He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

szeptember 7.-én jönnek a földönkivűliek,

2011.08.12. 09:10 guma

 a mexikói Morelos állam Cuernavaca lakói szerint!

Az itt található Tepozteko piramis tengerszint felett 2000 m magasban ma is szent zarándokhely az ősi azték világtól fogva. Alatta a völgyben legkülönbözőbb társadalmi rétegből sokan számolnak be paranormális jelenségekről UFO-król. Abban mindenki egyetért, hogy valami szokatlan zajlik az égen. Az i.sz 1150 és 1350 között épült Tepozteko piramis az egész völgyet uralja és más régészeti lelőhelyekkel ellentétben ma is élő népi kultusz színhelye. Varázserőt tulajdonítanak neki. Vallják, hogy ősi űremigránsok jártak itt és adták át a tudásukat az embernek.

 

Itt jegyzik a világ legtöbb idegenűrjármű- megfigyelését is. Régi mondájuk szerint az azték nagy ünnepen szeptember 7.-én fognak visszatérni a földre ezért ezt a napot ma is tömegesen ünneplik meg mexikóiak és a világ minden részéből idesereglett emberek ezen a szent helyen amit legfőbb istenük Quetzalcoati szülőhelyének tartanak. Ez a nap a  Tepozteko isten ünnepe aki a termékenység, a  betakarítás valamint a pulque (nagyon édes mexikói likör) védőszentje, istene. (Talán ezért kapható a tequila jégrém is itt!) A dús növényzeten keresztül kígyózó ösvényen fáklyákkal és a likörös hordókkal megmásszák a hegyet és eljutnak az impozáns lépcsősorhoz ami a szent kamrához visz. (forrás : wikipedia, goggle képgaléria, mexicó99 com)

 

(nincs magyar szinkron, de a képek miatt érdemes megnézni!)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr513146475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horizont 2011.08.12. 17:13:05

Halihó sziasztok!!!
Én már a földönkívülieknek is tudnék örülni hátha elvinnék magukkal akiket, amiket szeretnék:)

guma 2011.08.12. 17:33:59

@Horizont: :)
DDD

és ha téged akarnak majd? DDD

Horizont 2011.08.12. 17:39:13

@guma: Őszintén? Vigyenek!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.08.13. 21:05:31

Ha helyrebillentik a világ rendjét, jöhetnek. Ha nem, takarodó!
süti beállítások módosítása