülte a figyelmeteket ez a BBC dokumentumfilm sorozat. Most nézd. Tulajdonképpen a befejező résznél hangzik el egy számomra kulcs mondat : a közvélemény ne tudja... Ez az ami ma is mindent mozgat : a lényeget ne tudd!

Sztálin (Aleksei Petrenko) - a Szovjetunió tejhatalmú diktátora - kíméletlen zsarnok volt, aki emberek millióinak haláláért volt felelős. Ennek ellenére, elképesztő kapcsolatokkal rendelkezett a második világháború alatt. Elsősorban nem csak a nagy demokráciák vezetőire gondolunk itt, mint például Franklin Roosevelt (Bob Gunton) vagy Winston Churchill (Paul Humpoletz), de Hitlerrel és a nácikkal is igen közeli kapcsolatokat ápolt. Most végre, a televíziózás történetében először titkos beszélgetéseket hallgathatunk meg és soha nem látott felvételeket nézhetünk meg, amik végre teljes képet adhatnak a négy nagy vezető (Churchill, Sztálin, Roosevelt és Hitler) valódi szándékairól, személyiségükről, illetve motivációikról. Végre megérthetjük, hogy a találkozók amiket tartottak, illetve a döntések amiket hoztak, hogyan alakították a múlt és a jelenkor történelmét. "A BBC ismét magasra rakja a mércét! Titkos felvételek, titkos beszélgetések!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr133357828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása