He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Amikor kitüremkedik az ész + Egyenek kalácsot

2024.05.13. 07:40 guma70

Az Európai Unió (EU) nem a végcélja Magyarországnak, hanem egy eszköze hazánk felemelkedésének – mondta a miniszterelnök politikai igazgatója pénteken Budapesten, a Ludovika Fesztiválon.

    Orbán Balázs hozzátette: Magyarország felemelkedése – tekintettel arra, hogy Európa közepén vagyunk – nem mehet végbe az uniós együttműködésben való részvétel nélkül.
    Az EU „nem fogja megoldani Magyarország problémáit, nem fogja felemelni Magyarországot, erre csak mi vagyunk képesek” – fogalmazott. (MTI)

Nincs is annak párja, mint amikor a miniszterelnök politikai igazgatójának – a pozíciót nem tudom értelmezni, csak leírtam ügyesen – annyira nagyon sok esze van, hogy ilyen kijelentéseket tesz nyilvánosan. Jó is azt látni, hogy már titkolni sem próbálják; csak kihasználni akarják az Európai Uniót, kicsavarni belőle minden hasznot, aztán majd eldobják, mint egy használt papírzsepit. Fel sem merül bennük, hogy ez nem csak érdek-, de értékközösség is, a világ egyik legerősebb szövetsége, és azt sem veszik figyelembe, hogy a földrajzi helyzetünk akkor sem fog változni, ha esetleg úgy dönt a pártvezető-elvtárs, hogy kiviszi az országot az unióból. De még akkor sem változik, ha Oroszországhoz, netán Kínához csatolja. Egy dolgot nem látok én ebben az egészben; a felemelkedést. Mert az oké, hogy a gázszerelő nevén ezermilliárdok vannak, hogy a kommunista propagandista fater mágnás lett, a rokonság multimilliomos, a hűséges szolgák feltalálnak, kötvényekkel, reklámokkal, lélegeztetőgépekkel bizniszelnek, minden pályázatot megnyernek, de ez igen messze van a felemelkedéstől. Pedig lenne honnan.

https://www.kolozsvaros.com/rovidek/amikor-kituremkedik-az-esz/

Egyenek kalácsot


Karácsonyék a gazdagok pártjára álltak, újabban a 10 évnél régebbi autók kitiltásával fenyegetőznek – mondta el a közösségi médiában közzétett vasárnapi videójában a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

     Szentkirályi Alexandra a videóban arról beszél: Karácsony Gergelyék egy hangfelvétel tanúsága szerint azon dolgoznak, hogy bizonyos kerületekbe ne lehessen bemenni szerintük túl régi autókkal.
    „A budapesti kocsik kétharmada 10 évnél régebbi, ez 440 ezer autót jelent. A kitiltásuk egyszerűen azt jelentené, hogy több százezer budapesti családnak azt mondják, hogy bocsi, de túl régi a kocsi” – mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.
    Hangsúlyozta: Karácsonyékat és Gyurcsányékat egyszerűen nem érdekli, hogy mi lesz az emberekkel egy ilyen döntés után. Hozzátette: jól ismerjük „ezt a poros, baloldali bagázst”, Gyurcsány Ferenc már évekkel ezelőtt üzent azoknak, akiknek nem tetszik ez a tempó.
    „El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen, tessék!” – hallható a videóban Gyurcsány Ferenc kijelentése.
    Értjük, el lehet innen menni, aki meg nem megy, azt kitiltják. „Szerintem meg itt az ideje, hogy ők menjenek el, takarítsuk ki őket a Városházáról. Változást Budapesten!” – zárta videóját a kormánypártok főpolgármester-jelöltje. (MTI)

Nincs is szebb annál, mint amikor multimilliomosné aggódik a szegényekért. Akik kénytelenek 10 évesnél idősebb autóval közlekedni. Talán nem ártana azokért is aggódni, akik kénytelenek szívni a szmogot, akik aludni sem tudnak a folyamatos zajtól, akiknek felér egy túlélőtúrával átjutni az út egyik oldaláról a másikra. Ahogy azon is el lehet töprengeni, mennyivel jobban állhatna anyagilag a társadalom, ha a NER-lovagok nem rabolnák le, és a hozzá nem értő dilettánsok nem foglalnának el minden olyan posztot, ahol nem a párthűség, hanem a szakmai hozzáértés kellene, hogy elsődleges legyen.

A méhlegelő letarolásában rendkívül ügyes miniszterné megint sikeresen elfelejtett felkészülni, és úgy vagdalkozik, hogy nem nézett utána, miről beszél. Gyurcsány Ferenc nem az embereknek mondta, hogy el lehet innen menni, hanem azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem óhajtottak nagyobb részt vállalni a közteherviselésből és azzal fenyegtőztek, inkább átviszik Szlovákiába a vállalkozásukat. Sőt, éppen Széles Gábornak mondta ezt, igazán megkérdezhette volna Szentkirályi a másik nerenctől, hogy is volt ez pontosan.

https://www.kolozsvaros.com/rovidek/egyenek-kalacsot/

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr818402821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.05.13. 20:05:17

No, a faszkalap állástalan jogot végzett - de minek - hülyegyerek még a jogi baszakodást is beszopta.

telex.hu/belfold/2024/05/13/orban-viktor-sajtoper-spar-index-economx-sajtoszemle-fovarosi-torvenyszek

Tehát még egyszer: orbán hülyefasz elbukja a pert - mi a kurva anyádért tanultál jogot, te barom, ha még ehhez is hülye vagy - aztán a perköltséget kicsengeti a tőlünk ellopott pénzből, mert az már mibe fáj neki. Nem a saját lóvéját bassza el. Ez miért nincsen még fellógatva?

guma70 2024.05.14. 11:16:59

@s:

az a vicc, vagy nem is annyira vicc, hogy az első pert megnyerte...

csodálatos jogászok és birókkal van tele az ország...
süti beállítások módosítása