He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

apokalipszis

2011.11.26. 19:35 guma

Felfoghatatlan! Amikor az ember élete semmivé válik... (A "nationál geograpich"-kon megy most (11 hó 14-én) pont ez a rész amivel a fiúkat kicsit kiborítottam. Ismerősöm a filmsorozat miatt küldött ennyi háborús linket, mert ezelőtt sosem volt köztünk ez téma. De a filmet nézte és nagyon kiborult... Nem vitázom újra rajta, hiszen a mai nap is játszották azt a részt is : Apokalipszis: a második világháború (dok. sor., 6. rész) - Pokol,  ebben benne van az amiért nem tudom ki mikor mivel miért mossa az agyam... Az igazságot sem tudom, mert lehet valakinek ilyen mocskos agya, - mint világunk mutatja, bizonyítja - hogy ez is csak piszkos pr fogása egyik, másik oldalnak...)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr323356872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tokmányos 2011.11.27. 15:23:48

Szia! Nem néztem meg a filmeket. (Bekandikáltam,pár másodpercre csak. Nekem ennyi is elég) " Pokol, ebben benne van az, amiért nem tudom ki, mikor, mivel, miért mossa az agyam... Az igazságot sem tudom, mert lehet valakinek ilyen mocskos agya, - mint világunk mutatja, bizonyítja - hogy ez is csak piszkos pr fogása egyik, másik oldalnak...)" Nagyon okosak ezek a gondolataid!
süti beállítások módosítása