He?

Bolondok hajóján : zene mellett, minden "behozott" és magánvélemény, esemény, történet, téma ütközhet az Életről. Szabadon. (Még!) :-DDD

sörcsap nagybaszónak

Miva'?

 

 

És a főd forog tovább!

 

Beszótak:

Esik-e wazze?


Számojjá csapos!

Majka nem bírja tovább a politikai cirkuszt: most kimondta Varga Juditról

2024.03.28. 19:15 guma70

Az ózdi rapper kegyetlen ítéletet mondott, egyik fél sem fogja zsebre tenni a véleményét.

Még szinte ki sem jöttünk a kegyelmi botrányból, az ország közbeszédét máris egy újabb ügy tartja lázban, méghozzá a kormánypárt egykori prominens politikusának, Varga Juditnak a volt férjével, Magyar Péter ügyvéddel való kapcsolata.

Ember legyen a talpán, aki a legújabb dráma minden felvonását követni tudja, hát még aki el tudja dönteni, hogy ebben az ügyben kinek lehet igaza - hogy, hogy nem, valamiért a modern politikai rendszerek úgy alakultak ki, hogy igen nehezen átlátható módon működnek, tulajdonképpen minden igaz lehet, és az ellenkezője is, és még az is elképzelhető, hogy egyik félnek sincs igaza semmiben.

A híres emberekre jellemző, hogy megnyilvánulnak közéleti kérdésekben - férfiak talán valamivel gyakrabban, női celebjeink gyakrabban hangoztatják a politikától való tartózkodásukat.

Majoros Péter Majka, az ózdi rapper már csak előadóművészeti tevékenységéből fakadóan igencsak szókimondó - noha nyíltan soha nem állt oda egyetlen oldal mellé sem, talán tevékenységét leginkább úgy lehetne jellemezni, hogy a szekértábor-logikával szemben ő a saját világnézete alapján ítél meg minden helyzetet.

Nos, Majka most ismét megszólalt a Varga-Magyar dráma kapcsán: politikailag egyik félnek sem adott igazat, inkább egy másik aspektusból vizsgálta a történetet, méghozzá a család szempontjából.

A bejegyzését közösségi médiás oldalán tette közzé, Ez alapján úgy tűnik, hogy Majka tisztában van a közélet kérdéseivel, és már elég régóta követi az itthoni történéséket:

„Teatyaisten:( hogy milyen országban élünk… Azt már teljes rutinnal kezelem, hogy a Gyurcsány Feri féle őszödi beszéd óta milyen hardcore üzemmódba kapcsolt a politika, és hogy gyakorlatilag mindent megtesznek honatyáink, hogy családok, barátságok, kapcsolatok menjenek tönkre az általuk hamis információkkal telekiabált médiumok segítségével, azonban ma ez szintet lépett.”

A helyzetet tehát elkeserítőnek tartja, és empatikus családapaként gyorsan a gyerekekkel kezdett el foglalkozni:

„Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként – mint láthattuk – egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet politikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki. Isten, haza, család(!!??)… ha megköveznek is érte, de nekem más a sorrend.”

Kétségkívül kemény szavak a rappertől, közösségi oldalán is voltak támogató, és egyet-nem-értő hangok is - valljuk be, elég nehezen látható, hogy ennek az ügynek egyáltalán lehet-e győztese. Ami viszont biztos, hogy eseménydús év elé nézünk - Isten óvja Magyarországot!

Forrás: Propeller.hu

https://promotions.hu/orszagos/szines/2024/03/28/majka-varga-judit-csalad-gyerek-politika

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://offforever.blog.hu/api/trackback/id/tr2618366009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s 2024.03.28. 22:59:07

"aki 3 gyermeket szült neki"

Igen. Én pedig ma reggel három kakigolyót szültem. Neked.
BAZDMEG! Mikor hagyjátok már ezt abba? Nem neki, te fasz! A gyerek nem egy mikuláscsomag. Függetlenül létezik, csak te hülye vagy még ehhez is, ózdi rapperkém. Nem lennék meglepve, ha a srácok 18 éves korukban becsomagolnának egy kofferbe, és elhúznának onnan a gecibe. Ilyen emberek, mint ezek nem érdemelnek gyereket. Bocs, srácok. Végül is anyáról és apáról beszélek, ti meg biztosan szeretitek őket. Ahogy a kutyák is szeretik az alkoholista gazdájukat, aki naponta végigveri őket.
süti beállítások módosítása