He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

agyament férfiak, rendeletek... :)

2011.09.30. 14:57 guma

 még van amit el is fogadok, na de urak valóban ez fogja az országokat csúcsra járatni, vagy azért törvényhozok, hogy saját szerepüket örökítsék meg, tegyék emlékezetesé az utókornak. Pl "keleten", lehet képviselő, ám autót nem vezethet nő - mert ha elkapják még az életébe is kerülhet!

Közel-Kelet: tilos a Valentin-nap és a nyugati hajviselet

A közel-keleti országok általában élesen szembehelyezkednek a nyugati kultúrával, dekadensnek és károsnak tartják azt, terjedését pedig próbálják megfékezni. Irán többek között ezért is tiltotta be a nyugati hajviseletet, a rendelet szerint tiltólistás az elöl rövid, hátul pedig hosszú haj, a lófarok, valamint a felállított férfifrizura. Szaúd-Arábia pedig hasonló okok miatt tiltotta be a Valentin-napot, a helyi ideológia szerint ugyanis az sérti a muszlim hitet. Azért, hogy titokban se árulhassanak az üzletekben e célból termékeket, és senki ne ünnepelhesse, a kormány elrendelte, hogy a virágárusok és az ajándékboltosok a nevezett nap környékén távolítsanak el minden pirosat üzleteikből, valamint minden olyan tárgyat, mely a romantika szimbóluma lehet. Teljes mértékben nem sikerült azonban visszaszorítani a február 14-ei őrületet, a rendeletnek köszönhetően ugyanis az országban megkezdték virágzásukat a Valentin-napi feketepiacok.

Oroszország: nem lehet emósnak öltözni

Az emósok stílusát sokan nem kedvelik, azonban más, ha ezt egy szülő nyilvánítja ki gyermeke felé, és megint más, ha a teljes kormányzat szánja rá magát egy nevelő szándékúnak tartott lépésre. Az orosz kormány a tinédzserek között gyakori öngyilkosságok számát szerette volna visszaszorítani azon intézkedésével, mellyel az emódivatnak próbált korlátokat szabni. A stílust ugyanis az oroszok veszélyesnek tartják a nemzeti stabilitásra nézve, valamint olyan negatív ideológiának, mely a depresszióval, a társadalmi kirekesztettséggel és az öngyilkossággal párosul.

Mindennek köszönhetően betiltották a hasonló ruházat viselését az állami iskolákban és a kormányzati épületekben. A veszélyes trendet, mellyel egy kalap alá veszik a gót stílus követőit is, így azonosítják: 12 és 16 év közötti fiatalok fekete vagy rózsaszín öltözetben, festett körmökkel, piercingekkel, valamint fekete hajjal, mely a fél arcot eltakarja.

Ausztrália: tilos kis mellel pornót forgatni

Barnaby Joyce és Guy Barnett ausztrál szenátorok szerint egy felnőtt nő, akinek kis melle van, a gyakorlatban nem is létezhet, legalábbis azon kampányuk szerint, mely a kis mellű szereplők pornófilmekben való megjelenését tiltja. Véleményük szerint ugyanis egy olyan férfi, aki a méret tekintetében a kisebbet kedveli, titokban a gyermekpornográfiához vonzódik.

A szenátorok által életre hívott rendelet miatt számos olyan felnőtt filmet kivontak a forgalomból, melyben a színésznők melle túl kicsi volt, mondván, ez alapján túl fiatalnak, még 18 évesnek sem tűntek. Míg a rendelet kiötlői szerint a hasonló filmekkel a pedofília terjedését segítik elő, ellenzői úgy vélik, ezzel egyrészt a kis mellű nőket diszkriminálják, másrészt az, hogy valaki a kicsit szereti, csupán egyéni ízlés kérdése, és nem kellene túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.

Tisztasági regulák, vegyes "ötletek"

A környezet tisztaságáért egyes helyeken a hagyományos szabályozáson túl olykor különös figyelmet szentelnek a higiéniának. Szingapúrban például pénzbírság jár, ha valaki nem használja a vízöblítést egy nyilvános WC-ben, Svájcban viszont úgy tartják, a nyugalom megzavarását eredményezheti, ezért este tíz után tilos lehúzni.

A szingapúriak megtiltották az utcai rágógumi-árusítást, hogy csökkentsék a járdára pöckölt ragacsok előfordulását. Igyekeztek biztosra menni, ugyanis a rágóköpködés mellett az egyszerű köpet földön való elhelyezését is betiltották. Kínában is hasonlóan jártak el, mivel a pekingi utcákon az utóbbi időben túlságosan gyakorivá vált a köpködés - amit egyébként a szükséges élettani funkciók közé sorolnak -, egy ideje pénzbüntetés jár érte.

Pennsylvaniában az otthoni háztartásokba is betört a jog: tisztasági rendelet mondja ki, hogy a lakások takarítása megfelelően alapos és körültekintő legyen, ezért tilos az összegyűlt szemetet a szőnyeg alá söpörni.

A személyes higiénia törvényi szabályozása sem marad el: Athénban a vezető a jogosítványával fizethet, ha a közlekedési rendőr nem tartja megfelelően ápoltnak, vagy toprongyosnak ítéli az öltözetét. Hasonló okokból született a Kentucky állambeli évi egy kötelező fürdést előíró jogszabály is.

Csóktilalmat vezettek be Franciaországban, kifejezetten a vasútvonalak környékére amiatt, hogy az óvatlan szerelmesek kevésbé koncentráltak az elsuhanó szerelvényekre, és könnyen elgázolták őket. Meglepően sok amerikai államban tiltják a nadrágon keresztül felismerhető erekciót, és még több helyen az orális szexet. Michiganben az autós szex is büntetendő, kivéve, ha az saját telken történik.

forrás : femina.hu/terasz/

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr83266840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 16:48:48

hiába beszél az ember, hogy ne, de hát ha már mégis kopipasztézel, legalább a reklám linkeket és üres galériakódokat ne emeld át ide :)

ha megjelölsz egy forrást akkor azt linkkel tedd, és vagy fődomainre mutasson, vagy ha már nem fődomainre mutat, akkor a konkrét tartalomra mutasson.

guma 2011.09.30. 17:54:38

@¦卍®Ξ™: uram! :)
elnézést. :DDD nem gondolkodtam, mert eimalban kaptam, és valóban csak bemásoltam gyorsan.

(semmit nem ellenőriztem, csak kicsit röhögtem rajta és tálaltam nektek.)

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 17:59:55

@guma: az emailból is átveszed a formázásokat, hivatkozásokat ha kopipasztézol. :)

guma 2011.09.30. 18:02:23

@¦卍®Ξ™: :)
itt mit kellett volna törölni vagy átalakítani?
előre is kösz a felvilágosítást.

Horizont 2011.09.30. 18:15:32

Megmondom őszintén nekem ez a napi 3-4 poszt már meghaladja az akármimet:)))))Vagy csak túl lassú vagyok??:)

guma 2011.09.30. 18:25:41

@Horizont: nem vagy:)

nekem is sok a sok! de a levelekkel nem birom az iramot. DDDD
már gondolkoztam, hogy belenézés (mert igazán mostanában megnézni sem tudom, csak a "célzott" személyekét!) helyett kitörlök vagy 200-300-at, itt meg valóban leállítom magam. DDDDDDD

Horizont 2011.09.30. 18:56:15

@guma: Akinek ilyen kiterjedt internetes baráti köre van akik agyonbombáznak.....:)
De ez csak az én véleményem, hogy hatásosabb lenne egy nap egy poszt és annál "beszélgethetnénk" másnap meg a másiknál:) És nem lenne ide oda ugrálás! Szerintem!

guma 2011.09.30. 19:10:52

@Horizont: mintha magam hallanám :DDDDDDDD

sőt én voltam egy időben (aki többször) mondtam ezt aztán nézd meg totál elvetettem a sulykot...
mondtam már, olyan lettem mint az elszabadult ágyúgolyó. de most "stop" üzemmódra kapcsolók :D
(őszintén te megállnád, hogy ne szórd ide???
pedig tudom, hogy nem ez a kuka! DDDDDDDDD)

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 20:52:33

@guma: kiszedni a linkeket, formázásokat galériakódokat, hidden diveket, stb.

naon eccerű a dolog, ki kopipasztézod a cuccot egy texteditorba (pl wordpad vagy notepad) és onnan másolod be ide a szerkesztőbe, ahol megformázod elrendezed a cuccot.
így nem lesz a kód hatvanszor hosszabb a kelleténél, nem másznak el a beillesztések, nem lesz ütközés a formázásokban, olyan lesz a kinézet, amilyennek szeretnéd :)

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 20:56:27

@guma: valaki kényszerít, hogy bepakolj ide mindent amit kapsz emailben, hírlevélben, spamben? :)

szerintem olyan dolgokat amik a neten már fenn vannak, elegendő kommentbe belinkelni, felesleges egy külön post neki.
egyrészt a beszélgetés is könnyebb és nem fogsz olyan kérdésre válaszolni egy postnál amit három másik posttal előbbi hozzászólásban kérdeztek. mert a napi öt-hat postodban az ugrálás miatt eltévedsz :)
másrészt könnyebb követni a tartalmat is.
a kevesebb néha több és használhatóbb, emészthetőbb :)
süti beállítások módosítása