He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Válaszd ki a kedvenc kutyafajtád és rengeteget megtudsz magadról

2024.03.28. 07:15 guma70

Mindenkinek van egy kedvenc kutyafajtája, aminek a személyisége és viselkedése közel áll a szívéhez. De vajon ez mit árul el rólad? Most megtudhatod!

Az alábbi listában több, mint húsz fajtát gyűjtöttünk össze, neked pedig csak ki kell választanod közülük a kedvencedet, és már olvashatod is, a válaszod milyen izgalmas dolgot fed fel a saját személyiségedről!

1/20 Golden vagy labrador retriever

Ezek a fajták messze híres hűségükről és barátságos, simulékony természetükről. Ezért nem meglepő, hogy akik megőrülnek ezen kutyák valamelyikéért, hasonló kvalitásokkal rendelkeznek.

Társasági lény vagy, optimista és mindenkivel kedves lélek, akinek rengeteg barátja van, és hamar megtalálod a közös nevezőt lényegében bárkivel.

Veled barátkozni, együtt élni mindig nagyon könnyű, hiszen ritkán van akár csak egyetlen rossz szavad bárkihez!

2/20 Bulldog

Kicsit makacs, sokszor nagyon bohókás; leginkább így jellemezhetnénk ezt a fajtát, és ha rá esett a választásod, akkor téged is.

Ez a kutya első ránézésre sokaknak ijesztő lehet, de ha egy kicsit is megismerik, máris kiderül, hogy egy csupaszív, bújós kiskutya rejtőzik a külsője mögött. Te is ilyen vagy.

Sokszor az emberek első ránézésre tévesen ítélnek meg téged, barátságtalannak vagy zárkózottnak tűnhetsz nekik, de ha végre nyitnak feléd, kiderül, hogy ennek szöges ellentétje vagy!

3/20 Boxerek

A boxerek a legenergikusabb, legpörgősebb kutyafajták közé tartoznak, imádnak kirándulni, futni, és játszani. Akárcsak te!

Valószínű, hogy mint ők, úgy te is imádod felvenni a túrabakancsodat, és bejárni a természetet, szeretsz sokat sportolni, és egy helyben nem tudsz hosszú időn át megülni.

Neked a stressz levezetéséhez szükséged van az aktív programokra, és ha ezt megkapod, a jó kedved törhetetlen!

4/20 Spániel

Ezek a kutyusok olyanok, mint a királynők: fenségesek, egyedi szépségűek, és nagyon eszesek! A választásod arra utal, hogy te is ilyen vagy. A természetedből fakad, hogy valamivel mindig muszáj lekötnöd magad, ezért általában ezer és egy dologba kezdesz bele.

Új hobbikba, ház körüli tennivalókba, egy kis önképzésbe; sosem tudni, most épp mi jutott eszedbe. De mindentől eltekintve elsősorban családközpontú személyiség vagy, ezért mindegy, mit csinálsz, azt azért teszed, hogy nekik is jó legyen!

5/20 Német juhászkutya

Okos és atletikus kutya, amelyik nem riad vissza a feladatoktól.

Te is híres vagy arról, hogy rendkívül szorgalmas vagy, és bármiben lehet rád számítani: akár költözködésben kell segíteni cipekedni, akár süteményeket kell sütni egy ismerősnek, te ritkán mondasz nemet.

Független vagy, és jól feltalálod magad egyedül is, ezért neked sosem okozott gondot, ha csak társaság nélkül tudtál moziba menni vagy színházba. Ezt a hozzáállásodat sokan irigylik tőled!

folytatás: https://www.bien.hu/melyik-kedvenc-kutyafajtad/?oldal=5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr1218361835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása