He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Bolond hangulatom van.....

2011.07.24. 19:35 neccharisnyás útonálló (törölt)

... legyen nektek is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr423094346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

guma 2011.07.24. 21:22:49

hé, Necc! DDDDDD
hol a zene???

iszonyú baj lehet, ha karácsony és állat videóval kopogsz.
:)))

nem is igen emlékszem ilyenre tőled. DDDDDDD

Donna (Cara)mba 2011.07.25. 07:54:38

@guma: Szia Necc! Mi zavarta meg a szokásos életritmusod?;-)

Mingyán pletykálkodni fogunk Rólad...
A zijjen tünetek határozottan kellemes bolondériára utalnak:)

Küggyé' nekem is egy pakkot ebből a bolondériából, kéééérleeek....mert megesz az irigység:-))))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.07.25. 15:12:35

@Donna (Cara)mba: @guma: Á, most ilyen furcsán bolondos. Nem tudom, hogy nagyot mosolyogva örüljek vagy épp szomorkodva sírjak.

Mikulásos az azért olyan, mert szeretem ezeket a kisfilmeket, de valszeg nem értékelte volna a nép a Freddy Krüger bemászik Hófehérke álmába tematikájút. Annak nézzetek utána Youtube-on. Van még pár aranyos.

bandika gazdája 2011.07.25. 17:03:41

Jót röhögtem a macskás videókon. Volt már nálunk egyszerre 6 macska is ezeknek a háromnegyede nálunk is megtörtént. A gatyalehúzósról meg az jutott eszembe, hogy egyszer amunkahelyemen vettek egy rendőrkutyát éjszakai őrzésre. Én nem félek semmilyen kutyától sem, jöttünk fel az ebédlőből, odamentem a németjuhászhoz haverkodni. Csakhát ő nem arra volt kiképezve, hogy akárkivel szóbaelegyedjen, ezért ahogy tanították elkapta a szoknyámat ami gumis derekú volt, és ott álltam egyszál bugyogóban. A kollégáim annyira röhögtek, hogy az egyik megbotlott a terméskő burkolatú teraszon és eltaknyolt. De még akkor is fetrengett a röhögéstől. Van ilyen!

Donna (Cara)mba 2011.07.25. 20:08:40

@bandika gazdája: Hát ezen még én is fetrengtem, ahogy elképzeltem a jelenetet:-DDDDDDDDD

Visszaadta a kutyus a szoknyádat?;-D
Vagy megtartotta fétisként?:))))))

Donna (Cara)mba 2011.07.25. 20:23:02

@neccharisnyás útonálló: Inkább mosolyogj!
Eccer vagyol fiatal és ne engedd, hogy bárki elkeserítsen! Csak nevezd meg, ha van ilyen rusnya alak, mer' a fiúk a kocsmából péppé verik! Ebbe' hótziher vagyok! Nem engedjük, hogy okod legyen a szomorúságra!

A kedvencem persze a macskás volt, de azt az orosz videjót is élveztem:-)

bandika gazdája 2011.07.25. 20:39:42

@Donna (Cara)mba: A portásnak "be volt mutatva" - nagyon okos volt, tudta, hogy neki kell szótfogadni - és miután várt egy kicsit, meg ő is hülyére röhögte magát, megkérte hogy adja oda, és ő jó fiú volt, odaadta. Később azért meghódítottam, de nem ajtóstól mentem a házba ezekután!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.07.25. 22:34:17

@Donna (Cara)mba: Jaja, lehet az lesz. Felbérlem az itteni urakat személyi testőrségnek, aztán nem lesz gond az okvetlenkedők elhajtása.

Donna (Cara)mba 2011.07.26. 20:35:51

@bandika gazdája: Szóval "végiglengtél" bugyikában a placcon, mire az okos kutyus visszaadta a szoknyádat?;-D
Ezt fel kellett volna venni kamerával:-)

Én szerencére hajszál - akarom mondani cérnaszál - híja, hogy nem jártam hasonlóképpen.

Ez még a nagyon régi szép időkben volt (mármint anyagilag még azt is megengedhettük magunknak, hogy nyaraljunk egy hetet minden évben) - szóval az eset Dél-Olaszországban történt, a Gargano félszigeten voltunk - csuda izgalmas hely és olcsó volt arra a szállás is, akkor még a benzin se ennyi volt - totálisan délszaki típusú házak, hihetetlen szűk sikátorok, a főtér meg még a Tornattore filmekből ismert Agora-jelleget mutatja: vagyis olasz férfiak (olasz helyi nők egy szál se, csak túristák) ülnek, kávéznak, támasztják a kőfalakat és van, aki árul mindenfélét az arratévedő hüjjje külföldinek. Én világéletemben állat-imádó voltam (ebbe a szúnyog és légy kivételével szinte minden rendű és rangú faj belefér), hát látok egy csacsit, amit gyerekeknek bérelhettek, "lovagolásra". Téptem a parkban egy kis füvet és már rohanok is a csacsihoz, de az a fűcsomó helyett a virágmintás pántos ruhámat kapta el és nem engedte. Felhúzta a pofázmányát, látszottak a jó hosszú fogai, talán éppen röhögött rajtam, de nem és nem engedte el e ruhám. Hiába hátráltam, a ruhám a csacsi szájában, a fogával jól megragadta és nem engedte el. A ruha pántját elől-hátul mindösszesen 4 gomb tartotta, abból az egyik már lepattant, a maradék 3 még tartotta a frontot. De ha azok is lepattannak, akkor ott állok egy szál bugyiban a főtéren (még fiatal voltam, megengedhettem nyáron, nyaraláskor, hogy pántos ruha alá ne vegyek melltartót). A csacsi gazdája meg csak amolyan ímmel-ámmal szól rá a jószágára: persze, tetszett neki a jelenet. Tényleg szinte utolsó percben csapott a kezével a csacsira, aki ekkor elengedte a ruhám. Hihetetlen, milyen erős fogású fogai voltak! Meg is látszott a ruhán a foganyoma, de érdekes, nem szakította azért ki!

Közben hót ideg voltam, a férjem is rángatta a ruhám, ordibált a csacsi gazdájával - magyarul - meg az ott üldögélő haverjaival - de ez a produkció tutira be volt tanítva az állatnak. Nyilván nem engedik letépni rólam a ruhát, csak egy kicsit rámijesztettek.

A sztorit a család azóta sem feledte, csak most már nevetünk rajta mi is - még én is...:-)

Donna (Cara)mba 2011.07.26. 20:39:46

@neccharisnyás útonálló: Sztem alig várják! Végre egy kis akció!

Veled legalább sok védelmi dolguk akadna:)
Ha mondjuk rádnézne valaki és a srácoknak nem tetszene a rádnéző képesfele, jó okuk volna mondjuk laposra verni, hogyaszondja: mi, te ránéztél a nőmre?;-DDDD
Aztán bummm, már állna is a balhé, a felhalmozott adrenalin és noradrenalin pedig szépen lecsitulna;-DDD

A tesztoszteron viszont nem...ezzel számolni kell, sajnos:-))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.07.26. 21:33:00

@Donna (Cara)mba: Na, elképzeltem, ahogy 4 pasas üvölt rá egy 5.-re, hogy ne stírölje a nőjét. A háremnek nincs valami maszkulin megfelelője? Ilyen téren szegényes a szókincsem.
Ja, várj! Tibetben többférjűség van. Zsííír!!!! Lehet sok férjem, és emellett professzonális szintre fejleszthetem a lelki gyakorlatot. :DDDDD

Más. Manapság mennyire gyakori, hogy néhány év után befuccsol a házasság? /Nem vagyok annyira gyakorlott a témában. 30as elvált ismerőseimet meg érthető okból nem fogom ilyennel zaklatni./ Szal kedves mindenkorú hölgyek és legfőképp, urak, traktálnátok ismerősi körből származó ismeretekkel, ha van?

Donna (Cara)mba 2011.07.27. 20:54:57

@neccharisnyás útonálló: Jó hír, hogy van férfihárem is:-D
Bár nem is tudom, mit kezdenék vele?;-)
Na, ezért nem tartok...:-DDDDD

Az házasságrul: nem tudok én se sokkal többet, mint Te. Legtöbbje felbomlik. A mi régi baráti társaságunk ez alól valahogy kivétel, mert csak 1 felbomlott házasság jutott (igaz, az kétszer is mindkét fél részéről - azaz mindkét fél már a harmadik házasságban él) mondjuk úgy 10-re. Na ez az arány nem hinném, hogy leképezné az országos trendet.

Hogy miért ritkaság a mindörökkön örökké ámenig tartó házasság? Erről talán már posztolni kellene, mert oly sok minden befolyásolja egy adott társadalomban a házasságok tartósságát. Európában már nincs semmi különös abban, ha egy házasság akár öregségre is felbomlik. A miértek azt hiszem túl számosak lennének, hogy írjak róluk egy kommentben. Talán majd 1x, egy posztban. Bár nem tudom, érdekes téma ez egyáltalán? Van egy olyan különös gyanúm, hogy inkább a gyerekeket kellene megkérdezni ez ügyben - mert ők azok, akik csak elszenvedik, de a kutya se kérdi meg őket - pedig ők is a családba tartoznak. Vagy mégse?:(
süti beállítások módosítása